Skip to main content

Jedan dan u JYSKu – verzija Store Managera

Датум: 12/05/2021

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Careers & HR

Na GOJYSK.com želimo da obeležimo našu međunarodnu kampanju brendiranja poslodavaca koja slavi dostizanje 3000 prodavnica i čiji je cilj da privuče 2000 dodatnih Store Managera (menadžera prodavnica).

Da bismo to uradili, pogledali smo bliže šta zapravo znači biti Store Manager. Ovaj put idemo u Belgiju, Grčku i Portugal.

Camille Didier, Store Manager, Belgija

Camille 1
„Pomažem kupcu da pronađe baštensku garnituru. Predlažem TAMBOHUSE jer traži nešto prostrano i udobno. Objašnjavam mu prednosti stola i pokazujem kako se koristi: i kao nizak i kao visoki sto“.

 

Camille 2
„Vidite nešto? Popravite to! Da bi prodavnica bila čista i da bih mogla da se fokusiram na svakog kupca, ne čekam da očistim i popravim sitnice. Ako vidim artikal koji nije uredan, odmah krećem sa poslom i stavljam ga sa strane“.

 

Camille 3
„Želim da kupac bude zadovoljan i da ne izlazi iz prodavnice sa idejom da nešto nedostaje. Zbog toga na kasi nudim dodatne predmete, poput torbi pomoću kojih može da nosi svoje jorgane i jastuke. Takođe je veoma važno da pokažem svom timu kako se pravilo obavljaju prodaja i usluga“.

 

Camille 4
„Pomažem kolegama da nauče i razviju svoje veštine. Ovde pokazujem koleginici kako da uredi raf i objašnjavam kako funkcioniše prostor u okviru njenog uvodnog programa“.

 

Stelios Vergados, Store Manager, Grčka

Stelios 1
„Proverom dostupnosti svakog artikla imate priliku da pružite kupcima atraktivnu prodavnicu. Odgovarajući broj zaliha je od ključne važnosti za svakodnevno poslovanje i korisničku službu“.

 

Stelios 2
„Svakodnevno proveravamo kvalitet uklapanja i nivo čistoće proizvoda kako bismo bili sigurni da svi proizvodi izgledaju atraktivno“.

 

Stelios 3
„Trudimo se da sve cene u našim prodavnicama budu ažurirane i vodimo računa da nijedan kupac ne napusti prodavnicu bez informacija o našim posebnim ponudama i kampanjama“.

 

Stelios 4 ✓ Zaštitna obuća
✓ Radne rukavice
✓ Maska za lice
✓ Mini pokretač" data-entity-type="file" data-entity-uuid="85150843-89f7-46fd-a848-8cbf04e00a95" src="/sites/default/files/inline-images/Photo-4.jpg" />

 

Carla António, Store Manager, Portugal

Carla 1
„Organizujem svoj dan dok se vozim na posao. Odlučujem se za jasan cilj onoga što želim da postignem. Kada slušam veselu muziku dok sam u pokretu, sve funkcioniše i tada mogu da podelim svoju energiju i volju sa svima oko mene kako bi se stvari obavile“.

 

Carla 2
„Proveravam rezultate prethodnog dana dok pijem čaj. Planiram dan i dodeljujem zadatke svakom članu tima kako bi svako mogao efikasno da obavlja svoje aktivnosti“.

 

Carla 3
„Obučavanje je jedna od stvari koje najviše volim da radim. Verujem da uspeh naše prodavnice zavisi od neprekidnog razvoja. Tokom svake smene slušam mišljenja i dajem povratne informacije kolegama. Jaki timovi stvaraju jaku povezanost sa našim kupcima“.

 

Carla 4
„Većina mog vremena posvećena je stvaranju odličnog iskustva za one koji nas posećuju. Prodaja se odnosi na pružanje rešenja koja donose zadovoljstvo“.

 

Carla 5
„Na kraju dana, slavim što sam naučila, podučavala, inspirisala i premašila očekivanja naših kupaca. Sutra se nastavlja“!

 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office