Skip to main content

Uz JYSK se Cathrine oseća kao kod kuće

Датум:

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Careers & HR , Customer Service

Cathrine

Pre nekoliko meseci, 26-godišnja Cathrine Hedemann Mikkelsen preselila se iz Danske u Englesku zbog novog posla na mestu Customer Service Manager (menadžer korisničke službe). Bio je to korak u nepoznato, ali čim je Cathrine videla JYSK logotip, odmah se osetila kao kod kuće.

Cathrine nije poznavala ulice niti mesta. Gde god da su je Google mape na telefonu odvele, sve joj je bilo novo. Nije bilo poznatih lica. Morala je da koristi konverter valuta svaki put kada je išla u prodavnicu. Međutim, kada je otišla u novu kancelariju u kojoj se nalazio veliki znak „Dobro došli u JYSK“, odmah se osetila kao kod kuće.

Početkom septembra 2020. godine, 26-godišnja Cathrine Hedemann Mikkelsen se preselila iz Danske u Mančester. Imenovana je na mestu novog Customer Service Manager u JYSKu UK i Irska nakon što je nekoliko godina radila kao Customer Service Supporter (podrška korisničke službe) i Team Leader (vođa tima) u Danskoj.

„Moj san je uvek bio da postanem menadžer, a nisam imala partnera niti decu koji bi me vezali da ostanem u Danskoj. Tako da mi se sada ukazala prilika i htela sam da je iskoristim“, kaže Cathrine.

Korak u nepoznato

Bio je to korak u nepoznato za Cathrine. Nije poznavala nikoga, a u Engleskoj je pre toga bila samo jednom. Prvih nekoliko nedelja je morala da živi i bez svog nameštaja koji je bio u transportu iz Danske.

JYSK joj je pomogao opremljenim stanom tokom prvih nedelja, a samostalno je ostvarila kontakt sa devojkom iz Australije putem Facebook grupe za novopridošle strance u Mančesteru. To joj je pomoglo da razvije mrežu i van JYSKa. Međutim, u kancelariji joj nije trebalo mnogo vremena da se oseti kao kod kuće.

„Iako nikada pre toga nisam upoznala ljude iz kancelarije, osetila sam se kao kod kuće jer smo svi deo JYSKa. Energija, vrednosti i nameštaj su isti, tako da sam se zbog JYSKa definitvno osetila sigurno u potpuno novoj zemlji“, kaže Cathrine.

Cathrine

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office