Skip to main content
Headsets in all stores

Headset på vei til alle JYSK-butikker

Dato: 15/06/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategori: Careers & HR , Customer Service

Hodetelefoner har blitt testet med suksess i butikker i Danmark, Sverige og Nederland. Nå vil JYSK investere i hodesett for å forbedre kundeopplevelsen i alle JYSK-land.

For tre og et halvt år siden ble headset implementert som et verktøy for alle danske butikkansatte.

Butikksjefen i den aller første JYSK-butikken er godt fornøyd med tiltaket. Han bruker headset for å sørge for at både ansatte og kunder får den hjelpen de trenger så raskt som mulig.

«Hodetelefonene gjør det enkelt å komme i kontakt med kollegene uansett hvor de er. Hvis en kunde for eksempel har kjøpt en madrass, kan vi umiddelbart kontakte den ansatte på lageret gjennom headsettene og be dem klargjøre madrassen for henting. Da slipper kunden å vente på det, forklarer Kennie Johansen, som er butikksjef på Silkeborgvej i Danmark, og fortsetter:

Headset i alle butikker
Alle JYSK butikker vil snart motta hodetelefoner til bruk på jobben for å imøtekomme kunder på best mulig vis.

«Muligheten til å be om hjelp fra andre kolleger er også en fin funksjon med headsettene. For eksempel er det lettere for helt nye medarbeidere å jobbe selvstendig uten å føle seg uforberedt når de skal veilede kunder eller avslutte et salg på egenhånd. Så headsettene utgjør virkelig en forskjell i alle aspekter ved å jobbe i en JYSK-butikk, forklarer Kennie.

Holde seg oppdatert med salget

Headsettene kan også brukes til å holde seg oppdatert på salget i løpet av dagen. Kennie og teamet hans har en tommelfingerregel om alltid å kunngjøre salget gjennom hodetelefonene.

"Hvis noen i teamet gjør et imponerende salg, må vi kunngjøre det gjennom hodetelefonene. Da kan vi heie på hverandre, noe som er en stor motivasjon for oss alle. For meg som butikksjef  blir det enkelt å sikre at vi er på rett spor, og på denne måten kan jeg skru opp eller ned antallet motiverende taler etter behov for å avslutte dagen med grønne salgstall, sier Kennie.

Et fantastisk verktøy

Etter ytterligere testing i Sverige og Nederland, er JYSK nå klar til å kjøpe mange flere hodetelefoner for å utvide tilbudet til alle JYSK-land.

Testene har vist at headset ikke bare forbedrer informasjonsflyten i butikkene og gjør de daglige oppgavene enklere for de ansatte, men de forbedrer også kundenes handleopplevelser.

«Med headsettene kan kundene våre få den hjelpen de trenger mye raskere enn før, og de ansatte trenger ikke lenger å gå de lange avstandene de gjør nå i løpet av en arbeidsdag. Det er et stort steg i riktig retning og optimaliserer arbeidet for våre kollegaer i butikkene. Vi ønsker å gi alle butikker disse fordelene, sier Michael Olesen, som er Retail Operational Director i JYSK, med et smil.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK med 300 butikker i Polen

26/04/2024 - 10. april åpnet JYSK sin 300. butikk i Polen.

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

HAB FANTASTISK!! detta har jeg ventet lenge på:) SÅ glad for at det endelig er en realitet

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office