Skip to main content

En dag i JYSK: Fire kolleger viser sin arbeidsdag

Dato: 25/11/2020

Author: Neele Pauls, Communications & PR, JYSK

Kategori: People

Med mer enn 26 000 kolleger i mange forskjellige land er to arbeidsdager i JYSK aldri like. Vi har spurt fire JYSK-kolleger om å dele bilder fra sin arbeidsdag på GOJYSK.com.

I teksten møter du:

  • Andreea Ioana, Sales Assistant i Romania
  • Bojin Leliveld, Customer Service Team Leader i Nederland og Belgia
  • Alejandro Mora Gabaldón, Logistics Administrative i Spania
  • Beth Pigott, Development Manager i Storbritannia

Andreea, Sales Assistant i Romania

Navn: Andreea Ioana

Jobb: Sales Assistant

One day in JYSK

 

Når jeg betjener en kunde, lytter jeg aktivt til kundens behov og anbefaler produkter som passer til deres behov, og presenterer alle egenskaper og fordeler ved produktene. Jeg har funnet ut at vi bare vinner kundens tillit og sikrer at kunden kommer tilbake ved å gi gode råd og setter ham eller henne i første rekke.

 

One day in JYSK

 

Jeg sørger alltid for at hyllene er fylt godt opp, og at produktene står pent og har riktige priser. På den måten kan vi være mer effektive og får mer tid til å hjelpe kundene. Jo mer attraktiv og ren butikken er, desto flere kunder kommer tilbake. Fornøyde kunder gjør meg stolt av tingene jeg gjør i det daglige arbeidet.

 

One day in JYSK

 

Arbeidet ved kassen er en av yndlingsoppgavene mine, fordi jeg er i kontakt med mange kunder. Jeg prøver alltid å få mersalg, og møter kundene med et smil. Jeg takker kundene for at de handler hos oss og inviterer dem til å komme tilbake. Og jeg sørger alltid for å fortelle dem hvor viktig det er at de gir oss tilbakemelding på nettbrettet.

 

One day in JYSK

 

Etter min mening er det bare fordeler med den daglige listen over varepåfylling. På den måten sikrer vi at hyllene alltid er fulle av de riktige produktene ifølge planogrammene, at vi har de riktige tingene på lager og at det er lettere for kundene å finne produktene de vil ha.

Bojin, Customer Service Team leader i Nederland og Belgia

Navn: Bojin Leliveld

Jobb: Customer Service Team Leader

One day in JYSK

 

Dagen min starter alltid med å gå gjennom den daglige plantegningen og fordele oppgavene blant kollegene mine. Vi tar oss også tid til å småprate litt med hverandre om morgenen. Det er viktig for å holde lagånden i live.

 

One day in JYSK

 

Vi begynner normalt med å åpne systemene våre, svare på e-post og prøver å få gjort ferdig arbeidsoppgaver som ikke ble løst dagene før. Vi vil gjerne starte dagen med så lite som mulig fra dagen før, slik at vi kan bruke all tiden på å gi god kundeservice.

 

One day in JYSK

 

Før telefonlinjene åpner, diskuterer jeg tallene fra uken før med kollegene mine. Jeg prøver å motivere dem, og vi snakker om ting som vi kanskje kan gjøre enda bedre denne uken.

 

One day in JYSK

 

Dette er en del av teamet vårt. Akkurat nå har vi plastskjermer mellom skrivebordene våre for å beskytte medarbeiderne mest mulig.

 

One day in JYSK

 

Den viktigste delen av jobben min er å sørge for at teamet mitt får hjelp når de trenger det. Jeg gir medarbeiderne tydelige svar på spørsmålene deres, slik at de kan fokusere på å gi kunden en god opplevelse.

Alejandro, Logistics Administrative i Spania

Navn: Alejandro Mora Gabaldón

Jobb: Logistics Administrative

One day in JYSK

 

Hver dag er det mitt ansvar å organisere leveringen av nettbestillinger, i tillegg til at jeg skal lede de interne prosessene fra transporten til hver enkelt butikk i Spania og Portugal.

 

One day in JYSK

 

Når bestillingene, utfordringene og klagene på nettet er løst, lagrer jeg alt sammen og organiserer det slik at det kan kontrolleres og enkelt finnes frem igjen.

 

One day in JYSK

 

Deretter organiserer jeg den fremtidige ordreavviklingen med Warehouse Manager, og fordeler datoene der det skal transporteres varer ut til butikkene. I dag var det for eksempel tid for å organisere åpningen av den neste nye butikken vår, i Camargo (E176).

 

One day in JYSK

 

Når jeg skal sikre at en bestemt vare er klargjort eller har riktige mål til en bestemt butikk, går jeg til lageret for å kontrollere det personlig når ordrene er gjennomført.

Beth, Development Manager i Storbritannia

Navn: Beth Pigott

Jobb: Development Manager

One day in JYSK

 

Mitt navn er Beth Piggott, jeg er Development Manager i JYSK Storbritannia, og jeg har vært i JYSK siden november 2019. Hovedarbeidsplassen min er i Stockport, men jeg bruker det meste av tiden min på farten når jeg besøker ulike butikker og steder rundt omkring i Storbritannia. For øyeblikket er den delen av jobben min påvirket av nedstengningen.

 

One day in JYSK

 

Det er aldri to like dager i jobben min. Hver enkelt arbeidsdag involverer flere forskjellige steder, møter og ad hoc-oppgaver som skal løses. De fleste dager begynner imidlertid med å sjekke e-post og vedlikeholds-tickets på JYSK-lokaliteter.

 

One day in JYSK

 

Jeg bruker også tid på å lete etter og vurdere potensielle nye lokaliseringer. Denne prosessen involverer en skrivebordsvurdering av stedet, kundebasen og selve lokalene. Det blir fulgt opp med et besøk på stedet, der jeg ser på plasseringen og vurderer om den er velegnet for JYSK Storbritannia. Bildet viser butikken i Liverpool før den ble innredet.

 

One day in JYSK

 

Jeg deltar også i praktisk opplæring av JYSK-standarder, for eksempel 100 % spotlamper i nye butikker. Denne kunnskapen blir omsatt til handling når Storbritannia utvider antall butikker, og når eldre butikker skal vedlikeholdes og legges om.

For meg er mangfoldet og variasjonen det aller beste med jobben min. Jeg jobber med mange forskjellige mennesker både internt og eksternt.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office