Skip to main content
New role responsibility leverages B2B potential

Nytt rolleansvar for B2B

Dato: 18/12/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategori: Careers & HR , People

I begynnelsen av FY24 ble B2B-ansvaret lagt til rollen som assisterende butikksjef. Grunnen er å utnytte det store B2B-potensialet i butikkene gjennom dedikerte medarbeidere.

JYSK B2B

  • B2B er implementert og kjøres i 20 land.
  • De resterende åtte landene er i pipeline.

I september fikk alle assisterende butikksjefer et nytt ansvar ettersom de ble B2B-ansvarlige. Det betyr at de nå for eksempel vil lære opp de andre butikkmedarbeiderne i B2B og sette dem i stand til å identifisere nye B2B-kunder.

«Vi ser et stort potensial for B2B-salg direkte i butikkene fordi butikkene er gode kontaktpunkter mellom vårt selskap, våre produkter og potensielle kunder. Så vi trengte en dedikert ansvarlig kollega i hver butikk for å utnytte potensialet, sier Reno Turk som er Regional Business to Business Manager.

For B2B-teamet var det et logisk valg å ansvarliggjøre assisterende butikksjefer.

«De som støtter butikksjefene kjenner butikkmedarbeidere veldig godt, og de møter kundene hver dag. Så de kan utnytte hele B2B-salgspotensialet fordi de vet både hvordan de skal lære opp de ansatte og hvordan de skal få nye kunder. Vi ønsker å styrke våre dedikerte ansatte med dette nye ansvaret, sier Reno.

Christina Ioan, butikksjef fra Romania
Cristina Ioan var B2B ansvarlig i hennes rolle som assisterende butikksjef i Romania. Nå er hun forfremmet til Store Manager.

En stor utfordring

Cristina Ioan fra Romania ble nylig forfremmet til å bli butikksjef, men i sin tidligere rolle som nestleder i butikk fant hun det nye B2B-ansvaret som en takknemlig handling.

«Jeg synes dette nye ansvaret viser at JYSK setter pris på oss. Det er en stor utfordring, hvor vi snakker med mange kunder hver dag. Men det gjør meg glad og stolt å se gleden deres når de får mer enn de forventer, enten et godt tilbud eller en rask levering. Slik jeg ser det hjelper vi B2B-kunder med å fylle sin virksomhet med kvalitetsmøbler, og de hjelper oss igjen med å nå våre salgsmål, sier Cristina.

Alle kollegaer om bord

Det viktigste som B2B-ansvarlig er å sikre at alle ansatte vet hva de skal gjøre når de møter en B2B-kunde.

«Vi hadde en kunde som ønsket å kjøpe syv madrasser. Da vi fortalte ham fordelene han har i JYSK, bestemte han seg for å kjøpe alle møblene han trengte fra oss. Det er en stor fordel for vår salgsvekst. Så det er viktig at alle kjenner fordelene ved å være B2B-kunder hos oss og kan hjelpe med veiledning når de kommer til butikken vår, sier Cristina.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Tre butikkollegers favorittvarer

29/04/2024 - Tre kolleger fra JYSK-butikkene er igjen klare til å dele sine absolutte favorittvarer fra det nye sortimentet.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK med 300 butikker i Polen

26/04/2024 - 10. april åpnet JYSK sin 300. butikk i Polen.

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office