Sve novosti

Grupa

District Manageri ocenjuju maloprodajni seminar u Bukureštu

16/09/2019 - District Manageri (regionalni menadžeri) u JYSKu – njih pet iz četiri različite zemlje – ispričali su sajtu GOJYSK.com kako je izgledalo učešće na maloprodajnom seminaru u Bukureštu.

maloprodajni seminar

Seamless dani u Bukureštu

16/09/2019 - Svi District Manageri (oblasni menadžeri), Retail Manageri (menadžeri maloprodaje) i Country Manageri (menadžeri za zemlju) u JYSKu su 4. i 5. septembra bili pozvani u Bukurešt, Rumunija da bi saznali više o novoj strategiji i promenama uloge koje ima District Manager.

Sahrana Larsa Larsena

Zaposleni odaju počast osnivaču JYSKa Larsu Larsenu

05/09/2019 - U 52 zemlje u koje JYSK ima prodavnice, zaposleni su održali minut ćutanja na dan sahrane Larsa Larsena.

Novi poster JYSKove strategije

Novi posteri – isti JYSK

04/09/2019 - Kao deo naše strategije Seamless and Closer to the Customer, sve prodavnice, kancelarije i distributivni centri dobiće nove postere sa nazivom i objašnjenjem strategije, kao i JYSK House.

Novi heštagovi strategije_fotografija prikaza

Delite svoje iskustvo sa strategijom pomoću novih heštagova

02/09/2019 - Tri nova heštaga, #CUSTOMERFIRST, #GROWJYSK i #EXCEEDEXPECTATIONS, skreću pažnju na glavne poruke JYSKove nove strategije.

JB

Razumevanje pet stubova analize strategije

02/09/2019 - Strategija „Seamless and Closer to the Customer“ (jedinstveno i bliže kupcu)” koncentrisana je oko pet stubova analize strategije, koji su važne oblasti za JYSK u novom strateškom periodu.

Logotip

Nova strategija: JYSK mora biti blizu onoga što se dešava

02/09/2019 - Od 1. septembra 2019. godine, u JYSKu se uvodi nova strategija pod nazivom „Seamless and Closer to the Customer“ (jedinstveno i bliže kupcu). Strategija ima pet ključnih oblasti kojima se diktira smer našeg rada u naredne tri godine.

Vesna Kukić Lončarić

Video od Vesna Kukić Lončarić, Country Manager

02/09/2019 - Pogledajte video sa zaposlenima u kojem Vesna Kukić Lončarić, Country Manager govori o novoj strategiji.

Otvaranje u Vejkfildu

Novi rekord: 11 novih prodavnica u jednom danu

29/08/2019 - U četvrtak 29. avgusta, JYSK postavlja novi rekord za broj otvorenih prodavnica. Tog dana će kupce dočekati ni više ni manje nego 11 novih prodavnica.