Sve novosti

pregled

Pogledajte kako ESS pomaže u unapređenju radne sredine u Ukrajini

25/03/2019 - Na osnovu rezultata ankete o zadovoljstvu zaposlenih (ESS), značajne inicijative učinile su radni dan boljim za zaposlene u prodavnicama u Kijevu, glavnom gradu Ukrajine.

tim u Irskoj

„Razlike nam pružaju mnogo tema za razgovor“

22/03/2019 - Novi tim u JYSKu u Irskoj sastoji se od ljudi različitih nacionalnosti. U februaru je održana interna multikulturalna obuka o vrednostima i rukovođenju kompanije JYSK, kako bi nove kolege mogle bolje da upoznaju JYSK i jedni druge pre otvaranja prve prodavnice 2. aprila.

Mariana Cater - Store Manager (menadžer prodavnice)

Izbor za najatraktivniju prodavnicu: upoznajte jednog od okružnih pobednika, JYSK Brașov 3

15/03/2019 - JYSK Brașov 3 je najveća prodavnica u Rumuniji. Želeli smo da znamo kako se tim iz prodavnice pripremao za takmičenje i kako su uspeli da osvoje prvo mesto u svom okrugu.

Best of #GOJYSK February 2019

Najbolje od #GOJYSK – februar 2019.

11/03/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

JYSK Celje

Slovenija otvorila prvu prodavnicu 3.0. koncepta sa događajem o spavanju

04/03/2019 - Na Dan zaljubljenih, JYSK je otvorio svoju prvu prodavnicu u Sloveniji uređenu prema novom konceptu 3.0 sa posebnim događajem o spavanju.

Najnovije vesti iz različitih zemalja

Najnovije vesti iz različitih zemalja: Proslave, parasport i baštenski nameštaj

27/02/2019 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih zemalja u sastavu JYSK Nordic. Više o njima pročitajte ovde.

Kolege iz Rumunije i Country Manager zajedno provode jedan dan

Kolege iz Rumunije i Country Manager zajedno provode jedan dan

25/02/2019 - Devet kolega iz JYSKovih prodavnica u Rumuniji i Alex Bratu, Country Manager (menadžer za zemlju) za JYSK u Rumuniji i Bugarskoj, zajedno su proveli jedan dan kako bi kolege saznale više o kompaniji i poslu ovog menadžera.

Roni Tuominen

Roni menja snežnu Finsku za zelenu Irsku

22/02/2019 - Kao Head of Retail (rukovodilac maloprodaje), Roni Tuominen iz Finske je predvodnik JYSKovog proširenja na Irsku.

#GOJYSK pregled

#GOJYSK otkriva šta se događa iza scene

18/02/2019 - Od pokretanja oznake #GOJYSK, kolege iz JYSK Nordic su podelili više od 1800 objava širom sveta i time svima dali šansu da otkriju šta se događa iza scene.