Skip to main content
One Day in JYSK - four colleagues share their workday (February 2020)

En dag i JYSK: Fire kolleger deler sin arbeidsdag (februar 2020)

Dato: 13/02/2020

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR

Kategori: People

Med mer enn 23 000 kolleger i mange forskjellige land er to arbeidsdager i JYSK aldri like. Vi har bedt fire JYSK-kolleger om å dele bilder fra en tilfeldig arbeidsdag på GOJYSK.com.

NEDENFOR MØTER DU: 

  • Anna Nizam, Store Manager fra Bredstedt i Tyskland 
  • Marcus Stråhle, Department Manager ved Distribution Centre i Nässjö 
  • Maiken Nielsen, Customer Service Supporter ved Customer Service Centre i Danmark 
  • Filip Leśkiewicz, Regional Helpdesk Supporter i Polen

 

Anna, Store Manager fra Bredstedt i Tyskland

Navn: Anna Nizam
Jobb: Store Manager 

Anna Store Manager from Bredstedt Germany

Dagens første oppgave er å klargjøre kassaapparatene. 

Anna Nizam Store Manager Germany

Deretter innkaller jeg til et kort møte med medarbeiderne i butikken (her er det Oli og Miri). Her snakker vi om de daglige arbeidsoppgavene, slik at alle vet hva de skal gjøre.

ANNA STORE MANAGER FROM BREDSTEDT GERMANY

I løpet av dagen gjør jeg mange forskjellige oppgaver. I tillegg til å ha overordnet ansvar og overblikk, hjelper jeg de mange kundene å finne det rette til dem – her er jeg for eksempel i ferd med å finne noe sengetøy fra den siste tilbudsavisen. 

ANNA STORE MANAGER FROM BREDSTEDT GERMANY

Når butikken stenger, sitter vi nesten alltid og gjennomgår dagen før vi avslutter for dagen. 

Marcus fra Inbound DCN i Sverige

Navn: Marcus Stråhle
Jobb: Department Manager, Inbound DCN 

MARCUS FROM INBOUND DCN IN SWEDEN

Kl. 07:00 starter vi dagen med et teammøte. Her gjennomgår vi KPI-ene våre og eventuelle forslag til å forbedre dem. Blant KPI-ene vi har fokus på, er arbeidsmiljø, produktivitet og leveringsservice. 

MARCUS FROM INBOUND DCN IN SWEDEN

Hver dag kl. 08:30 møter jeg vår Inbound Planning Department. På bildet er vi i ferd med å gå gjennom planen for hvilke lastebiler og containere som kommer neste dag.

MARCUS FROM INBOUND DCN IN SWEDEN

Jeg møter også de andre Department Managers hver dag – i dette tilfellet er det Memli og Alex – her planlegger vi den fremtidige bemanningen.

MARCUS FROM INBOUND DCN IN SWEDEN

Vi arbeider hele tiden med optimering. I dag er det Mattias som jobber med registrering av vareleveringer, og jeg er i ferd med å undersøke hvordan denne pallen er pakket.

Målet er å forbedre måten pallene blir pakket på, slik at vi får høyere fyllingsgrad. På den måten kan vi oppbevare flere artikler på hver pall i høylageret. 

Maiken fra Customer Service Centre i Danmark 

Navn: Maiken Nielsen
Jobb: Customer Service Supporter  

MAIKEN FROM CUSTOMER SERVICE CENTER IN DENMARK 

Jeg er en del av det administrative teamet i CSC i Danmark. Vi i det administrative teamet håndterer alle e-poster fra kunder, alle meldinger på sosiale medier og alle produktanmeldelsene på nettsiden JYSK.no – og litt til.  

MAIKEN FROM CUSTOMER SERVICE CENTRE IN DENMARK 

Dagen min begynner vanligvis med et morgenmøte der alle er med. Her blir vi oppdatert på KPI-ene for de siste dagene, og vi ser på hvordan vi kan forbedre oss slik at vi fortsatt har verdens beste kundeservice. 

Vi arrangerer også workshops i vår måte å håndtere kundene på, slik at vi hele tiden kan forbedre oss. 

MAIKEN FROM CUSTOMER SERVICE CENTRE IN DENMARK

Hos CSC i Danmark er det alltid hjelp å få. Vi gir hverandre tilbakemeldinger på beste praksis, og det er alltid en kollega som står klar til å hjelpe hvis man sitter med en vanskelig oppgave. 

MAIKEN FROM CUSTOMER SERVICE CENTRE IN DENMARK 

Vi har forskjellige skjermer rundt omkring på kontoret, slik at vi hele tiden kan følge med hvor mange kunder vi har i kø, hvor mange oppringninger vi har fått og hvor lenge kundene har ventet i køen.

Vi jobber også med å bli bedre til å hjelpe kundene raskest mulig. Derfor er skjermene en god ting, fordi de gir oss god oversikt.

Filip fra Helpdesk i Polen 

Navn: Filip Leśkiewicz 
Jobb: Regional Helpdesk Supporter 

FILIP FROM HELPDESK FROM JYSK POLAND 

Som Regional Helpdesk Supporter er jeg hovedsakelig ansvarlig for å håndtere supportoppgaver fra butikkene våre og fra de administrative kollegene våre. Jeg er ikke bare ansvarlig for Polen. Jeg hjelper også med support i 11 andre land.  

FILIP FROM HELPDESK FROM JYSK POLAND 

Minst én gang i uken har vi avdelingsmøte, slik at vi kan være i forkant med kommende oppgaver. Vi deler også gode råd vi har mottatt siden forrige møte. 

FILIP FROM HELPDESK FROM JYSK POLAND 

Bare i Polen er det mer enn 230 butikker – og tallet vokser hele tiden. Det betyr at jeg hver dag sender mye elektronikk, PC-utstyr og annet til kollegene våre rundt om i landet. 

FILIP FROM HELPDESK FROM JYSK POLAND 

Jeg er også ansvarlig for å forbedre kassasystemene våre ved å teste nye funksjoner som er blitt tilgjengelige i butikkene. Vi har et lokale der vi kan teste systemene våre i flere ulike land.

Latest news

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investerer i medarbeiderutvikling

19/03/2024 - 26. februar lanserte JYSK Italia det første District Manager Trainee-programmet (DMT) ved hovedkontoret i Milano.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office