Skip to main content

3000 Store Managere er stjernene i en ny kampanje

Dato: 20/04/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategori: Careers & HR

Basert på en internasjonal spørreundersøkelse blant alle Store Managers vil JYSK nå lansere en employer branding-kampanje, som skal tiltrekke kommende Store Managere til nye butikker.

Campaign

Hvilke fritidsinteresser har du? Er du resultatorientert? Hvor mange års utdannelse har du?

Høsten 2020 ble alle Store Managere i JYSK invitert til å delta i en spørreundersøkelse, der de ble spurt om hobbyer, interesser, egenskaper og annet. Resultatene fra undersøkelsen skal nå brukes til den hittil største employer branding-kampanjen i JYSK. Målet er å finne de ekstra Store Managerne som JYSK trenger for å nå målet om 5000 butikker på verdensplan.

Braulio da Rocha
Braulio da Rocha er District Manager Trainee i Portugal.

Braulio da Rocha er tidligere Store Manager i Spania og nå District Manager Trainee i Portugal. Han er stolt over å være en del av en stadig voksende virksomhet.

”Jeg begynte hos JYSK for nesten 5 år siden, og jeg var i selskapet da vi nådde 2500 butikker, noe som var utrolig. For meg som Store Manager var det også fantastisk å være en del av milepælen med 3000 butikker. Vi ser mange virksomheter som ikke når målene sine, men JYSK gjør det. Vi er en av de største virksomhetene innen retail”, sier Braulio.

1860 Store Managere deltok

90 % av Store Managerne liker å holde seg i form og trene.

86 % av Store Managerne er interessert i matlaging.

93 % av Store Managerne er interessert i boliginnredning.

Dette er bare noen få av resultatene fra undersøkelsen, der 1860 Store Managere deltok. Én av dem er Jesse Koivula, Store Manager i Kangasala, Finland.

Jesse Koivula
Jesse Koivula er Store Manager i Kangasala, Finland.

“Spørreskjemaet var morsomt og raskt å fylle ut. Det er flott å vite at vi skal bruke resultatene i kampanjen, for jobben som Store Manager er ikke enkel”, sier Jesse.

Test basert på undersøkelse

Som en del av kampanjen kan folk utenfra ta en test for å se om de er egnede kandidater til en stilling som Store Manager i JYSK. Testsvarene skal til en viss grad matche resultatene fra undersøkelsen blant de 3000 Store Managerne i JYSK.

”Hos JYSK er en Store Manager svært avgjørende for butikken. Derfor er de 3000 nåværende Store Managerne våre de viktigste stjernene i denne kampanjen. Det er fantastisk å se at selv om de er så forskjellige, deler mange av dem de samme egenskapene og interessene”, sier Kateryna Babenko.

Kampanjen skal kjøres både internt og eksternt i medier som LinkedIn, Facebook, Instagram og YouTube med reklamebannere, en test og videoer. Alt blir samlet under et felles slagord: ”Want to join our 3,000 Store Managers?”.

Kampanjen skal kjøres på ulike tidspunkter i de 28 JYSK-landene mellom 21. april og 13. juni 2021.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office