Skip to main content
One Day in JYSK (July 2020)

Jedan dan u JYSKu: Četvoro kolega govore o svom radnom danu (jul 2020.)

Датум: 20/07/2020

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR

Категорија: People

Za više od 24.000 kolega iz više različitih zemalja, ne postoje dva istovetna radna dana u JYSKu. Zamolili smo četvoro kolega iz JYSKa da podele fotografije svog radnog danu na GOJYSK.com.

U nastavku ćete upoznati:

  • Sandrine Rinckel, Store Manager (menadžer prodavnice) u Francuskoj 
  • Christina Liakati, Development & Facility Coordinator (koordinator razvoja i objekata) u Grčkoj
  • Rüdiger Mietz, Head of Warehouse & Logistics (direktor magacina i logistike) u distributivnom centru Kamlah u Nemačkoj
  • Aino Tähtitanner, Customer Service Supporter (agent korisničke službe) u Finskoj

 

Sandrine, Store Manager u Francuskoj 

Ime: Sandrine Rinckel
Radno mesto: Store Manager 

Jedan dan u JYSKu

Budući da se trenutno suočavamo sa novom situacijom, svaki dan mi počinje na isti način: brojanjem pazara.

Jedan dan u JYSKu

Pošto se pridržavamo krilatice Customer First, uređujemo spoljašnjost prodavnice na što interesantniji način pre nego što je otvorimo.     

Jedan dan u JYSKu

Svakog ponedeljka ažuriramo cene tako da budu u skladu sa novom nedeljnom kampanjom.

Jedan dan u JYSKu

Naravno da imamo mnogo zadataka svakog dana, ali su prodaja i savetovanje kupaca ono što najviše volimo da radimo!

Christina, Development Coordinator u Grčkoj

Ime: Christina Liakati
Radno mesto: Development & Facility Coordinator

Jedan dan u JYSKu

Zovem se Christina i radim kao Development and Facility Coordinator u JYSKu u Grčkoj. Ovaj posao obavljam iz sedišta kompanije u Atini. Međutim, moj posao podrazumeva i dosta putovanja po celoj Grčkoj. 

Jedan dan u JYSKu

Dan mi počinje postupanjem po prijavama koje se šalju grupi za podršku objektima i rešavanjem tih prijava. U sklopu saradnje sa District Managers (oblasni menadžeri) i Store Managers (menadžeri prodavnice), često posećujem prodavnice kako bih rešila tehničke i funkcionalne probleme i uverila se da se svi pridržavaju JYSKovih standarda.

Jedan dan u JYSKu

Ujedno sarađujem sa našim Development Manager (menadžer za razvoj) prilikom planiranja otvaranja novih prodavnica, a u vezi sa JYSKovim standardima. Ovo podrazumeva analizu kupaca, analizu toka nabavke, utvrđivanje lokacija, uspostavljanje kontakta sa vlasnicima objekata i pregovore o iznajmljivanju poslovnog prostora.

Jedan dan u JYSKu

Ovih dana sam uključena u nadgledanje renoviranja u proširenju sedišta kompanije. 

Rüdiger, Warehouse & Logistics u Nemačkoj 

Ime: Rüdiger Mietz 
Radno mesto: Head of Warehouse & Logistics, distributivni centar Kamerlah

Jedan dan u JYSKu

Dan mi počinje pregledom KPI indikatora, to jest, novih porudžbina, usluga pakovanja od prethodnog dana, pregledom učinka u magacinu i ažuriranjem prognoze iskorišćenosti u sistemu MYJYSKdocs. Ujedno proveravam e-poštu i pripremam se za jutarnje sastanke sa predvodnicima timova. 

Jedan dan u JYSKu

Ujutru se sastajem sa Operations Manager (menadžer za operacije) kako bismo razmotrili situaciju u pogledu radnog opterećenja, radnih procesa, bezbednosti na radu i urednosti. Nakon toga idem na sastanak sa menadžerom našeg partnera za isporuku, kompanije E3.

Jedan dan u JYSKu

U 11 sati učestvujem u video konferencijskom pozivu sa kolegama u distributivnim centrima u Carentinu, Hombergu i Valansiji. Tada razmenjujemo izveštaje o statusu, razgovaramo o projektima i koordinišemo zajedničke procese i ciljeve. 

Jedan dan u JYSKu

Popodne idem na sastanke sa drugim predvodnicima timova i nadgledam procese. Sjajno je to što mi nijedan dan nije isti. Ovaj posao je tako poseban baš zbog te raznovrsnosti i dinamike. Prava stvar za mene!

Aino, Customer Service Centre u Finskoj 

Ime: Aino Tähtitanner
Radno mesto: Customer Service Supporter 

Jedan dan u JYSKu

U moje zadatke spada javljanje na pozive, komunikacija putem e-pošte i pregledanje povratnih informacija o proizvodima koje nam šalju kupci. Međutim, pre početka radnog dana u korisničkoj službi, moram da popijem kafu. 

Jedan dan u JYSKu

Kao prvo, na portalu MYJYSK proveravam da li su stigle važne poruke o mojim zadacima ili zadacima mojih kolega. Nakon toga, čitam pristiglu e-poštu i razgovaram o dnevnom planu sa menadžerom. Ujedno sam svakodnevno u kontaktu sa osobljem u prodavnici. Oni nam pomažu u ostvarivanju zajedničkog cilja da postanemo najbolja korisnička služba u celoj Finskoj.

Jedan dan u JYSKu

Volim zadatke u kojima mogu da primenim svoje razumevanje proizvoda. To je naročito korisno kada kupci imaju problema sa proizvodima koje više ne prodajemo. Zato sam sačuvala stare brošure o kampanjama od pre nekoliko godina. One su mi često pomogle.

Jedan dan u JYSKu

Mislim da je veoma važno da se osećam dobro kada dolazim na posao. Nikada ne znate šta vas čeka u toku dana. Međutim, znam da su moje kolege uvek tu da mi pomognu. Zbog toga sam uvek potpuno uverena da ćemo moći da se suočimo sa svim izazovima koji se mogu javiti u svakodnevnom radu.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office