Skip to main content

Takmičenje je završeno – ali pobednički pristup prodaji se nastavlja

Датум: 22/09/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Attractive Stores , Sales Growth

E109
Zaposleni u prodavnici u Torevijehi u Španiji. Francisco Fiñaga (prvi sa desne strane) je Store Manager (menadžer prodavnice).

Krajem avgusta, takmičenje u pobedničkom pristupu prodaji je završeno. Međutim, to ne znači da je pobednički pristup prodaji prošlost. Sada se fokus nastavlja.

Tri meseca su se sve JYSKove prodavnice dodatno fokusirale na pobednički pristup prodaji. Pravilan odnos prema kupcima doprinosi većoj prodaji i zadovoljnijim kupcima. Iz tog razloga je pokrenuto takmičenje u pobedničkom pristupu prodaji.

Sada je takmičenje završeno, ali pobednički pristup prodaji treba da ostane. U Španiji i Portugalu, prodavnica u Torevijehi je sveukupni pobednik, a sada će kolege iz prodavnice otići na vikend putovanje, dok će se menadžerski tim za zemlje pobrinuti za prodavnicu, kao što je to bio slučaj i za sve ostale nacionalne pobednike.

„Ponosni smo što smo osvojili ovu nagradu jer to znači da radimo na pravi način i to je fantastična nagrada za tim koji je uložio svoj trud“, kaže Store Manager Francisco Fiñaga.

Héctor Torres
Héctor Torres je Retail Manager (menadžer za maloprodaju) u JYSKu u Španiji i Portugalu.

Odlična energija za nastavak

Retail Manager u Španiji i Portugalu, Héctor Torres, hvali prodavnicu u Torevijehi zbog visokog stepena spremnosti prema kupcima. Uopšteno govoreći, Héctor je video odličnu energiju u prodavnicama i veliki fokus na kupce prilikom posete prodavnicama u Španiji i Portugalu tokom takmičenja u pobedničkom pristupu prodaji. Očekuje da će se to nastaviti.

„Tokom finansijske godine 2020-21, promovisali smo i stvorili kulturu i pokret pobedničkog pristupa prodaji u Španiji i Portugalu. To je dovelo do samostalne promene u pobedničkom pristupu prodaji u prodavnicama. Na osnovu toga, bilo je lakše podstaći, pratiti i napredovati na takmičenju za pobednički pristup prodaji. Takmičenje je bilo fantastičan pokretač za dodatno povećanje pobedničkog pristupa prodaji“, kaže Héctor.

Kupac na prvom mestu i atraktivna prodavnica

Francisco Fiñaga smatra da je recept za uspeh stavljati kupca uvek na prvo mesto i pružiti kupcima veoma atraktivnu prodavnicu. Ovo takođe pomaže u stvaranju bolje atmosfere u prodavnici za kupca i tim prodavnice.

„Svaki trud vredi ne samo zbog nagrade, već i zbog našeg ponosa, a svaki mali detalj u prodaji ima svoju nagradu. Nastavićemo da se obučavamo za sve nove proizvode i osvežavamo postojeće znanje kako bismo mogli da pružimo kupcu izvanrednu uslugu“, kaže Francisco.

Spisak pobednika

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office