Skip to main content
New role responsibility leverages B2B potential

Nova uloga odgovorna za korišćenje B2B potencijala

Датум: 18/12/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: Careers & HR , People

Prevod: www.languagewire.com

Na početku FG24, ulozi Deputy Store Managera je pridodata odgovornost za B2B. Razlog tome je da se kroz posvećene zaposlene u prodavnicama iskoristi ogroman B2B potencijal.

JYSK B2B

  • B2B prodaja je uvedena i obavlja se u 20 zemalja.
  • Preostalih osam zemalja je na putu da im se pridruže.

Postavši odgovorni za B2B, svi Deputy Store Manageri su septembra dobili novo zaduženje. To znači da će sada, recimo, obučavati ostale zaposlene u prodavnicama za B2B prodaju i osposobiti ih da prepoznaju nove B2B kupce.

„Uvideli smo da u prodavnicama postoji ogroman potencijal za direktnu B2B prodaju jer su to odlične dodirne tačke između naše kompanije, naših proizvoda i potencijalnih kupaca. Stoga je potrebno da u svakoj prodavnici odredimo kolegu koji će biti zadužen za iskorišćavanje tog potencijala“, izjavio je Reno Turk, Regional Business to Business Manager.

Za B2B tim, Deputy Store Manageri su bili logičan izbor kad je trebalo dodeliti odgovornost za B2B u prodavnicama.

„Deputy Store Mangeri veoma dobro poznaju zaposlene u prodavnicama i svakodnevno su u kontaktu sa kupcima. Zato smatramo da mogu da iskoriste pun potencijal B2B prodaje jer znaju kako da obučavaju zaposlene, a i kako da dođu do novih kupaca. Želimo da našim posvećenim zaposlenima damo veća ovlašćenja dodeljujući im ovu novu odgovornost“, rekao je Reno.

Christina Ioan, Store Manager iz Rumunije
Cristina Ioan je postala odgovorna za B2B dok je dok je obavljala prethodnu ulogu Deputy Store Managera u Rumuniji. Nakon toga je postala Store Manager.

Ogroman izazov

Christina Ioan iz Rumunije je nedavno unapređena u Store Managera, ali dok je pre toga obavljala ulogu Deputy Store Managera, postala je odgovorna za B2B, što je smatrala znakom uvažavanja.

„Smatram da ova nova odgovornost pokazuje koliko nas JYSK ceni. Izazov je ogroman, s obzirom na toliko mnogo kupaca s kojima svakodnevno razgovaramo. Ipak, srećna sam i ponosna kada vidim koliko su srećni kada dobiju više nego što su očekivali, bilo da se radi o dobroj ponudi ili brzoj isporuci. Moje viđenje je sledeće: mi pomažemo B2B kupcima da realizuju svoje poslovanje kvalitetnim nameštajem, a oni nama pomažu da dostignemo naše ciljeve prodaje“, objasnila je Cristina.

Sve kolege učestvuju u procesu

Kao odgovorni za B2B, najvažnije je da se pobrinete da svi zaposleni budu upoznati s tim šta treba da rade kada naiđu na B2B kupca.

„Imali smo kupca koji je želeo da kupi sedam dušeka za svoj pansion. Kada smo mu predočili pogodnosti koje nudi JYSK, odlučio je da kod nas kupi sav nameštaj koji mu je potreban. Što je odlično za razvoj naše prodaje. Stoga je važno da svi znaju koje prednosti B2B kupci imaju kod nas i kako ih mogu posavetovati kada dođu u našu prodavnicu“, rekla je Cristina.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office