Najnovije

CSC

Preopterećenje službi za korisnike zbog korone

23/10/2020 - Proljetno zatvaranje zbog korone zaustavilo je mnoge aktivnosti, ali ne i JYSKove službe za korisnike (eng. Customer Service Centres (CSC)). One su imale najzahtjevniji period ikad. U međuvremenu je pritisak popustio, ali su CSC-ovi još uvijek zauzetiji nego inače.

CMT na snimanju

Održan prvi godišnji Store manager sastanak u online varijanti

15/10/2020 - Nakon prvog online SM sastanka spremni za nove pobjede

Kristina

Od Brabranda do Kanade uz JYSK

15/10/2020 - Ako želite doživjeti internacionalno iskustvo, to nije tako nemoguće unutar JYSKove organizacije. Kristina Sørensen se prebacila s položaja u Head Officeu u Danskoj na položaj u Head Officeu u Kanadi. Njen savjet je da svoje želje iskažete naglas ako sanjate o internacionaloj avanturi.

Sales Attitude

U pitanju je vikend-putovanje: odlučivat će se o najboljem prodajnom stavu, Sales Attitude, u JYSKu

13/10/2020 - Početkom novembra počinje i takmičenje Sales Attitude Competition. Takmičenje će trajati tri mjeseca i u njemu će učestvovati sve JYSKove prodavnice širom svijeta. Pobjednik iz svake države ide na vikend-putovanje.

Jonas Meyer

Interna revizija služi za pomoć

08/10/2020 - Velika je odgovornost svakodnevno rukovati novcem i proizvodima velike vrijednosti. Zato je veoma važno da svi JYSKovi zaposlenici znaju kome da se obrate u slučaju sumnje.

Welcome to JYSK to three new colleagues

Dobrodošli u JYSK – upoznajte troje novih kolega

06/10/2020 - Troje novih kolega upoznat će nas sa svojim iskustvima u prvim danima i sedmicama rada za JYSK. Dobrodošli u tim, Alexandra iz Norveške, Romane iz Rusije i Maria iz Italije!