Skip to main content

Jedan dan u JYSKu: Četvoro kolega govore o svom radnom danu

Датум: 25/11/2020

Author: Neele Pauls, Communications & PR, JYSK

Категорија: People

Za više od 26.000 kolega iz više različitih zemalja, ne postoje dva istovetna radna dana u JYSKu. Zamolili smo četvoro kolega iz JYSKa da podele fotografije svog radnog danu na GOJYSK.com.

U nastavku ćete upoznati:

  • Andreea Ioana, Sales Assistant (asistent prodaje) u Rumuniji
  • Bojin Leliveld, Customer Service Team Leader (predvodnik tima korisničke službe) u Holandiji i Belgiji
  • Alejandro Mora Gabaldón, Logistics Administrative (službenik za logistiku) u Španiji
  • Beth Pigott, Development Manager (menadžer za razvoj) u UK

Andreea, Sales Assistant u Rumuniji

Ime: Andreea Ioana

Radno mesto: Sales Assistant (Asistent prodaje)

Jedan dan u JYSKu

 

Kada uslužujem kupce, pažljivo slušam njihove potrebe i preporučujem proizvode koji im odgovaraju tako što im prikažem karakteristike proizvoda i sve njihove prednosti. Shvatila sam da kada pružimo kupcima dobar savet i stavimo ih na prvo mesto, tako uspevamo da steknemo njihovo poverenje a to će ih ponovo dovesti kod nas.

 

Jedan dan u JYSKu

 

Uvek proverim da li su rafovi dobro popunjeni, da li su proizvodi pravilno raspoređeni i imaju li tačne cene. To nam pomaže da budemo efikasniji i daje nam više vremena za usluživanje kupaca. Što je prodavnica atraktivnija i čistija, više kupaca će želeti da nam se vraća. Zadovoljni kupci me čine ponosnom na stvari koje svakodnevno radim na poslu.

 

Jedan dan u JYSKu

 

Rad na kasi je jedna od mojih omiljenih aktivnosti jer sam u kontaktu sa brojnim kupcima. Postaram se da uvek obavim dodatnu prodaju i pozdravim ih sa osmehom na licu. Zahvalim se što su kupovali kod nas, pozovem ih da ponovo dođu i nikada ne zaboravim da ih podsetim koliko nam je važno da nam daju povratne informacije na tabletu.

 

Jedan dan u JYSKu

 

Smatram da popunjavanje dnevne liste rezervi ima samo prednosti. Na taj način smo sigurni da su rafovi uvek popunjeni odgovarajućim proizvodima prema planogramima, uvek imamo prave zalihe i naši kupci mogu lakše da pronađu željene proizvode.

Bojin, Customer Service Team Leader u Holandiji i Belgiji

Ime: Bojin Leliveld

Radno mesto: Customer Service Team Leader (predvodnik tima korisničke službe)

Jedan dan u JYSKu

 

Moj dan započinje pregledom dnevnog plana i dodelom zadataka kolegama za taj dan. Volimo ujutru da odvojimo vreme i za razgovor jer je veoma važno da održavamo timski duh.

 

Jedan dan u JYSKu

 

Obično započinjemo od pokretanja naših sistema, odgovaranjem na e-poruke i završavanjem poslova koji nisu rešeni prethodnog dana. Volimo da započnemo naš dan sa što je manje moguće zaostalog posla da bismo sve vreme posvetili pružanju sjajne korisničke usluge.

 

Jedan dan u JYSKu

 

Pre nego što otvorimo telefonske linije, razgovaram o brojkama iz prethodne nedelje sa kolegama. Pokušavam da ih ohrabrim i prolazimo neke stavke koje bismo mogli još više da poboljšamo ove nedelje.

 

Jedan dan u JYSKu

 

To je deo našeg tima. Sada radimo tako što su plastični paravani postavljeni između prostora za stolove da bismo pružili maksimalnu bezbednost našim zaposlenima.

 

Jedan dan u JYSKu

 

Najvažniji deo mog posla je da moj tim dobije pomoć kada mu je potrebna. Trudim se da moji zaposleni dobiju jasne odgovore na pitanja da bi mogli da se fokusiraju na pružanje dobrog iskustva kupcima.

Alejandro, Logistics Administrative u Španiji

Ime: Alejandro Mora Gabaldón

Radno mesto: Logistics Administrative (Službenik za logistiku)

Jedan dan u JYSKu

 

Svakog dana sam zadužen za organizaciju isporuke porudžbina iz onlajn prodavnice koje obavlja prevoznik, kao i za upravljanje internim procesima u okviru transporta za svaku od prodavnica u Španiji i Portugalu.

 

Jedan dan u JYSKu

 

Kada razrešim porudžbine, poteškoće i pritužbe iz onlajn prodavnice, klasifikujem i organizujem podatke kako bih mogao da ih kontrolišem i imam sve pri ruci.

 

Jedan dan u JYSKu

 

Posle toga organizujem prognozu obrade porudžbina sa menadžerom skladišta i pravim raspored transporta robe u prodavnice. Danas je, na primer, bilo vreme da organizujem otvaranje naše nove prodavnice u Kamargu, E176.

 

Jedan dan u JYSKu

 

Ako moram da se uverim da je određeni artikal pripremljen ili da ima tačne mere za određenu prodavnicu, idem u skladištem da bih lično proverio kada porudžbine budu dovršene.

Beth, Development Manager u UK

Ime: Beth Pigott

Radno mesto: Development Manager (Menadžer razvoja)

Jedan dan u JYSKu

 

Zovem se Beth Piggott i ja sam Development Manager za JYSK UK i radim ovde od novembra 2019. godine. Moja centrala je u Stokportu, ali veći deo vremena provodim na putu u poseti različitih prodavnica i lokacija u UK – naravno tamo gde nema karantina!

 

Jedan dan u JYSKu

 

Ne postoje dva ista dana u mojoj ulozi jer svakog dana idem na više različitih lokacija, sastanaka i rešavam ad hoc probleme održavanja. Međutim, većina dana započinje proverom e-pošte i tiketa za održavanje objekata.

 

Jedan dan u JYSKu

 

Vreme provodim u potrazi za potencijalnim novim lokacijama i njihovoj proceni. Ovaj proces obuhvata procenu dokumentacije za prodavnicu, baze kupaca i lokacije. Zatim sledi poseta lokaciji na kojoj uzimam mere objekta i procenjujem da li je odgovarajući za JYSK UK. Fotografija prikazuje Liverpul pre projekta opremanja.

 

Jedan dan u JYSKu

 

Takođe učestvujem u praktičnoj obuci za JYSK standarde za primenu 100% reflektora u novim prodavnicama. Ovo znanje se praktično primenjuje kako se proširuje UK portfolio i novije prodavnice s vremenom zahtevaju održavanje.

Aspekt moje uloge u kojoj najviše uživam su različitost i promene – u tome što radim sa mnogo različitih grupa ljudi, koji su u JYSKu i izvan njega.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office