Skip to main content

Tri kolege dele kako se osnažuju na poslu

Датум:

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Careers & HR

Prevod: www.languagewire.com

Gordana iz Slovenije, Vladislav iz Bugarske i Aleksander iz Danske objašnjavaju šta za njih znači osnaživanje. 

Osnaživanje je sastavni deo naših JYSK vrednosti, a osnaživanje je bilo poseban fokus u JYSKu tokom protekle godine. 

Gordana Bodiroža radi kao Retail Store Supporter u JYSKu u Sloveniji i pronalazi inspiraciju i osnaživanje u svom okruženju. 

„U JYSKu je svako mišljenje važno i mogu se obratiti bilo kome ako imam neki problem. Inspirišu me moje kolege i verujem da su odlična kolegijalnost i snažna kultura povratnih informacija karakteristike kompanije JYSK, što je čini osnažujućim radnim mestom. Drago mi je što sam deo JYSKa, gde mogu da razvijam nove veštine, upoznam nove kolege i radim ono što volim“, kaže Gordana. 

Gordana Bodiroža
Gordana Bodiroža

Sloboda i kreativnost 

Vladislav Milushev radi kao Logistics Planning and Support Manager u JYSKovom distributivnom centru u Božurištu u Bugarskoj. 

„Za mene osnaživanje znači da imamo slobodu i prostor za kreativnost. Osnaživanje se ne odnosi samo na autoritet, već i na samopouzdanje i sposobnost da se utiče na rezultate i daje značajan doprinos. Radi se o ličnom rastu i dostizanju potencijala uz podršku i autonomiju koja mi je data“, kaže on, prisećajući se vremena kada se osećao posebno osnaženim: 

„Jednom, dok sam radio kao Logistics Controller, moj menadžer mi je poverio upravljanje SAP EWM procesima za ažuriranja distributivnog centra u Božurištu (DCB) kao deo projekta Turska. Ova odgovornost me je osnažila jer je moj menadžer verovao u moje sposobnosti“. 

Vladislav Milushev
Vladislav Milushev

Prava osoba 

Aleksander Bligaard, Regional Head of Sales u JYSKu u Danskoj i Poljskoj, posebno je iskusio osnaživanje kada mu je dodeljena nova odgovornost. 

„Osećam se osnaženim kada dobijem zadatak, akciju, projekat ili nešto slično i osećam da sam dobio taj zadatak jer sam ja prava osoba koja može da pronađe rešenje za to. Pre godinu dana imao sam priliku da budem odgovoran za Dansku, jednu od naših najprodavanijih zemalja, u odeljenju Sales & Expansion. Činjenica da sam dobio ovo poverenje od mog menadžera učinila me je ponosnim“, kaže on. 

Aleksander Bligaard
Aleksander Bligaard

Kada se osećate osnaženim u svom poslu? Podelite svoje mišljenje u komentarima u nastavku.

Latest news

Aleksander, Gordana, Vladislav

Tri kolege dele kako se osnažuju na poslu

- Aleksander iz Danske, Gordana iz Slovenije i Vladislav iz Bugarske objašnjavaju šta za njih znači osnaživanje. 

JYSK

JYSK postavlja nove rekorde u prometu i broju kupaca

- JYSK je povećao promet za 7,6 procenata dostigavši 41,4 milijardi danskih kruna (5,6 milijardi evra) u fiskalnoj godini 2023/24.

JYSK Škola spavanja

PRojekti koji su obeležili 2024. godinu

- Zajedno smo ulepšali gradove širom regiona, ušuškali i uspavali predstavnike medija, podržali razne hvale vredne projekte i pokrenuli nove zelene inicijative – na početku nove finansijske godine, setili smo se PR projekata koji su obeležili prošlu i postavili odlične temelje za finansijsku godinu 2025.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office