Skip to main content
One Day in JYSK - four colleagues share their workday (February 2020)

Jedan dan u JYSKu – četvoro kolega govore o svom radnom danu (februar 2020)

Datum: 13/02/2020

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR

Kategorija: People

Za više od 23 000 kolega iz više različitih zemalja, ne postoje dva istovetna radna dana u JYSKu. Zamolili smo četvoro kolega iz JYSKa da podele fotografije svog radnog danu na GOJYSK.com.

U nastavku ćete upoznati:

  • Anna Nizam, Store Manager (menadžer prodavnice) iz Bredšteta, Nemačka 
  • Marcus Stråhle, Department Manager (menadžer odeljenja) u distribucionom centru Neše 
  • Maiken Nielsen, Customer Service Supporter (podrška za korisničku službu) u centru za korisničku službu, Danska 
  • Filip Leśkiewicz, Regional Helpdesk Supporter (podrška regionalnog Helpdeska), Poljska

 

Anna, Store Manager iz Bredšteta u Nemačkoj

Ime: Anna Nizam
Radno mesto: Store Manager 

Anna, Store Manager iz Bredšteta, Nemačka

Moj prvi zadatak u toku dana je da pripremim kasu. 

Anna Nizam, Store Manager, Nemačka

Nakon pripreme kasa, sazivam kratak timski sastanak sa osobljem (ovde su to Oli i Miri). Na taj način svako zna koji su njihovi dnevni zadaci i ciljevi. 

ANNA, STORE MANAGER IZ BREDŠTETA, NEMAČKA

Tokom dana obavljam različite zadatke. Pored toga što sam odgovorno lice i zadužena sam za pregled, savetujem naše brojne kupce i savetujem ih na svaki mogući način – ovde pronalazim posteljinu iz našeg najnovijeg kataloga.

ANNA, STORE MANAGER IZ BREDŠTETA, NEMAČKA

Kada se prodavnica zatvori, povremeno sednemo zajedno da bismo razmotrili protekli dan, pre nego što dobijemo dobro zasluženo slobodno veče.

Marcus iz Inbound DCN u Švedskoj

Ime: Marcus Stråhle
Radno mesto: Department Manager, Inbound DCN 

MARCUS IZ INBOUND DCN U ŠVEDSKOJ

U 7 ujutru započinjemo dan sastankom tima. Ovde moj tim i ja pregledamo naše KPI i diskutujemo o poboljšanjima. Neki KPI koje pregledamo su radno okruženje, produktivnost, stepen popunjenosti i usluga isporuke. 

MARCUS IZ INBOUND DCN U ŠVEDSKOJ

Svakog dana oko 8:30 imam sastanak sa odeljenjem za planiranje dolazne robe. Na ovoj slici pregledamo plan istovara (kontejnera i kamiona) koji očekujemo narednog dana. 

MARCUS IZ INBOUND DCN U ŠVEDSKOJ

Svakog dana, Memli i Alex, Department Manageri, i ja imamo sastanak da bismo napravili raspored osoblja.

MARCUS IZ INBOUND DCN U ŠVEDSKOJ

Neprekidno radimo na optimizaciji. Danas Mattias, koji radi na registraciji dolaznih narudžbina, i ja pregledamo kako je zapakovan ovaj artikal.

Cilj je poboljšanje načina na koji se artikli pakuju da bi se postigao veći stepen popunjenosti (skladištenje veće količine na svakoj lokaciji palete na visokim regalima). 

Maiken iz centra za korisničku službu u Danskoj 

Ime: Maiken Nielsen
Radno mesto: Customer Service Supporter  

MAIKEN IZ CENTRA ZA KORISNIČKU SLUŽBU U DANSKOJ 

Ja sam deo administrativnog tima u centru za korisničku službu (CSC) u Danskoj. Administrativni tim se bavi svim e-porukama koje kupci šalju JYSKu Danska, odgovara na sve poruke i objave na našim stranicama društvenih medija, pregleda i održava ocene proizvoda na našem veb-sajtu JYSK.dk i još mnogo toga.

MAIKEN IZ CENTRA ZA KORISNIČKU SLUŽBU U DANSKOJ 

Moj dan u kancelariji počinje jutarnjim sastankom sa celim timom. Sastanak obuhvata novosti o jučerašnjim KPI. Pregledamo naše ciljeve za pružanje najbolje korisničke usluge u svetu i kako da zadržimo tu poziciju. 

Održavamo i radionice o našim procedurama i različitim sistemima da bismo poboljšali svakodnevne zadatke.

MAIKEN IZ CENTRA ZA KORISNIČKU SLUŽBU U DANSKOJ

U centru za korisničku službu u Danskoj niko nije prepušten samom sebi. Uvek pomažemo jedni drugima u vezi sa našim sistemima, razvojem veština pomoću najbolje prakse i uvek dobijemo dodatno mišljenje o teškim slučajevima. 

MAIKEN IZ CENTRA ZA KORISNIČKU SLUŽBU U DANSKOJ 

U centru za korisničku službu imamo ekrane raspoređene po kancelariji tako da uvek možemo da pratimo koliko je kupaca na redu, koliko poziva dobijamo dnevno i koji redovi su najopterećeniji. Možemo da pratimo koliko dugo su kupci čekali na red i koliko traje prosečno vreme čekanja. 

Uvek radimo na tome da budemo bolji i zato su nam ekrani od velike pomoći u našem svakodnevnom poslu.

Filip iz Helpdeska u Poljskoj 

Ime: Filip Leśkiewicz 
Radno mesto: Regional Helpdesk Supporter 

FILIP IZ HELPDESKA IZ JYSKA POLJSKA 

Kao Regional Helpdesk Supporter, moja glavna odgovornost je rukovanje dolaznim zahtevima za podršku iz prodavnica i od administrativnog osoblja. Nisam odgovoran samo za Poljsku, već sam i druga linija podrške za još 11 zemalja. 

FILIP IZ HELPDESKA IZ JYSKA POLJSKA 

Barem jednom nedeljno organizujemo sastanke sa kolegama iz mog odeljenja da bismo razgovarali o tekućim i narednim projektima. Delimo i vredne predloge i iskustva koja smo stekli nakon poslednjeg sastanka. 

FILIP IZ HELPDESKA IZ JYSKA POLJSKA 

Samo u Poljskoj postoji više od 230 prodavnica (i taj broj stalno raste). To znači da svakog dana šaljem veliki broj elektronskih uređaja, računarske opreme i još mnogo toga našim kolegama. 

FILIP IZ HELPDESKA IZ JYSKA POLJSKA 

Zadužen sam i za poboljšanje naših prodajnih sistema tako što testiram nove karakteristike uvedene u prodavnice. Imamo zasebnu prostoriju za testiranje u kojoj možemo da testiramo sisteme iz više zemalja.

Latest news

Jan Bøgh

Uskršnja čestitka od našeg CEO

03/04/2020 - Poslednje nedelje su bile izazovne za sve nas, a i sada je teško reći šta će biti rezultat trenutne krize. Ipak, nije bilo teško videti kako JYSK vrednosti žive u našoj kompaniji u svakoj prodavnici, distributivnom centru i kancelarijama u svim zemljama. Mi smo zaista One JYSK (Jedan JYSK).

FSC Week 2020

Šume u svetu se zahvaljuju za FSC

30/03/2020 - „Gracias, obrigado, thank you, tak.“ Tema ovogodišnje FSC nedelje je globalno „hvala“ što ste odabrali održivo drvo.

CEO of JYSK Jan Bøgh

Obaveštenje našeg CEO direktora povodom korona virusa

20/03/2020 - Evropa već nekoliko nedelja prolazi kroz kriznu situaciju sa kakvom niko od nas ranije nije bio suočen. Novonastala situacija je ogroman izazov za poslovanje, JYSK i naravno, za sve nas.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office