Skip to main content

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

Датум: 19/03/2024

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Категорија: Careers & HR , People , Sustainability

Prevod: www.languagewire.com

Tim JYSK Italija spreman za DMT

 

Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu. Pet praktikanata će poboljšati svoj set veština i razviti nove kompetencije.

JYSK Italija se brzo razvija sa jasnim ciljem da otvori ukupno 350 prodavnica u ovoj zemlji. Da bi podržao ovaj rast, JYSK Italija ulaže u razvoj i obuku zaposlenih kako bi se osigurao jak ulazni kanal na svim nivoima organizacije.

Mnogo očekujem od DMT programa.
– Marlene Moretti| District Manager

Prošle godine, JYSK Italija je sa velikim uspehom uveo Store Manager Trainee (SMT) program, a ove godine smo još više proširili mogućnosti obuke. Sada nudimo novi program obuke za trenutne i buduće DM-ove.

Početak jednogodišnje obuke

Marlene og Marco er blandt deltagerne
Marlene (levo) i Marco (desno) su dvoje pripravnika, koji željno iščekuju da nauče nešto novo i razviju nove veštine.

Jednog oblačnog dana krajem februara, petoro pripravnika je došlo u zgradu sedišta u Milanu na prvu sedmicu obuka, koje nude kombinaciju obuke u učionici i radionica i obuke na radnom mestu sa mentorom nakon svakog modula.

Praktikanti će u narednih godinu dana pratiti program sastavljen od pet modula, tokom kojih će razviti neophodne veštine u oblasti rukovodstva, razvoja osoblja i implementacije i optimizacije.

Marlene Moretti, novoimenovana DM u Districtu 7, želi da razvije jaku bazu znanja i poboljša svoje kompetencije u datoj ulozi:

„Mnogo očekujem od DMT programa. Smatram da je to prilika za jačanje mojih veština u raznim oblastima u okviru uloge koju trenutno imam, kao i za prevazilaženje izazova i ličnih granica. Ponosna sam što mogu da kažem da radim za vrhunskog poslodavca, koji ulaže u razvoj zaposlenih i programe obuke“, rekla je Marlene.

Marco Altavilla, Store Manager u JYSKu u Galarateu, željno iščekuje da nauči više o ulozi DM-a.

„Pre godinu dana sam se pridružio JYSK-u kao SM i odmah sam se zaljubio u JYSK. Raduje me što ću naučiti nove veštine, jer mi to omogućava da jednog dana postanem DM. Interesuju me ključne oblasti uloge DM-a, kao što su planiranje i raspoređivanje“, rekao je Marco.

Zaposleni u JYSKu pokazuju posvećenost DMT-uLični i profesionalni rast

Odabran je snažan tim instruktora koji će obučiti učesnike jakom setu veština za preuzimanje uloge DM-a. Jedna od njih je Giovanna Grosso, HR Manager:

„Ponosna sam što mogu da poželim dobrodošlicu praktikantima na naš prvi DMT program. Jedno od obećanja koje smo dali svojim zaposlenima je da ćemo ulagati u njihov razvoj, stoga imamo velike ambicije što se tiče ovog programa. Tokom čitave obuke, ne samo da će praktikanti steći osnovne kompetencije koje su im neophodne da bi bili uspešni kao DM-ovi, već će imati priliku da dožive lični rast“, rekla je Giovanna i dodala:

„Ovaj program je veoma potreban i očekujemo da će sledeće godine biti više učesnika.“

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office