Skip to main content

Uvođenje sistema Unified Commerce se ubrzava

Датум: 31/05/2023

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Seamless Cross Channel , Technology

Prevod: www.languagewire.com

Novi PoS terminal
Novo mesto prodaje se testira pre otvaranja u mestu Nørresundby u Danskoj 11. maja 2023.

Novo mesto prodaje sa sobom donosi mnoštvo novih funkcija. A sada se uvođenje ubrzava.

„Zaista željno iščekujem da vidim kako će raditi. Uopšte nemam sumnje u to!“

Kasper Horne Rasmussen
Store Manager u JYSKu u mestu Nørresundby, Kasper Horne Rasmussen.

Store Manager u JYSKu u mestu Nørresundby u Danskoj, Kasper Horne Rasmussen, rano je započeo svoj radni dan u četvrtak 11. maja. Danas je dan kada njegova prodavnica počinje da koristi novo mesto prodaje kao deo Unified Commerce-a, a njegov glas nam otkriva uzbuđenje i nervozu.

U 7 sati izjutra, probni slučajevi sa novim sistemom započinju na prvoj kasi, gde se sistem ažurirao još od prethodne večeri. Vodič je pažljivo poštovan i svi probni slučajevi su uspešni. Nalog za isporuku, direktna prodaja u gotovini i štampanje oznake sa cenom.

„Radi savršeno,“ kaže Kasper sa olakšanjem.

Nakon uspešnog ažuriranja prve kase, dve druge kase u prodavnici će takođe preći na novi sistem. Ažuriranje traje oko 90 minuta, što im omogućava da naprave prelaz pre otvaranja prodavnice u 9:30.

NOVE FUNKCIJE KOJE SE ISTIČU

  • Sve funkcije sa kase će biti dostupne na pametnim telefonima. Na primer, narudžbina će moći da se pokrene u oblasti za dušeke i da se završi na kasi ili da se cela odradi preko telefona.
  • Moći će da se prodaju i proizvodi koji se inače prodaju samo na mreži, kao i da se menjaju onlajn narudžbine.
  • Kupci u prodavnicama će moći da izaberu iste opcije isporuke kao i onlajn kupci. Uopšteno govoreći, obrada narudžbina će biti mnogo fleksibilnija, pa će kupci moći brže da preuzimaju narudžbine. Zalihe u prodavnici mogu da se koriste za OOPUS narudžbine.
  • Mnogo pouzdaniji podaci kako bi se znalo kada će proizvod koji nije na zalihama ponovo moći da se isporučuje.

Prvi okrug je završen

Do prelaska u mestu Nørresundby dolazi istog dana kada i u Hjørringu u Danskoj, nedelju dana nakon što ceo okrug Severnog Jitlanda radi na novom sistemu.

„Kada ceo okrug u Danskoj i Turskoj radi na novom mestu prodaje, ubrzavamo uvođenje. Većina danskih prodavnica će biti na Unified Commerceu pre letnjih odmora, a završićemo sve u Danskoj u prvoj nedelji septembra,“ kaže Karsten Ellehauge Haag, Project Manager koji radi na uvođenju sistema Unified Commerce.

Nakon Danske i Turske, ovo uvođenje će biti primenjeno u još više JYSK zemalja. Portugal, Španija i Francuska su sledeće zemlje na redu.

Da bi započeli pripreme za to, kolege iz određenog broja bivših Dänisches Bettenlager zemalja su se sastale u četvrtak 11. maja u JYSK prodavnici u Vejleu u Danskoj, za prvo uvođenje novog sistema.

„Već pripremamo sledeće zemlje, tako da se nadamo da će uskoro sve prodavnice u JYSKu moći da koriste pogodnosti novog sistema,“ kaže Karsten.

Novi PoS terminal
Kasper (s leve strane) i Retail Store Supporter Allan Thomsen.

Uzbuđenje povodom novog sistema

„Zaista obožavam ovo!“

Samo pola sata nakon otvaranja, prvi kolega je prišao Store Manager-u Kasperu Horne Rasmussenu sa uzbuđenjem zbog novog sistema. Ovde su prve transakcije kupaca uspešno obavljene.

„Dovoljno dugo sam u JYSKu da sam iskusio prethodni prelazak na mesto prodaje i znam da je ovo ažuriranje mnogo bolje, ali naravno da ste zabrinuti zbog problema na početku. Zaista uviđam prednosti toga što vidim slike proizvoda u sistemu, konvertujem OOPUS porudžbine u Click & Collect, kao i priznanice za parking,“ kaže Kasper.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office