Skip to main content

Jedan dan u JYSKu Troje kolega govore o svom radnom danu (jul 2023. godine)

Датум: 12/07/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: Careers & HR , People

Prevod: www.languagewire.com

U JYSKu ima preko 30 000 zaposlenih u mnogo različitih zemalja, pa u ovoj kompaniji ne postoje dva istovetna radna dana. Zamolili smo troje kolega da nam kažu kako izgleda njihov radni dan.

Gintare Lengvinaite, Team Leader Inbound Department , DC Lelystad

Gintare Lengvinaite
Svi žele da budu viđeni i da se njihovo mišljenje čuje i sasluša. Zbog toga svaki dan počinjemo i završavamo sastankom. Razgovaramo o dnevnom planu rada, delimo informacije od značaja ili ističemo svoja dostignuća.
Gintare
Dajem sve od sebe ne samo da sam steknem potrebno znanje već i da ga podelim sa svim članovima mog tima. Svi za jednog jedan za sve, zar ne?
Gintare
Svakodnevno izlazimo na kraj sa izazovima koji se postavljaju pred nas.

Emilie Ribot, Area Responsible Bathroom, Cherbourg, Francuska

Emilie Ribot
U svom poslu volim što mi je obezbeđena baš onakva obuka kakva mi je potrebna kako bih postala najbolji prodavac. U sezoni baštenske opreme, onlajn obuka koju nudi JYSK, kao i obuka na poslu, omogućavaju mi da zadovoljim želje svakog kupca slušajući njihove potrebe i nudeći im proizvode koji im najviše odgovaraju.
Emilie Ribot
Ono što mi se zaista dopada kod JYSKa je pažnja koju posvećujemo svojim kupcima. Naš prioritet je: topla dobrodošlica puna entuzijazma uz obavezan osmeh, čime se osigurava lojalnost kupaca, a kupci navode da podele svoje pozitivno iskustvo kupovine u prodavnicama kompanije JYSK sa drugima.
Emilie Ribot
Ono što volim u svom poslu su raznovrsni radni zadaci koje obavljam. Zadužena sam za odeljenje sa opremom za kupatilo, ali takođe uživam u popunjavanju zaliha i radu u drugim odeljenjima. Ova raznovrsnost mi omogućava da svakodnevno proširujem svoje znanje o našem asortimanu proizvoda i da osiguram da prodavnica uvek bude dobro snabdevena i čista.

Mariana Bal, Customer Service Supporter, Srbija

Mariana Bal
Mariana dan započinje rano, uz kafu, koju pije sa svojim kolegama, dok razgovaraju o dnevnom planu rada pre nego što se Odeljenje korisničke podrške otvori u 9 časova. Da bi bili spremni da dočekaju kupce, veoma je značajno da sistemi i programi budu spremni i pre 9 časova. Raznovrsnost posla koji obavlja, činjenica da nema ista dva dana i upiti kupaca, ono su u čemu najviše uživa. Uprkos tome što već neko vreme radi na ovom poslu, i dalje se susreće sa novim scenarijima u kojima se od nje traži da brzo reaguje kako bi pronašla odgovarajuće rešenje za svakog kupca.
Mariana Bal
Iako kupci najčešće zovu u prepodnevnim časovima, Odeljenje korisničke podrške najviše posla ima između 16 i 17 časova. Marijana se uvek trudi da završi sve svoje dnevne zadatke, a posebno one koji se odnose na rad sa prodavnicama. Kako bi najefikasnije odgovorio na potrebe kupaca i ponudio najbolju moguću uslugu, Centar za korisničku podršku nastoji da svi njihovi sastanci budu veoma koncizni. Potrebno je da budete organizovani, smireni i spremni za svaku situaciju od 9 do 17 časova, a takođe morate biti upoznati sa svim smernicama. Poslednji poziv u jednom danu zaslužuje vašu pažnju baš kao i prvi.
Mariana Bal
17:00 – Mariana je najsrećnija kada uspešno završi sa radnim danom i privede kraju sve planirane zadatke.

 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office