Skip to main content
Herning

Nagradno vikend putovanje: priznanje za najbolji pobednički pristup prodaji u JYSKu

Datum: 13/10/2020

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Awards

Početkom novembra nas očekuje takmičenje za najbolji pobednički pristup prodaji. Ovo takmičenje traje tri meseca, tokom kojih se sve JYSK prodavnice u celom svetu takmiče u ostvarivanju najboljih rezultata prodaje. Pobednik u svakoj zemlji biće nagrađen vikend putovanjem.

Samouverenost, pobednički stav i iskra u očima su neke od najvažnijih odlika uspešnog prodavca. Sada ćemo posvetiti dodatnu pažnju prodaji u prodavnicama. Najuspešniji timovi iz svih zemalja biće nagrađeni vikend putovanjem.

Takmičenje u pobedničkom pristupu prodaji održaće se tokom novembra, decembra i januara. Sve JYSK prodavnice imaće priliku da iskažu najbolje rezultate prodaje u čitavom JYSKu. U novembru će fokus biti na dušecima, u decembru na jorganima i jastucima, dok će nameštaj doći u prvi plan u januaru.

Pobednički pristup prodaji
Logotip za takmičenje koji bi sve prodavnice trebalo da koriste pri komunikaciji.

„Prošle godine smo se dosta fokusirali na nove procese i nove sisteme. Sada želimo da se ponovo usredsredimo na prodaju i upravo zato ćemo prirediti ovo takmičenje. Nadam se da će ono motivisati kolege u prodavnicama da ulože dodatan napor za kupce“, kaže nam Michael Bach Olesen, Retail Operational Director (operativni direktor prodaje).

Prodavnice u akciji

Zaposleni u JYSK prodavnici u Herningu, Danska već su počeli da rade na pobedničkom pristupu prodaji. Postavili su ogledalo sa četiri heštaga #confidence #twinkleintheeyes #customerfirst i #winningattitude i priređena je radionica tokom koje su zaposleni razgovarali o tome šta njima znače ovi heštagovi.

„Mislimo da #twinkleintheeyes zapravo označava odvažan i predusretljiv stav. Ako želite da pobedite, potreban vam je pobednički pristup prodaji. Podsećamo jedni druge na to svakog dana počev od motivišućeg prvog dnevnog sastanka i postavljamo jedni drugima izazove u toku dana tako što se zapitkujemo: „Da li je tvoj pristup prodaji pobednički?“, kaže nam Steffan Bjørkman Jensen, Store Manager (menadžer prodavnice).

Najbolji pobeđuju

U svakoj rundi prodavnice će se nadmetati u tri različita pokazatelja prodaje. Prvi pokazatelj je indeks prodaje. Menadžment u zemlji će svakodnevno saopštavati učinak prodavnica, tako da će svako znati kako se kotira na tabeli. U svakoj rundi će se proglasiti po jedan pobednik u regionu i menadžment u zemlji će saopštiti ko je dobio nagradu u datoj zemlji.

„Cilj nam je da uspostavimo izražen pobednički pristup prodaji u svim prodavnicama i naravno, da nadmašimo indeks koji je ostvaren u finansijskoj godini 2019/2020. Da bismo inspirisali zaposlene, lansirali smo četiri heštaga i podstičemo prodavnice da ih koriste u komunikaciji, na primer, u internim Facebook grupama“, kaže Michael.

Pobednik u svakoj zemlji nakon tri runde osvojiće vikend putovanje, dok će se tim za menadžment u zemlji pobrinuti za prodavnicu za to vreme.

Latest news

CSC

Centri za korisničku službu imaju više posla zbog korone

23/10/2020 - Karantin zbog korone ovog proleća je zaustavio mnoge aktivnosti, ali ne i za JYSKove centre za korisničku službu (CSC). Njima je ovo bio period sa najviše posla u dosadašnjem iskustvu. Sada se pritisak smanjio, ali CSC centri i dalje rade više nego inače.

Kadar sa snimanja

Prvi godišnji Store manager sastanak u online varijanti

16/10/2020 - Nakon prvog online SM sastanka spremni za nove pobede

Kristina

Od Brabranda do Kanade sa JYSKom

15/10/2020 - Ako želite da steknete međunarodno iskustvo, to nije nemoguće u okviru JYSKove organizacije. Kristina Sørensen prešla je sa pozicije u sedištu firme u Danskoj u sedište u Kanadi. Njen savet je da izrazite svoju želju ako sanjate o međunarodnoj avanturi.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office