Skip to main content

Globalni sistem korisničke službe osigurava izvrsnu uslugu i internu optimizaciju

Datum: 07/02/2018

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: Customer Service

Ulaganje u globalni sistem korisničke službe stavlja JYSK u prvi red kada se radi o izvrsnoj korisničkoj službi.

Tanja Ammentorp
Tanja Ammentorp, Customer Service Director (direktor službe za korisnike).

Trendovi i tehničke mogućnosti u komunikacijama se konstantno razvijaju. Ovo postavlja određene zahtjeve JYSK-u i način na koji JYSK komunicira sa korisnicima.

"Mi radimo unutar JYSK-ove strategije Kupac na prvom mjestu. Stoga je važno da se prilagodimo i dobro upoznamo korisnike", kaže Tanja Ammentorp, Customer Service Director.

Stoga, JYSK je uložio u globalni sistem korisničke službe, koji se sada implementira u svim zemljama. Svrha globalnog sistema je da svi upiti korisnika unutar država JYSK Nordic se rješavaju u jednom sistemu. Bilo da korisnik nazove, pošalje e-mail ili chat poruku, upit se rješava po istim principima diljem svih zemalja.

Interna optimizacija

U sistemu, svi upiti se dijele u dvije kategorije, koje su iste za sve zemlje. Na taj način, sistem pruža pregled o tome koje vrste upita JYSK prima i iz kojih komunikacijskih kanala dolaze. Ovo pruža bolje prilike za učenje od potencijalnih grešaka i optimizaciju internih procesa.

"Ako iskusimo povećanje upita unutar određene kategorije, možemo ovo interno komunicirati i napraviti izmjene ako je potrebno. To je, u osnovi poput poklona - svaki put kada nas korisnik kontaktira - jer nam to pruža nove uvide," kaže Tanja.
 

Korisnička služba
U sistemu, svi upiti kupaca se obrađuju u svim JYSK Nordic zemljama.

Novi načini komunikacije

Kao dio konstantnog razvoja korisničke službe, Tanja je nedavno učestvovala na velikoj konferenciji u San Franciscu kako bi stekla inspiraciju i znanje o zadnjim trendovima. Na konferenciji, JYSK je takođe održao prezentaciju o implementaciji globalnog sistema korisničke službe.

JYSK trenutno uvodi chat funkciju u svim zemljama. U budućnosti, JYSK se raduje uvođenju čak još više načina komunikacije sa korisnicima.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office