Skip to main content
Introduction of mobiles in the DBL region

Mobiltelefoner gjør hverdagen lettere i DBL-regionen

Dato: 06/11/2020

Author: Neele Pauls, Communications & PR, JYSK

Kategori: Attractive Stores , Expansion , People , Technology

Siden september er mobiltelefoner blitt introdusert i JYSKs og DÄNISCHES BETTENLAGERs butikker i DBL-regionen. Mobiltelefoner på jobben er velkjent i de fleste land, men i DBL-regionen er en nyhet som skaper både utfordringer og muligheter for mange kolleger.

"De første reaksjoner fra noen av de eldre kollegene var: Smarttelefon? Ser ikke det merkelig ut for kunden? Jeg bruker ikke noe annet enn Messenger. Jeg vet ikke om jeg kan bruke den på jobben", sier Sandra Klenko, Store Manager i Siegen i Tyskland.

Introduction of mobiles in DBL region
Den innledende skepsisen har raskt gått over til entusiasme

Men den innledende skepsisen har raskt gått over til entusiasme, etter hvert som medarbeiderne har sett fordelene ved å bruke mobiltelefoner i butikkene, forteller hun.

"Så snart kollegene mine skjønte hvor mye lettere jobben ble, var de svært positive. Det er til stor hjelp å kunne ringe fra alle steder i butikken", sier Sandra.

Yannick Meenken, Store Manager i Kiel i Tyskland, opplever også mange positive tilbakemeldinger fra kollegene i butikken.

"Mange foreller meg at de virkelig synes at virksomheten beveger seg i riktig retning", sier han.

Ett skritt nærmere One JYSK

Sandra og Yannick er to av mange Store Managere som har opplevd innføringen av mobiltelefoner i butikkene denne høsten. I desember vil alle butikkene i Tyskland, Østerrike, Frankrike, Italia, Sveits, Spania og Portugal i gjennomsnitt ha tre mobiltelefoner per butikk.

Dette skrittet gjør det ikke bare lettere å kontakte hverandre og utføre arbeidsoppgaver i butikkene, det gir også mulighet for innføring av MYJYSK og samkjøre prosedyrene på tvers av alle JYSK-landene.

Yannick gleder seg til flere forbedringer, og ser virkelig potensialet i det nye utstyret.

"Spesielt kommunikasjonen med hverandre er blitt mye lettere, men mobiltelefonene kommer til å bli mer og mer integrert i det daglige arbeidet. Jeg tror at vi for alvor kommer til å se mobiltelefonenes fulle potensial når vi begynner å bruke dem i alle arbeidsoppgaver. Spesielt når MYJYSK blir introdusert", sier han.

Godt for både kollegaer og kunder

Bekymringene om at kundene skulle få et negativt inntrykk av at medarbeiderne bruker mobil i butikkene, er gjort til skamme.

"Hvis vi holder på å hjelpe en kunde ved madrassene, og kan kontrollere tilbud på mobiltelefonene med det samme, er det ikke bare lettere for oss, men også for kunden", sier Sandra.

Dessuten trenger ikke medarbeiderne lenger å gå inn på kontoret for å motta og utføre arbeidsoppgaver. I stedet kan de gjøre det i butikken ved å se på mobiltelefonen. Det har medarbeiderne stor glede av, og det samme har kundene, fordi personalet får bedre tid til dem.

Introduction of mobiles in DBL region
Kolleger fra DBL-regionen kan nå kontrollere tilbud på mobiltelefonene

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office