Skip to main content
Headsets in all stores

Slušalice sa mikrofonom su na putu ka svim JYSK prodavnicama

Датум: 15/06/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Категорија: Careers & HR , Customer Service

Prevod: www.languagewire.com

Slušalice sa mikrofonom su uspešno testirane u prodavnicama u Danskoj, Švedskoj i Holandiji. JYSK će sada da uloži u slušalice sa mikrofonom kako bi se kupcima u svim JYSK zemljama pružio lepši doživljaj.

Slušalice sa mikrofonom su pre tri i po godine uvedene kao ispomoć svim zaposlenima u danskim prodavnicama.

Store Manager u prvoj JYSK prodavnici je izuzetno zadovoljan inicijativom. Slušalice sa mikrofonom mu služe da se što brže obezbedi neophodna pomoć kako zaposlenima, tako i kupcima.

„Slušalice sa mikrofonom olakšavaju kontaktiranje sa kolegama bez obzira na to gde se nalaze. Na primer, ukoliko je kupac kupio dušek, odmah možemo da kontaktiramo sa zaposlenim u magacinu preko slušalica sa mikrofonom i da ih zamolimo da pripreme dušek za preuzimanje. I onda kupac ne mora da čeka“, Kennie Johansen, Store Manager u Silkeborgveju u Danskoj, objašnjava, pa nastavlja:

Slušalice sa mikrofonom u svim prodavnicama
Sve JYSK prodavnice će uskoro dobiti slušalice sa mikrofonom kako bi se kupcima pružila bolja usluga.

„Ta mogućnost da ostale kolege mogu da se zamole za pomoć je isto izvanredna odlika slušalica sa mikrofonom. Na primer, lakše je najnovije zaposlenima da nezavisno rade, a da se ne osećaju nespremno za samostalno usmeravanje kupaca ili dovršavanje kupovine. Stoga slušalice sa mikrofonom zaista doprinose svim aspektima rada u JYSK prodavnici“, objašnjava Kennie.

U toku sa prodajama

Slušalice sa mikrofonom mogu da posluže i da se ostane upućen u prodaje tokom dana. Kennie i njegov tim imaju pravilo da uvek najave prodaje preko slušalica sa mikrofonom.

„Ako neko u timu obavi impresivnu prodaju, treba to da najavi preko slušalica sa mikrofonom. Onda možemo da bodrimo jedni druge, a to je ogromna motivacija za sve nas. Meni koji sam Store Manager takođe bude lakše da se uverim da smo na pravoj putanji prodaje, te tako povećam ili smanjim broj motivacionih govora neophodnih da se dan završi sa prodajnim brojkama u zelenom“, kaže Kennie.

Preko potrebna ispomoć

Nakon dodatnog testiranja u Švedskoj i Holandiji, JYSK je sada spreman za nabavku još slušalica kako bi se inicijativa proširila na sve JYSK zemlje.

Testovi su pokazali da slušalice sa mikrofonom osim toga što poboljšavaju protok informacija u prodavnicama i olakšavaju svakodnevne zadatke zaposlenima, takođe kupcima pružaju lepše doživljaje kupovine.

„Zahvaljujući slušalicama sa mikrofonom naši kupci će moći mnogo brže nego ranije da dobiju potrebnu pomoć, a zaposleni više neće morati da prelaze velike razdaljine kao što sada moraju tokom radnog dana. To je ogroman korak u pravom pravcu i mnogo optimizuje posao našim kolegama u prodavnicama. Želimo ove prednosti da obezbedimo svim prodavnicama“, uz osmeh navodi Michael Olesen, Retail Operational Director u JYSKu.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office