Skip to main content

Tiia i Dominik su pronašli svoj put u korisničkoj službi

Датум:

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Категорија: Careers & HR

Postoji mnogo načina da se profesionalno razvijate, a Dominik Urbański iz Poljske i Tiia Summeri iz Finske su dokaz da posvećenost stvara mnoge mogućnosti u JYSK-u.

Dominik Urubanski, CSC Specialist
Dominik Urubanski, stručnjak za korisničku službu.

Dominik radi tri godine u JYSK-u i napredovao je u Centru za korisničku službu (CSC) u Finskoj. Počeo je kao CSC podrška u Poljskoj, a za oko godinu dana je unapređen i postao je član odeljenja Area Responsible. To mu je omogućilo da preuzme više odgovornosti koje odgovaraju njegovim interesovanjima. U aprilu je preuzeo novu ulogu stručnjaka za korisničku službu.

„Unapređenje mi je omogućilo da vidim svoj karijerni put i motivisalo me je da radim više. Verujem da su moje veštine i dostignuća privukli pažnju menadžera, što me je dovelo do nove uloge stručnjaka u CSC-u“, rekao je Dominik i nastavio:

„Zbog posla sam morao da izađem iz zone udobnosti, ali mi je to bilo potrebno da bih rastao. Bio sam siguran da je ovo pravi put za mene.“

Karijerni put pun prilika

Tiia Summeri, CSC Specialist u JYSK-u
Tiia Summeri, stručnjak za korisničku službu.

Za Tiiu je posao u korisničkoj službi trebalo da bude kratkoročno rešenje, ali na njeno prijatno iznenađenje, uživala je u radu sa kupcima i imala je prirodnu sposobnost da brzo razume i nauči sisteme.

„Shvatila sam da bi rad u korisničkoj službi zapravo mogao da bude prijatan. Postalo mi je važno što mogu da komuniciram sa kupcima dok i dalje održavam sopstveni prostor“, rekla je ona.

Tiia je počela kao podrška u CSC-u u Finskoj. Tokom svog rada u JUSK-u rano je iskoristila prilike da preuzme veću odgovornost i nove izazove.

„Moj entuzijazam i spremnost da iskoristim nove prilike bili su od ključnog značaja tokom mog putovanja u JYSK-u. Uvek sam želela da pomažem i da preuzimam različite uloge. Na primer, volontirala sam tokom perioda velikih gužvi u Irskoj i ponudila sam da pomognem u obuci kolega u CSC-ima u Švedskoj i Danskoj. Verujem da je moj proaktivni pristup imao značajnu ulogu u mojoj karijeri“, rekla je Tiia.

 

Moj savet mladima koji razmišljaju o karijeri je jednostavan, ali efikasan: Verujte sebi, budite otvoreni za nove prilike i istražite svoje kvalitete i želje. JYSK stalno raste i nudi mnogo različitih mogućnosti.
– Tiia Summeri, CSC Specialist

Latest news

Environment

JYSK predstavlja alternativu pamuku u kategoriji čaršava za krevet

- JYSK sada nudi čaršave za krevet od liocela, alternative pamuku koja nudi određeni broj prednosti prilikom proizvodnje tekstila kada su u pitanju JYSK proizvodi. 

Rami Jensen

Naš CEO donosi dobre vesti: Spremni za narednu finansijsku godinu

- Bez obzira što je leto tek počelo i što je ovo doba kada po pravilu u JYSKu ima dosta posla, već sad razmišljamo o narednoj finansijskoj godini.

Tiia and Dominik, CSC Specialists in JYSK

Tiia i Dominik su pronašli svoj put u korisničkoj službi

- JYSK nudi brojne mogućnosti u vezi sa karijerom. Dominik i Tiia su iskoristili priliku koja im se ukazala i pronašli sopstveni karijerni put.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office