Najnovije

Team Metz

JYSK Francuska otvara novu prodavnicu i glavni ured

15/02/2024 - JYSK Francuska je otvorio sasvim novu prodavnicu i prešao u novi glavni ured u Metzu.

Aleksandra Knežević

JYSK ima najbolji Home & Office Online Store u Srbiji

13/02/2024 - Zahvaljujući inovativnosti i funkcionalnosti svoje online platforme, JYSK je na HotSpot eCommerce Awardsu, osvojio prestižnu nagradu za najbolji Home & Office Online Store u Srbiji.

Rami Jensen

Novosti od našeg CEO-a (glavnog izvršnog direktora): Hvala vam što ste učestvovali u ESS-u

11/02/2024 - Mnogo vam hvala za učešće u našoj anketi ispitivanja zadovoljstva zaposlenih (Employee Satisfaction Survey).

JYSK Škola spavanja

Kako je JYSK uspavao medije u BiH

05/02/2024 - Povodom novog izdanja JYSK Škole spavanja, bistro u Sarajevu nakratko je postao mjesto mjesto gdje se snivaju najslađi snovi. Kako bi se iz prve ruke uvjerili u važnost kvalitetnog sna i testiranja proizvoda za spavanje, JYSK je predstavnike medija iznenadio personaliziranim krevetima i uputio ih na power nap koji će dugo pamtiti.

Kaare Momme Nielsen, Danish rugby player

Kaare želi osvojiti medalje u Parizu

29/01/2024 - Sedam mjeseci prije Paraolimpijskih igara 2024. u Parizu, igrač ragbija Kaare Momme Nielsen je postavio svoj cilj: osvojiti medalju za danski ragbi u invalidskim kolicima.

JYSK projekti za bolje sutra

JYSK West Balkan projekti za bolje sutra

24/01/2024 - Briga o životnoj sredini, podsticanje zelenog razmišljanja i inicijative koje unapređuju život stanovništa u gradovima u kojima posluje, veliki su dio JYSKove svakodnevice i bitna stavka njegovog poslovanja. Društveno odgovornim akcijama firma želi da se zahvali svojim kupcima i da podrži njima važne inicijative, dok svojim zelenim projektima želi uljepšati igrališta, škole i gradove kao i da da svoje zaposlene podstakne da postanu ambasadori odgovornijeg i održivijeg poslovanja.

JYSK Portugal receives Great Place to Work

Širom svijeta: PR događaj u Grčkoj, Ukrajina ponovo otvara prodavnicu, a JYSK Portugal dobiva certifikat

23/01/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

B2B start u BiH

JYSKovo B2B odjeljenje službeno započelo sa radom u Bosni i Hercegovini

17/01/2024 - Dodatni količinski popusti, fleksibilna dostava i individualan pristup samo su neke od prednosti koje će poslovni subjekti u Bosni i Hercegovini moći da ostvare u saradnji sa JYSK B2B odjeljenjem, koje je 15. januara službeno krenulo sa radom.

ESS 2024 is now live

Neka se vaš glas čuje u 2024.

16/01/2024 - Sada imate odličnu priliku da pomognete poboljšati svoje radno mjesto.