Skip to main content
JYSK Sleep Academy

23 000 butikkolleger får madrassopplæring

Dato: 26/11/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategori:

Kundene skal ikke bare sove, de skal også ha en god natts søvn, og JYSK ønsker å være kundenes førstevalg når de er på utkikk etter ny madrass. Derfor skal alle de 23 000 butikkmedarbeiderne i JYSK nå få opplæring i madrasser.

Sleep academy

  • JYSK Sleep Academy finner sted hvert år i alle JYSK-land, og skal bidra til å videreutdanne JYSKs beste selgere og eksperter innen sleeping og living ved å gi dem mer inngående produktkunnskap.
  • District Manager velger ut kandidatene, som skal være dyktige selgere innen enten dyner eller madrasser, og som er klare til å ta imot enda mer kunnskap og dele den med kollegene.

– Ingen har noen gang blitt verdensmester uten masse trening, og derfor ble JYSK Sleep Academy etablert. For å lære opp alle butikkmedarbeiderne i JYSK innen salg og service, og for å sikre at kundene får riktig madrass og en best mulig opplevelse med produktet, sier Retail Operational Director Michael Olesen.

Madrasser og andre produkter til søvn har et stort strategisk fokus i JYSK, og i disse dager pågår Sleep Academy i alle JYSK-landene. Ett av stedene er det vakre Sveits, der 10 kolleger var samlet i Egerkingen.

Det sveitsiske landskapet er absolutt ikke formet som en god madrass. Med hodet i den ene fjellsiden og føttene i den andre, ville man formodentlig fått vondt i både nakken og ryggen.

Ramona Wilhelm
Ramona Wilhelm fra butikken i Haag, Sveits.

Tren treneren

Dette og mye annen kunnskap om søvn som belastning på kroppen, temperaturregulering og støtte til kroppen blir delt og diskutert mellom de utvalgte JYSK-medarbeiderne fra Sveits, som senere skal lære opp kollegene i sine distrikter. Én av dem er Ramona Wilhelm fra butikken i Haag, Sveits.

– Kjøp av ny madrass er en stor beslutning, og det er ikke noe en kunde gjør på bare to minutter. Derfor er det viktig at vi fortsetter å lære og utvikle kunnskapene våre om madrasser. Kundene merker det hvis vi ikke har den rette kunnskapen, sier Ramona.

Et puslespill

S50, F30, B20, T65. Det høres nesten ut som flymodeller når egenskapene i de ulike madrassene i sortimentet blir presentert av madrassleverandøren og Sales & Marketing Manager i Sveits, Arben Maloku. Og ingen madrass kan utropes til den beste. Den beste madrassen avhenger av kunden, kroppstypen og søvnvanene. Puslespillet for å finne den best egnede madrassen går bare opp hvis man stiller kunden forskjellige spørsmål.

– Den viktigste læringen for meg er viktigheten av tilleggsprodukter. Når kunden kommer inn, handler det ikke bare om å finne den riktige madrassen. En madrassbeskytter kan for eksempel hjelpe kunden å få madrassen til å vare lenger, sier en annen deltaker, Lucy Belfiglio fra butikken i Muralta i Sveits.

Lucy Belfiglio
Lucy Belfiglio fra butikken i Muralta, Sveits.

Deltakere skal lære opp kolleger

Sleep Academy består av to moduler, der første modul er en opplæring over to dager. District Managere i alle land velger dyktige kolleger i butikkene, som senere skal lære opp kollegene i distriktet. Det betyr at alle de 23 000 butikkollegene får opplæring i madrasser.

– Madrasser er ett av kjerneproduktene våre, og vi ønsker å være kundenes førstevalg når de skal kjøpe ny madrass. Derfor er jeg glad for at vi kontinuerlig lærer opp butikkmedarbeiderne våre, slik at vi kan gi kundene profesjonell og kompetent service, sier Ruben Faarup Christensen, Purchasing Director, Mattresses.

Deltakerne ved Sleep Academy drar nå hjem med masse nye kunnskaper om madrasser til en god natts søvn. Og selv om det sveitsiske landskapet er vakkert, har det ikke formen til en god madrass som støtter hele ryggsøylen. For å sikre ikke bare søvnen, men en god natts søvn.

Se bildegalleriet fra opplæringen her.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office