Skip to main content

Jedan dan u JYSK-u: Troje kolega pričaju o svom radnom danu (juli 2023.)

Datum: 12/07/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategorija: Careers & HR , People

Prevod: www.languagewire.com

S više od 30.000 kolega u mnogim različitim zemljama, ne postoje dva ista radna dana u JYSK-u. Zamolili smo troje kolega da ispričaju o svom radnom danu.

Gintare Lengvinaite, Team Leader za Inbound odjel, DC Lelystad

Gintare Lengvinaite
Svi žele da ih se vidi, sasluša i čuje. Zato svaki dan počinjemo i završavamo sa sastankom. Pričamo o planu za taj dan, dijelimo tačke interesa ili objavljujemo svoja postignuća.
Gintare
Trudim se najbolje što mogu da steknem znanje radi sebe, ali i da bih ga mogla podijeliti sa svojim timom. Svi za jednog i jedan za sve, zar ne?
Gintare
Svaki dan prihvatamo izazove koje dobijemo.

Emilie Ribot, Area Responsible Bathroom, Cherbourg, Francuska

Emilie Ribot
Ono što volim u vezi svog posla je što imam potrebnu obuku kako bih bila najbolja prodavačica. Za baštensku sezonu, online obuka koju nudi JYSK i obuka tokom obavljanja posla omogućavaju mi da udovoljim svakom kupcu tako što ću saslušati njegove potrebe i ponuditi proizvod koji im najbolje odgovara.
Emilie Ribot
Ono što mi se dopada u vezi JYSKa je pažnja koju dajemo kupcima. Naš prioritet: topao, entuzijastičan doček s osmijehom kako bi se osigurala odanost kupaca i kako bi kupci željeli ispričati drugima o JYSKu i podijeliti svoja iskustva iz prodavnice.
Emilie Ribot
Ono što mi se dopada kod mog posla je raznovrsnost. Zadužena sam za područje kupatila, ali uživam i u obnavljanju zaliha i saradnji s drugim odjelima. Ova raznovrsnost mi omogućava da svakodnevno širim svoje znanje o našoj paleti proizvoda i da našim kupcima ponudim uvijek opskrbljenu i čistu prodavnicu.

Mariana Bal, Customer Service Supporter, Srbija

Mariana Bal
Marianin dan počinje rano kada pije kafu sa svojim kolegama i razgovara o planu za taj dan prije nego što Korisnička služba počne s radom u 9. Da bi bili spremni da dočekaju kupce, važno je da sistemi i programi budu spremni čak prije 9. Najviše uživa u raznovsnosti svog posla, činjenici da ne postoje dva ista dana i upitima kupaca. Uprkos tome što je u ovom poslu već neko vrijeme, i dalje nailazi na nove situacije u kojima mora brzo reagovati kako bi kupcu ponudila rješenje.
Mariana Bal
Čak iako kupci najčešće zovu ujutro, Korisnička služba je obično najviše zauzeta između 4 i 5 popodne. Mariana se uvijek potrudi završiti sve svoje zadatke tog dana, posebno one koji uključuju rad s prodavnicama. Da bi efikasno odgovorila kupcima i ponudila im najbolju moguću uslugu, Centar korisničke službe uvijek nastoji držati svoje sastanke kratkim. Morate biti organizirani, smireni i pripremljeni za bilo koju situaciju od 9 do 5 te također trebate imati na umu smjernice. Posljednji poziv u danu treba imati vašu punu pažnju, baš kao i prvi.
Mariana Bal
17 h – Mariana je najsretnija nakon uspješnog dana i završetka svih svojih planiranih zadataka.

 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office