Skip to main content

3.000 rukovodilaca prodavnica glavni su junaci nove kampanje

Датум: 20/04/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Careers & HR

Na osnovu rezultata međunarodne ankete koja je sprovedena među svim trenutnim rukovodiocima prodavnica u JYSKu, kreirana je nova “Employer Branding” kampanja koja će privući buduće rukovodioce prodavnica za rad u novim JYSK prodavnicama.

Campaign

Koji su tvoji hobiji? Da li si usmeren na rezultat? Koliko godina obrazovanja imaš iza sebe?

U jesen 2020. godine su svi rukovodioci prodavnica u JYSKu bili pozvani da učestvuju u anketi, u kojoj su odgovarali na pitanja o svojim hobijima, interesovanjima, osobinama i tako dalje. Rezultati ankete sada će se koristiti za do sada najveću “Employer Branding” kampanju u JYSKu. Cilj je pronaći nove rukovodioce prodavnica koji su JYSKu potrebni da postigne cilj od 5.000 prodavnica širom sveta.

Braulio da Rocha
Braulio da Rocha je pripravnik za regionalnog rukovodioca prodaje u Portugalu.

Braulio da Rocha je bivši rukovodilac prodavnice u Španiji, a sada je pripravnik za regionalnog rukovodioca prodaje u Portugalu. Ponosan je na to što je deo kompanjie koja još uvek raste.

„Počeo sam da radim u JYSKu pre skoro 5 godina i bio sam ovde kada smo prošli 2.500 prodavnica, što je bilo neverovatno. Za mene kao rukovodioca prodavnice bilo je neverovatno biti deo i prekretnice od 3.000 prodavnica. Vidimo mnogo kompanija koje ne postižu svoj cilj, ali JYSK ga postiže. Danas smo jedna od najvećih kompanija u maloprodaji “, kaže Braulio.

Učestvovalo je 1.860 rukovodioca prodavnica

90% rukovodioca prodavnica vole da budu u dobroj formi i bave se sportom.

86% rukovodioca prodavnica su zainteresovani za kuvanje.

93% rukovodioca prodavnica su zainteresovani za uređivanje interijera.

Ovo su samo neki od rezultata ankete, u kojoj je učestvovalo 1860 rukovodioca prodavnica. Jedan od njih je Jesse Koivula, rukovodilac prodavnice u Kangasali, Finska.

Jesse Koivula
Jesse Koivula je rukovodilac prodavnice u Kangsali, Finska.

„Anketa je bila zabavna i kratka. Lepo je znati da će se rezultati koristiti za našu kampanju, jer posao rukovodioca prodavnice nije lak “, kaže Jesse.

Test osmišljen na osnovu rezultata

U sklopu ove kampanje, ljudi mogu da urade test i da saznaju da li su odgovarajući kandidati za radno mesto rukovodioca prodavnice u JYSKu. Odgovori u testu trebalo bi da se u određenoj meri podudaraju sa rezultatima ankete sprovedene među 3.000 JYSKovih rukovodioca prodavnica.

„U JYSKu kažemo da je JYSK prodavnica ogledalo rukovodioca prodavnice. Zbog toga su naših postojećih 3.000 rukovodioca prodavnica glavni junaci ove kampanje. Neverovatno je videti da, iako su toliko različiti, većina ih deli iste osobine i hobije “, kaže Katerina Babenko, rukovodilac ljudskih resursa u JYSKu.

Kampanja će se odvijati i interno i eksterno putem medijskih kanala kao što su LinkedIn, Facebook, Instagram i YouTube sa oglasima, testom i video zapisima. Sve je povezano sa sloganom „Da li želiš da postaneš jedan od naših 3.000 rukovodioca prodavnica?“.

Kampanja će biti aktuelna u različitim periodima u ​​28 zemalja u kojima JYSK posłuje, između 21. aprila i 13. juna 2021. godine.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office