Skip to main content
Bring Dedication campaign results

«Bring Dedication» kampanjen nådde mer enn 53 millioner mennesker

Dato: 29/09/2022

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategori: Careers & HR

Rekruteringskampanjen "Bring Dedication" nådde mer enn 53 millioner mennesker, og fikk over 25.000 påmeldinger på kampanjesiden.

Nøkkeltall

53,9 millioner mennesker ble nådd

975.000 besøkte kampanjesiden

764.000 besøkte arbeidsplassene

25.000 registrert for ytterlig informasjon

12 % flere søkere enn gjennomsnittet

Våren 2022 kjørte JYSK en rekrutteringskampanje kalt «Bring Dedication». Målet var å tiltrekke kandidater til ledige stillinger i JYSK,  samt heve kunnskapen om JYSK.

«Vi ønsker å bli mer synlige i markedene, der vi ikke er godt kjent ennå. Så formålet med kampanjen er at folk skal huske oss neste gang de søker jobb, sier Camilla Ölander, Employer Branding Manager.

Kampanjen nådde 53,9 millioner mennesker i alle JYSK-land, bortsett fra Romania og Ukraina, hvor den ikke ble distribuert.

Det er ganske utrolig at over 25.000 personer er interesserte i JYSK. Det er noe å være stolt av.
- Camilla Ölander, Employer Branding Manager.

25.000 påmeldte

Under kampanjen var det mulig for folk å registrere seg som interesserte i JYSK som arbeidsplass. Deretter kunne selskapet sende mer informasjon til interesserte kandidater, for eksempel når en stilling var tilgjengelig i deres nærområde.

«Det er ganske utrolig at vi hadde over 25.000 mennesker som var interessert i JYSK. Det er noe å være stolt av. Da folk hadde registrert seg, klarte vi å holde oss interessante for de som hadde registrert seg ettersom de tillot oss å ettersende relevant jobbinformasjon, sier Camilla.

Vi ansetter
Et illustrert eksempel fra rekrutteringskampanjen "Bring Dedication".

Lokaliserte kampanjer

Rammen for kampanjen ble drevet av HR- og markedsføringsavdelingene, men hvert land var ansvarlig for å lokalisere kampanjen for å få en bedre rekkevidde. Dette ble spredt gjennom lokale konkurranser, og innlegg på sosiale medier.

«Det er veldig viktig å lokalisere kampanjene. Markedene i hvert land har best kunnskap om målgruppen. Vi har butikker i mange nærområder, større og mindre byer, og det er der vi må være synlige slik at vi kan være en attraktiv arbeidsgiver for kandidater som søker jobb, sier Camilla.

JYSK har etter denne kampanjen innhenten mye nyttig data til neste rekrutteringskampanje våren 2023.

– Vi har lært mye av denne kampanjen. Nå gjør vi nye forbedringer og tester slik at vi kan tiltrekke oss enda flere flotte kollegaer i JYSK, sier Camilla.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office