Najnovije

JYSK Škola spavanja

Kako je JYSK uspavao medije u Srbiji?

15/02/2024 - Povodom novog izdanja JYSK Škole spavanja, foto studio u Beogradu nakratko je postao mesto gde se sanjaju najslađi snovi. Kako bi se iz prve ruke uverili u važnost kvalitetnog sna i testiranja proizvoda za spavanje, JYSK je predstavnike medija iznenadio personalizovanim krevetima i uputio ih na power nap koji će dugo pamtiti.

Team Metz

JYSK Francuska otvara novu prodavnicu i sedište

15/02/2024 - JYSK Francuska otvorio je potpuno novu prodavnicu i preselio se u novo sedište u Mecu.

Aleksandra Knežević

JYSK ima najbolji Home & Office Online Store u Srbiji

13/02/2024 - Zahvaljujući inovativnosti i funkcionalnosti svoje online platforme, JYSK je na HotSpot eCommerce Awardsu, osvojio prestižnu nagradu za najbolji Home & Office Online Store u Srbiji.

Rami Jensen

Obaveštenje našeg CEO direktora: Hvala vam što učestvujete u ESS-u

11/02/2024 - Hvala svima na učešću u našoj anketi o zadovoljstvu zaposlenih.

Kaare Momme Nielsen, Danish rugby player

Kaare želi da osvoji medalje u Parizu

29/01/2024 - Sedam meseci pre Paraolimpijskih igara 2024. u Parizu, ragbista Kaare Momme Nielsen postavio je svoj cilj: osvojiti medalju za danski ragbi u invalidskim kolicima.

JYSK projekti za bolje sutra

JYSK West Balkan projekti za bolje sutra

24/01/2024 - Briga o životnoj sredini, podsticanje zelenog razmišljanja i inicijative koje unapređuju život stanovništa u gradovima u kojima posluje, veliki su deo JYSKove svakodnevice i bitna stavka njegovog poslovanja. Društveno odgovornim akcijama firma želi da se zahvali svojim kupcima i da podrži njima važne inicijative, dok svojim zelenim projektima želi da ulepša igrališta, škole i gradove kao i da da svoje zaposlene podstakne da postanu ambasadori odgovornijeg i održivijeg poslovanja.

JYSK Portugal receives Great Place to Work

Oko sveta: PR događaj u Grčkoj, Ukrajina ponovo otvara prodavnicu i JYSK u Portugalu dobija sertifikat

23/01/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

B2B start u BiH

JYSKovo B2B odeljenje službeno počelo sa radom u BiH

17/01/2024 - Dodatni količinski popusti, fleksibilna dostava i individualan pristup samo su neke od prednosti koje će poslovni subjekti u Bosni i Hercegovini moći da ostvare u saradnji sa JYSK B2B odeljenjem, koje je 15. januara službeno krenulo sa radom.

ESS 2024 is now live

Neka se vaš glas čuje u 2024.

16/01/2024 - Sada imate sjajnu priliku da pomognete da vaše radno mesto postane bolje.