Skip to main content

Nagradno vikend putovanje: priznanje za najbolji pobednički pristup prodaji u JYSKu

Datum: 25/05/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Awards , Sales Growth

Početkom juna nas očekuje takmičenje za najbolji pobednički pristup prodaji. Ovo takmičenje traje tri meseca, tokom kojih se sve JYSK prodavnice u celom svetu takmiče u ostvarivanju najboljih rezultata prodaje. Pobednička prodavnica u svakoj zemlji biće nagrađena vikend putovanjem.

Pobednički pristup prodajiSamouverenost, pobednički stav i iskra u očima su neke od najvažnijih odlika uspešnog prodavca. Sada ćemo posvetiti dodatnu pažnju prodaji u prodavnicama. Najuspešniji timovi iz svih zemalja biće nagrađeni vikend putovanjem.

Takmičenje u pobedničkom pristupu prodaji održaće se tokom juna, jula i avgusta. Sve JYSK prodavnice imaće priliku da iskažu najbolje rezultate prodaje u čitavom JYSKu. U junu će fokus biti na baštenskim artiklima, u julu na dušecima, dok će zatvoreni prostor doći u prvi plan u avgustu.

„Ove godine smo se jasno usredsredili na pravi pobednički pristup prodaji u našim prodavnicama i zabeležili smo odličan razvoj. Ovim takmičenjem želimo da motivišemo naše kolege iz prodavnice da idu korak dalje za kupca u letnjim mesecima“, kaže Michael Bach Olesen, Sales Operational Director (operativni direktor prodaje).

Prodavnice u akciji

U Rumuniji, pobednički pristup prodaji je već veoma važan, smatra Store Manager (menadžer prodavnice) Marinela Ichim u JYSKu u Sučavi 1. Važno je da prodavnica bude čista i da sve bude u skladu sa planogramima i konceptima. Puni rafovi pojednostavljuju postupak prodaje i poboljšavaju rezultate.

Marinela
Marinela Ichim je Store Manager u JYSKu u Sučavi 1 u Rumuniji.

„Važno je da su naše kolege spremne da izađu kupcima u susret, od opreme koju koriste, do osmeha i stavova, dobrog planiranja i tačnog vremenskog rasporeda. Takođe, zalihe moraju biti ispravne i moramo da se postaramo da ih imamo dovoljno. Rizikujemo gubitak prodaje ako nemamo proizvod na zalihama“, kaže Marinela. 

U Sučavi 1 neće pripremiti nikakve posebne napore za takmičenje. Kupce treba svakodnevno upoznavati sa pravim pobedničkim pristupom prodaji kako bi se ostvarila najbolja moguća prodaja.

„Fokus treba da bude na kupcima, a ne na zadacima. Koristimo instrumente prodaje poput povećane prodaje i ubrzane prodaje i rezultati će doći. Ako smo još bolji nego što to očekuju naši kupci, imamo lojalne kupce. Zadovoljni kupac nas preporučuje drugim kupcima“, kaže Marinela.

takmičenje u pobedničkom pristupu prodaji

  • Menadžerski timovi za zemlje će prodavnicama pružiti detaljne informacije o takmičenju.
  • Sve prodavnice se podstiču da koriste četiri heštaga #twinkleintheeyes, #winningattitude, #confidence i #customerfirst, kada dele slike na društvenim mrežama poput interne Facebook grupe.

 

Latest news

Norway mountain

Kampanja 3000 Store Managers (menadžera prodavnica) povećava interesovanje za JYSK

23/06/2021 - Rezultati kampanje brendiranja poslodavca pokazuju impresivan spoljni doseg i snažno interno angažovanje.

Ecser

Puno posla u JYSKovim distributivnim centrima

18/06/2021 - Broj prodavnica u JYSKu raste, kao i broj distributivnih centara. Izgradnja distributivnog centra broj 9 u Ecseru u Mađarskoj teče po planu, a mnogo toga se dešava i u drugim distributivnim centrima.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office