Najnovije

JYSK in my home

JYSK je moj dom

21/03/2023 - Pronađite inspiraciju u načinu na koji su vaše kolege iskoristile JYSKov nameštaj i proizvode za potrebe opremanja svog doma.

ULF in Quality Inspection

ULF dobija poslednje odobrenje pred upoznavanje sa svetom

14/03/2023 - ULF vaza je prošla testove i dobila je pečat kvaliteta u okviru svih procesa. Sada joj je dozvoljeno u prodavnice.

Manchester

JYSK ispituje nove metode inspirisanja većeg broja kupaca

09/03/2023 - Na osnovu ankete i pregleda prodavnica, JYSK trenutno ispituje nove prodajne alate koji će se primenjivati u prodavnicama.

Eight persons in JYSK shirts smile and hold cups with the phrase "I love B2B"

Nove prilike se pojavljuju za još više B2B prodaja

02/03/2023 - Došlo je i to vreme: JYSK period fokusa ulazi u treći krug. To znači: nove prilike za veću B2B prodaju i deljenje najboljih praksi.

WELLPUR packaging

Novo pakovanje donosi uštedu od 3 miliona plastičnih ručki

28/02/2023 - Marta 2023, svi ergonomski jastuci u WELLPUR asortimanu JYSK-a biće dostupni u prodavnicama i onlajn sa poboljšanim pakovanjem i proizvodnjom koji će svake godine doneti uštedu od više miliona plastičnih ručki i metalnih rajsferšlusa.

Ievgenii Ivanytsia

„Ne smemo da dozvolimo da rat postane nova normalnost“

24/02/2023 - Kada se osvrne Country Director za JYSK u Ukrajini, Ievgenii Ivanytsia, nema sumnje da je protekla godina bila „najteža u mom životu do sada“.

Three colleagues

Troje kolega koji rezimiraju godinu dana u ratu

23/02/2023 - GOJYSK.com je razgovarao sa troje ukrajinskih kolega o njihovom svakodnevnom životu u zemlji koja je u ratu. 

The vase ULF

Umetnost zapažanja novih proizvoda za JYSK

13/02/2023 - Tada je bio red na JYSK Buyerse da obave svoj deo posla u pronalaženju svih novih JYSK proizvoda i vaze ULF.

Pascal Mustafi

Kako se Pascal dugo vraćao u život

09/02/2023 - Pascal Mustafi je dokazao da je sve moguće. Uskoro će uprkos teškom invaliditetu postati Sales Assistant sa punim radnim vremenom.