All news

Grupa

Rukovoditelji okruga ocjenjuju seminar o maloprodaji u Bukureštu

16/09/2019 - Pet rukovoditelja okruga u JYSK-u iz četiri različitih zemalja rekli su GOJYSK.com kako je njima bilo da učestvuju na seminaru o maloprodaji u Bukureštu.

seminar o maloprodaji

Beskrijekorni dani u Bukureštu

16/09/2019 - 4. i 5. septembra, svi District Managers, Retail Managers i Country Managers (okružni rukovoditelji, menadžeri maloprodaje i regionalni rukovoditelji) u JYSK-u pozvani su u Bukurešt, Rumunija, da saznaju o novoj strategiji i promjenama uloge rukovoditelja okruga.

Sahrana Larsa Larsena

Zaposleni odaju počast osnivaču JYSK-a Larsu Larsenu

05/09/2019 - U 52 zemlje u kojima JYSK posluje u prodavnicama, zaposleni su održali minut ćutnje na dan sahrane Larsa Larsena.

Novi poster za strategiju JYSK-a

Novi posteri - isti JYSK

04/09/2019 - Kao dio naše nove strategije Seamless and Closer to the Customer, sve prodavnice, uredi i distributivni centri dobit će nove plakate, koji sadrže naziv i objašnjenje strategije kao i naš JYSK House.

Nova strateška fotografija hashtags_preview

Podijelite svoje iskustvo strategije koisteći nove hashtagove

02/09/2019 - Tri nova hashtaga, #CUSTOMERFIRST, #GROWJYSK i #EXCEEDEXPECTATIONS, stavljaju fokus na glavne poruke nove strategije JYSKa.

JB

Shvatite pet Deep Dives

02/09/2019 - “Seamless and Closer to the Customer” usredsređeno je na pet Deep Dives, što su važna područja za JYSK u novom strateškom periodu.

Logo

Nova strategija: JYSK mora biti blizu onoga što se događa

02/09/2019 - Od 1. septembra 2019. godine u JYSKu je uvedena nova strategija s nazivom „Seamless and Closer to the Customer“. Strategija ima pet ključnih područja koja su odredila smjer za naš rad u naredne tri godine.

Vesna Kukić Lončarić

Video od Vesna Kukić Lončarić, Country Manager

02/09/2019 - Pogledajte video zaposlenima u kojem Vesna Kukić Lončarić, Country Manager govori o novoj strategiji.

Otvaranje u Wakefieldu

Novi rekord: 11 novih prodavnica u jednom danu

29/08/2019 - U četvrtak, 29. augusta, JYSK postavlja novi rekord u broju otvorenih prodavnica. Ni manje ni više nego 11 novih prodavnica dočekat će kupce ovog dana.