Sve novosti

Pregled priprema za „Black Friday“

Distributivni centri objavili da su spremni za „Black Friday“

19/11/2018 - Petak 23. novembar je „Black Friday“ – dan koji poslednjih godina označava rekordni promet i dodatni pritisak na distributivne centre.

Jan Bøgh

Naš CEO donosi dobre vesti: JYSK Nordic se širi na Rusiju

16/11/2018 - Nakon dugog i temeljnog procesa, odlučeno je da se JYSK Nordic proširi na Rusiju u aprilu 2020. godine.

Marzena Dedek

Poljski osmeh za grčke kupce

13/11/2018 - Kada su se Marzena Dedek i njen muž, koji je Grk, preselili iz Poljske u Grčku, ona je odmah stupila u kontakt sa JYSKom u Grčkoj da bi videla kakve sve mogućnosti za zaposlenje postoje. Ona sada radi u JYSKovoj prodavnici u Gerakasu, u Atini.

Zaposleni u JYSKu u Grčkoj

Grčki zaposleni su verovali u uspeh od prvog dana

12/11/2018 - JYSK u Grčkoj je veoma dobro napredovao otkad su prve prodavnice otvorene u septembru 2015. godine. Ponajviše zbog vrednog rada grčkih zaposlenih – mnogi od njih su deo projekta od samog početka.

Best og #GOJYSK October collage

NAJBOLJE OD #GOJYSK – oktobar 2018.

09/11/2018 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

gj

Od života konsultanta do stalnog posla iz snova u JYSKu

07/11/2018 - Michael Sørensen je zadužen za Business Intelligence sistem u JYSKu. Prethodno je radio kao konsultant i imao svoje preduzeće, ali danas misli da ima mnogo prednosti u tome što je stalno zaposlen u kompaniji.

DCU

JYSK predstavlja četvrto visokoregalno skladište u Uldumu

02/11/2018 - Gradonačelnik Hedensteda, Kasper Glyngø, učestvovao je u zvaničnom otvaranju četvrtog visokoregalnog skladišta u Uldumu uz EVP Logistics (izvršnim potpredsednikom logistike) u JYSKu, Allan K. Kjærgaard.

SAO

SAO obezbeđuje više vremena za kupce

29/10/2018 - SAO – poluautomatsko naručivanje (eng. „semi-automated ordering“) – došlo je u fokus prošle godine putem projekta sa ambasadorima, koji je doveo do više slobodnog vremena za podršku kupcima.

Pregled finskog parasporta

Kolege iz Finske se isprobavaju u paraolimpijskim sportovima

26/10/2018 - Tokom dana menadžera prodavnica u septembru, više od 100 finskih kolega iz JYSKa je probalo ragbi u invalidskim kolicima, sedeću odbojku i golbal.