Skip to main content
Ciprian Ticleanu, Store Manager at JYSK Ramnicu Valcea, Romania.

Sleep Academy gjør gode selgere enda bedre

Dato: 08/02/2021

Author: Jan Fønss Bach, Intranet Manager

Kategori: Careers & HR , Customer Service , People , Sales Growth

Siden Sleep Academy ble lansert i 2018, har flere land kommet til, og før utgangen av året vil medarbeidere fra alle land i Nordic Region ha deltatt i opplæringen.       

Å være ”sleeping experts” er en del av kjernen i JYSK. Derfor ble JYSK Sleep Academy lansert i Danmark i 2018. Nå har akademiet krysset grensene, slik at kolleger fra andre land også har fått mulighet til å delta.

Ciprian Ticleanu, Store Manager at JYSK Ramnicu Valcea, Romania
Ciprian Ticleanu, Store Manager i JYSK Ramnicu Valcea, Romania.

Én av dem er Ciprian Ticleanu, Store Manager i JYSK Ramnicu Valcea, Romania.

”Sleep Academy-opplæringen hjalp meg å bli bedre til å identifisere kundenes behov. Nå kan jeg gi dem bedre råd når de leter etter de produktene som passer best til deres behov. Det gjør kundene våre mer fornøyde, og de er mer tilbøyelige til å komme tilbake”, forteller Ciprian.

ANNERLEDES OPPLÆRING
Daniella Viltestam er madrass-ambassadør for Värmland-distriktet i Sverige. Hun er fortsatt i gang med å fullføre Sleep Academy, men allerede nå er hun bedre rustet til å gi kundene råd om dyner og madrasser i butikken i Hagfors. Også selv om prosessen er blitt mer komplisert på grunn av korona-situasjonen.

”Jeg skulle gjerne møtt de andre for å utveksle ideer, men det har gått fint via Skype. I den siste modulen fikk jeg virkelig god inspirasjon fra de andre ambassadørene. Nå vet jeg hvor utrolig viktige salgsfasene våre er for å kunne gi Sveriges beste kundeservice”, sier Daniella og tilføyer:

Daniella Viltestam from the store in Hagfors, Sweden
Daniella Viltestam er madrass-ambassadør for Värmland-distriktet i Sverige.

”Noe jeg helt sikker kommer til å ta med tilbake til distriktet mitt, er å sikre at alle vet hva Kode 7 er, og å kontrollere salgsrutinene våre for å se hvor ofte det gjøres i hver enkelt butikk, og om vi kan gjøre noe annerledes”, sier Daniella.

GODE ERFARINGER
”Vi kan se at målrettet trening innen dyner og madrasser i samarbeid med leverandørene våre gir resultater”, sier Retail Process Coordinator Jens Nordby fra JYSKs hovedkontor i Brabrand i Danmark.

Han har ansvaret for å få rullet ut Sleep Academy i alle JYSK-landene.

”Siden de første gangene har vi gravd litt dypere med opplæringen. Når en områdeansvarlig har vært på Sleep Academy, skal vedkommende lære opp kollegene i sin egen butikk, men får nå også ansvaret for å lære opp de andre områdeansvarlige i distriktet. På den måten sikrer vi at alle butikker er godt rustet til å gi kundene våre råd om dyner og madrasser”, sier Jens.

I løpet av neste finansår (FY22) kommer det til å være implementert i alle JYSK-landene, slik at JYSK Academy dermed dekker 28 land og knapt 2800 butikker.

Hva er JYSK Sleep Academy?

  • JYSK Sleep Academy skal bidra til å videreutdanne JYSKs beste selgere og eksperter innen sleeping og living ved å gi dem mer inngående produktkunnskap.
  • District Manager velger ut kandidatene, som skal være dyktige selgere innen enten dyner eller madrasser, og som er klare til å ta imot enda mer kunnskap og dele den med kollegene.

 

 

 

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office