Skip to main content

Uz JYSK se Cathrine oseća kao kod kuće

Datum: 07/12/2020

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Careers & HR , Customer Service

Cathrine

Pre nekoliko meseci, 26-godišnja Cathrine Hedemann Mikkelsen preselila se iz Danske u Englesku zbog novog posla na mestu Customer Service Manager (menadžer korisničke službe). Bio je to korak u nepoznato, ali čim je Cathrine videla JYSK logotip, odmah se osetila kao kod kuće.

Cathrine nije poznavala ulice niti mesta. Gde god da su je Google mape na telefonu odvele, sve joj je bilo novo. Nije bilo poznatih lica. Morala je da koristi konverter valuta svaki put kada je išla u prodavnicu. Međutim, kada je otišla u novu kancelariju u kojoj se nalazio veliki znak „Dobro došli u JYSK“, odmah se osetila kao kod kuće.

Početkom septembra 2020. godine, 26-godišnja Cathrine Hedemann Mikkelsen se preselila iz Danske u Mančester. Imenovana je na mestu novog Customer Service Manager u JYSKu UK i Irska nakon što je nekoliko godina radila kao Customer Service Supporter (podrška korisničke službe) i Team Leader (vođa tima) u Danskoj.

„Moj san je uvek bio da postanem menadžer, a nisam imala partnera niti decu koji bi me vezali da ostanem u Danskoj. Tako da mi se sada ukazala prilika i htela sam da je iskoristim“, kaže Cathrine.

Korak u nepoznato

Bio je to korak u nepoznato za Cathrine. Nije poznavala nikoga, a u Engleskoj je pre toga bila samo jednom. Prvih nekoliko nedelja je morala da živi i bez svog nameštaja koji je bio u transportu iz Danske.

JYSK joj je pomogao opremljenim stanom tokom prvih nedelja, a samostalno je ostvarila kontakt sa devojkom iz Australije putem Facebook grupe za novopridošle strance u Mančesteru. To joj je pomoglo da razvije mrežu i van JYSKa. Međutim, u kancelariji joj nije trebalo mnogo vremena da se oseti kao kod kuće.

„Iako nikada pre toga nisam upoznala ljude iz kancelarije, osetila sam se kao kod kuće jer smo svi deo JYSKa. Energija, vrednosti i nameštaj su isti, tako da sam se zbog JYSKa definitvno osetila sigurno u potpuno novoj zemlji“, kaže Cathrine.

Cathrine

Latest news

JYSK reaches 50 stores in Bulgaria

JYSK je dostigao broj od 50 prodavnica u Bugarskoj

23/03/2023 - U martu 2023. godine, JYSK je u Bugarskoj proslavio značajnu prekretnicu – 50 otvorenih prodavnica u zemlji. Pedeseta prodavnica otvorila je svoja vrata u istom gradu u kome se nalazi i naša prva prodavnica u Bugarskoj – u Plovdivu.

JYSK in my home

JYSK je moj dom

21/03/2023 - Pronađite inspiraciju u načinu na koji su vaše kolege iskoristile JYSKov nameštaj i proizvode za potrebe opremanja svog doma.

ULF in Quality Inspection

ULF dobija poslednje odobrenje pred upoznavanje sa svetom

14/03/2023 - ULF vaza je prošla testove i dobila je pečat kvaliteta u okviru svih procesa. Sada joj je dozvoljeno u prodavnice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office