Skip to main content

Globalni sistem korisničke službe pruža odličnu uslugu i internu optimizaciju

Датум: 07/02/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорија: Customer Service

Investicije u globalni sistem korisničke službe daju prednost JYSKu kada je u pitanju pružanje odlične korisničke usluge.

Tanja Ammentorp
Tanja Ammentorp, Customer Service Director (direktor korisničke službe).

Trendovi i tehničke mogućnosti u vezi sa komunikacijom se neprekidno razvijaju. To pred JYSK i način na koji JYSK komunicira sa kupcima postavlja određene zahteve.

„Radimo u okviru JYSK strategije Customer First. Stoga je važno da se prilagođavamo i izlazimo u susret kupcima tamo gde se oni nalaze.“, kaže Tanja Ammentorp, Customer Service Director.

Iz tog razloga je JYSK investirao u globalni sistem korisničke službe koji se sada primenjuje u svim zemljama. Svrha globalnog sistema je da se svi upiti kupaca u okviru svih JYSK Nordic zemalja rešavaju u jednom sistemu. Bilo da kupac obavi poziv, pošalje e-poruku ili poruku ćaskanja, upit se rešava putem istih principa u svim zemljama.

Interna optimizacija

U okviru sistema, svi upiti se dele u kategorije, koje su jednake za sve zemlje. Na taj način sistem pruža pregled tipova upita koje JYSK prima i kanala komunikacije kojim oni stižu. To pruža bolje mogućnosti učenja iz potencijalnih grešaka i optimizaciju internih procesa.

„Ako dođe do povećanja upita u okviru određene kategorije, možemo o tome komunicirati interno i uvesti promene ako su potrebne. Zapravo, sjajno je kada god kupac kontaktira sa nama, jer nam to pruža nove uvide.“, Tanja kaže.
 

Korisnička služba
U okviru sistema, svi upiti kupaca se rešavaju u svim JYSK Nordic zemljama.

Novi načini komunikacije

Kao deo neprekidnog razvoja korisničke službe, Tanja je nedavno učestvovala na velikoj konferenciji u San Francisku da bi pronašla inspiraciju i stekla znanja o najnovijim trendovima. Na konferenciji je učestvovao i JYSK sa prezentacijom o primeni globalnog sistema korisničke službe.

JYSK trenutno uvodi funkciju ćaskanja u svim zemljama. JYSK se u budućnosti raduje uvođenju dodatnih načina komunikacije sa kupcima.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office