Skip to main content

Bolja korisnička služba daje bolju prodaju

Датум: 08/01/2024

Author: Sandra Martinsson, Communications Manager, JYSK Sverige

Категорија: Customer Service , Sales Growth

Prevod: www.languagewire.com

Korisnička služba


Zadovoljstvo kupaca raste uz uslugu koju dobijaju od centara korisničke službe kompanije JYSK. Isplaćuje se trud da se postane spona između različitih kanala prodaje i da se pruži besprekorno korisničko iskustvo.

Miia Lauronen
Miia Lauronen, Regional Customer Service Manager u JYSKu

„Kupci treba da dožive isto i da budu isto usluženi bez obzira na to gde se susreću sa JYSKom: bilo u prodavnici, na mreži ili putem centra korisničke službe. Stoga smo mnogo truda uložili u to da stvorimo objedinjen osećaj kontakta sa JYSKom i isplatilo se“, kaže Miia Lauronen, Regional Customer Service Manager u JYSKu.

Svake godine operateri u JYSKovom 21 centru Customer Service Centre (CSC) uslužuju preko 3,2 miliona kupaca koji su u različitim etapama kupovnog putovanja.

Kupci izuzetno cene uslugu. Preciznije, dali su ocenu 4,78 na skali od pet bodova. Upečatljivo je to u vreme kada zadaci centra CSC postaju sve složeniji jer je CSC prešao sa odgovaranja na pitanja i zahteve kupaca na to da je postao deo celokupnog kupovnog putovanja.

„Kada nam se obratite, možete da očekujete da ćete biti istovetno usluženi kao i kada uđete u prodavnicu. Odgovaramo i fizičkim licima i B2B kupcima na sve vrste pitanja, bez obzira na to da li se odnose na artikle, porudžbine, reklamacije, prodaju ili savete o dizajnu enterijera“, kaže Miia.

Filip Stertman
Filip Stertman, Customer Service Manager u JYSKu Švedska

Pomoć kupcima pri kupovini

Pružanje kompletnog rešenja kupcu nije više usluga koju isključivo može da dobije u prodavnicama, već je to nešto što može da očekuje i od razgovora sa korisničkom službom.

Kada se radi o centru CSC u JYSKu Švedska, pokazalo se da kupci veoma cene unapređeni pristup usluživanju.

„Kupci se prijatno iznenade kada im osim saveta ponudimo i da obave kupovinu pravo preko nas. Vodimo ih kroz čitav proces kupovine i vodimo računa da dobiju kompletno rešenje“, kaže Filip Stertman, Customer Service Manager za JYSK Švedska, pa nastavlja:

„Primetili smo da tako nastaju zadovoljniji kupci, spremniji da nam se ponovo obrate, a to je jasno vidljivo po našim rezultatima. Danas CSC u Švedskoj ima značajno veći promet od naše najveće prodavnice u Švedskoj“.

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office