Skip to main content
Introduction of mobiles in the DBL region

Mobilni telefoni olakšavaju svakodnevne poslove u DBL regionu

Датум: 06/11/2020

Author: Neele Pauls, Communications & PR, JYSK

Категорија: Attractive Stores , Expansion , People , Technology

Od septembra smo uveli mobilne telefone u JYSK i DÄNISCHES BETTENLAGER prodavnice u bivšem DBL regionu. Dok je rad sa mobilnim telefonima dobro poznat u većini zemalja, za mnoge kolege u DBL regionu ova promena je donela neke izazove i brojne mogućnosti.

„Prve reakcije nekih od starijih kolega su bile: Pametni telefon? Zar to ne izgleda čudno kupcima? Ne koristim skoro ništa drugo osim programa za razmenu poruka. Ne znam da li mogu da radim sa ovim,“ opisuje Sandra Klenko, Store Manager (menadžer prodavnice) u Zigenu, Nemačka.

Uvođenje mobilnih telefona u DBL region
Početna sumnjičavost brzo je prerasla u entuzijazam

Međutim, ona kaže da je početna sumnjičavost brzo prerasla u entuzijazam i shvatanje prednosti koje korišćenje mobilnih uređaja pruža u prodavnicama.

„Čim su moje kolege primetile koliko im to olakšava život, njihov stav je postao veoma pozitivan. Sjajno je što mogu da pozovu bilo koga i bilo gde“, kaže Sandra.

Yannick Meenken, Store Manager u Kilu, Nemačka, takođe je primio mnogo pozitivnih povratnih informacija od kolega u prodavnici.

„Mnogi mi kažu da misle da kompanija zaista ide u pravom smeru“, kaže on.

Korak bliže prema jedinstvenom JYSKu

Sandra i Yannick su dvoje od mnogih Store Managera u čije prodavnice su uvedeni novi mobilni telefoni ove jeseni. Do početka decembra, sve prodavnice u Nemačkoj, Austriji, Francuskoj, Italiji, Švajcarskoj, Španiji i Portugalu će u proseku imati tri mobilna telefona po prodavnici.

Ovaj korak ne samo da olakšava međusobne kontakte i obavljanje zadataka u prodavnici, nego stvara osnovu za uvođenje MYJYSK i ujednačavanje procedura u svim zemljama u kojima posluje JYSK.

Yannick se raduje daljem razvoju i uviđa stvarni potencijal nove opreme u budućnosti.

„U ovom trenutku je komunikacija zaposlenih mnogo lakša, ali mobilni telefoni će se sve više integrisati u naš svakodnevni život. Verujem da ćemo u potpunosti ostvariti potencijal mobilnih telefona kada ih budemo koristili za sve svakodnevne poslove, posebno kada uvedemo MYJYSK“, kaže on.

Velike promene za kolege i kupce

Bojazan da će kupci možda negativno doživljavati zaposlene koji koriste mobilne telefone u prodavnicama se nije ostvarila.

„Ako savetujemo kupca o dušecima i u tom trenutku možemo pomoću pametnog telefona odmah da potražimo dobre ponude, to nije samo sjajno za nas, već i za kupca“, kaže Sandra.

Pored toga, zaposleni u prodavnici ne moraju više da idu do kancelarije da bi primili ili obavili zadatke, već mogu jednostavno da ih obave u prodavnici tako što će ih proveriti na pametnom telefonu. To pruža prednosti svim kolegama u prodavnicama, kao i kupcima, jer će osoblje imati više vremena za njih.

Uvođenje mobilnih telefona u DBL region
Kolege u DBL regionu mogu odmah da potraže sjajne ponude za svoje kupce

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office