Najnovije

Jan Bøgh

Naš CEO donosi dobre vesti: Dobro došli nazad

21/05/2020 - Jan Bøgh upućuje toplu dobrodošlicu kolegama koji privremeno nisu radili usled pandemije korona virusa i zatvaranja velikog broja prodavnica.

Charlotta Lindborg

Charlotta stiče nove prilike za napredak u Nemačkoj

18/05/2020 - Nakon šest godina rada na poziciji HR Manager (menadžer za ljudske resurse) u JYSKu Švedska, Charlotta Lindborg je preuzela novu ulogu u JYSKu – Head of HR (direktor ljudskih resursa) u okviru DÄNISCHES BETTENLAGER u Nemačkoj.

ESS 2020

Veliko zadovoljstvo zaposlenih u JYSKu

14/05/2020 - Tokom januara 2020, od zaposlenih je zatraženo da podele svoje utiske o radu u JYSKu. Rezultati stavljaju JYSK među najbolje ocenjene kompanije po pitanju zadovoljstva zaposlenih.

Strategy Kickoff

170 kolega je učestvovalo na onlajn strateškoj radionici

12/05/2020 - Budući da nije bilo nikakve šanse da se 170 kolega okupi u centru HimmerLand, ove godine je planiranje strategije postalo najveći virtuelni događaj ikada u JYSKovoj istoriji.

Happy employees at the opening of the storie in Texel, The Netherlands

Nastavlja se otvaranje prodavnica uprkos virusu korona

05/05/2020 - Tiho otvaranje je upravo suprotno onome kako bismo obično opisali ovakve JYSKove događaje. Ali u vreme virusa korona, sve je drugačije.

Trucks at DCU

„Svakog dana imamo puno posla baš kao za Black Friday“

24/04/2020 - Iako je kriza izazvana korona virusom zatvorila JYSKove prodavnice u mnogim zemljama, zaposleni u distributivnim centrima su imali puno posla. GOJYSK.com je dobio izveštaj od DCU-a i DCN-a.