Skip to main content
JYSK can be proud

JYSK u više zemalja nagrađen kao najbolji poslodavac

Datum: 10/05/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Intern

Kategorija: Careers & HR , People

Prevod: www.languagewire.com

Nagrade i sertifikati koje je JYSK nedavno dobio u osam zemalja

Nagrada „Best Employer“

  • JYSK u Slovačkoj
  • JYSK u Švajcarskoj

Sertifikat „Great Place to Work“

  • JYSK u Španiji
  • JYSK u Finskoj

Sertifikat „Top Employer“

  • JYSK u Mađarskoj
  • JYSK u Grčkoj

Nagrade na lokalnim izborima za najbolju kompaniju za razvoj karijere

  • JYSK u Švedskoj (Karriärföretag)
  • JYSK u Rumuniji (Undelucram)

„Top Employer“, „Great Place to Work“ i „Best Employer“ su samo neki od nagrada i sertifikata koje JYSK može s ponosom da istakne da je dobio u proteklih nekoliko meseci. Dosad je JYSK nagrađen kao najbolji poslodavac u osam zemalja.

Nagrada za najboljeg poslodavca se ne dobija tako lako. Potrebno je uložiti mnogo napora da bi se prošao proces validacije. Tokom proteklih nekoliko meseci, JYSK je u osam zemalja prošao kroz iglene uši i dobio veliko priznanje kao poslodavac.

„JYSK ima čvrstu osnovu za dobijanje svih ovih nagrada i sertifikata. Poštujemo brojne procedure i politike kojima osiguravamo najbolju praksu, pa tako i u ljudskim resursima. Svakako da smo veoma ponosni kada uspemo u tome i kada vidimo sva ta sjajna priznanja za JYSK u mnogim zemljama,“ izjavila je Camilla Ölander, Employer Branding Manager u JYSKu, i nastavlja:

„Osim toga, nagrade i sertifikati skreću pažnju na JYSK, što je korisno. Na unutrašnjem planu, zaposleni mogu da budu ponosni što su deo JYSKa, što znači da su veće šanse da ostanu. Na spoljašnjem planu, možemo da iskoristimo to za regrutovanje, u smislu da privučemo nove kandidate za posao“, objašnjava Camilla.

Kompanija dobila nagradu Best Employer po četvrti put

JYSK u Španiji proslavlja nagraduPo četvrti put, JYSK u Slovačkoj je dobio priznanje Best Employer. To je moguće jer su zaposleni kroz anketu pokazali da cene način rukovođenja, fleksibilnost i fokus na razvoj talenata u JYSKu.

„Ponosna sam što su naši rukovodioci na različitim nivoima dobili ovakvo priznanje za svoj rad. Ujedno sam zahvalna svojim kolegama u prodavnicama na izgradnji dobre reputacije naše kompanije na lokalnom nivou, ne samo kao kompanije sa sjajnim ponudama za kupce, već i kao sjajne poslovne prilike za kandidate za zapošljavanje“, izjavila je Slávka Gulánová, HR Manager u JYSKu u Češkoj Republici i Slovačkoj.

Zaposleni su ponosni što su deo JYSKa

Nakon zadovoljavajućih rezultata godišnje ankete o zadovoljstvu zaposlenih, JYSK u Španiji je odlučio da se testira i prijavi za sertifikat „Great Place to Work“.

„Pribavljanje ovog sertifikata je moguće zbog zaposlenih. Na osnovu njihovih povratnih informacija i opisa JYSKa u Španiji kao poslodavca, uspeli smo da dobijemo ovaj sertifikat. Za merenje povratnih informacija se koristi „TRUST INDEX“, stoga smatramo da je dobijeni rezultat jasan pokazatelj toga da su naši zaposleni ponosni što su deo JYSKa. Sertifikat nam pruža mogućnost da pokažemo svetu poverenje koje uživamo kod svojih zaposlenih“, izjavila je Belén Quiros, HR Manager u JYSKu u Španiji i Portugalu.

JYSK u Španiji proslavlja dobijanje sertifikata „Great Place to Work“.
JYSK u Španiji proslavlja dobijanje sertifikata „Great Place to Work“.

 

Latest news

New PoS

Uvođenje sistema Unified Commerce se ubrzava

31/05/2023 - Novo mesto prodaje sa sobom donosi mnoštvo novih funkcija. A sada se uvođenje ubrzava.

Garden

JYSK želi da svi uživaju u letu

25/05/2023 - JYSK je potpuno spreman da pomogne kupcima da uživaju u letu sa sjajnim ponudama baštenskog nameštaja.

Sara

JYSK je sada sertifikovan za reciklažu

24/05/2023 - Godinama JYSK je prodavao proizvode sertifikovane prema globalnom standardu za reciklažu (Global Recycled Standard, GRS), a sada je JYSK sertifikovan kao preduzeće.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office