Skip to main content

Uz JYSK se Cathrine oseća kao kod kuće

Datum: 07/12/2020

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Careers & HR , Customer Service

Cathrine

Pre nekoliko meseci, 26-godišnja Cathrine Hedemann Mikkelsen preselila se iz Danske u Englesku zbog novog posla na mestu Customer Service Manager (menadžer korisničke službe). Bio je to korak u nepoznato, ali čim je Cathrine videla JYSK logotip, odmah se osetila kao kod kuće.

Cathrine nije poznavala ulice niti mesta. Gde god da su je Google mape na telefonu odvele, sve joj je bilo novo. Nije bilo poznatih lica. Morala je da koristi konverter valuta svaki put kada je išla u prodavnicu. Međutim, kada je otišla u novu kancelariju u kojoj se nalazio veliki znak „Dobro došli u JYSK“, odmah se osetila kao kod kuće.

Početkom septembra 2020. godine, 26-godišnja Cathrine Hedemann Mikkelsen se preselila iz Danske u Mančester. Imenovana je na mestu novog Customer Service Manager u JYSKu UK i Irska nakon što je nekoliko godina radila kao Customer Service Supporter (podrška korisničke službe) i Team Leader (vođa tima) u Danskoj.

„Moj san je uvek bio da postanem menadžer, a nisam imala partnera niti decu koji bi me vezali da ostanem u Danskoj. Tako da mi se sada ukazala prilika i htela sam da je iskoristim“, kaže Cathrine.

Korak u nepoznato

Bio je to korak u nepoznato za Cathrine. Nije poznavala nikoga, a u Engleskoj je pre toga bila samo jednom. Prvih nekoliko nedelja je morala da živi i bez svog nameštaja koji je bio u transportu iz Danske.

JYSK joj je pomogao opremljenim stanom tokom prvih nedelja, a samostalno je ostvarila kontakt sa devojkom iz Australije putem Facebook grupe za novopridošle strance u Mančesteru. To joj je pomoglo da razvije mrežu i van JYSKa. Međutim, u kancelariji joj nije trebalo mnogo vremena da se oseti kao kod kuće.

„Iako nikada pre toga nisam upoznala ljude iz kancelarije, osetila sam se kao kod kuće jer smo svi deo JYSKa. Energija, vrednosti i nameštaj su isti, tako da sam se zbog JYSKa definitvno osetila sigurno u potpuno novoj zemlji“, kaže Cathrine.

Cathrine

Latest news

Bring Dedication campaign results

Kampanja „Donesi posvećenost“ doprla je do više od 53 miliona ljudi

29/09/2022 - Kampanja „Donesi posvećenost“ doprla je do više od 53 miliona ljudi. Primili smo više od 25.000 prijava na stranici kampanje.

Development tim - Danijela i Sanja

ŽENSKE SNAGE U SVETU GRAĐEVINE

28/09/2022 - Kako izgleda rad u Development odeljenju punom izazova i dinamike?

Three German colleagues

JYSK Nemačka: godinu dana nakon rebrendiranja

27/09/2022 - Pre godinu dana, kompanija DÄNISCHES BETTENLAGER je rebrendirana u JYSK u Nemačkoj. Tim GOJYSK.com se sastao sa troje kolega iz Nemačke kako bi saznao kako je ova promena protekla.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office