Skip to main content

Centri za korisničku službu (Customer Service Centres) primaju pozive upućene prodavnicama

Datum: 08/11/2019

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR Intern

Kategorija: Customer Service

Da bi zaposleni imali više vremena za kupce u prodavnici, na veći broj poziva upućenih prodavnicama odgovaraju centri za korisničku službu (Customer Service Centres).

Dick Weimer, Store Manager (menadžer prodavnice), Bernstorp
Dick Weimer, Store Manager, Bernstorp, Švedska

Za pružanje najbolje usluge kupcima i kako bismo se uverili da zaposleni imaju vremena za kupce u samoj prodavnici, JYSKovi centralizovani centri za korisničku službu (CSC) sve više odgovaraju na pozive koje kupci upućuju prodavnicama.

Vreme koje uštedimo našim kolegama u prodavnicama im omogućava da lakše rade ono u čemu su najbolji – prodaji proizvoda.
– Marina Ivić, Customer Service Manager (menadžer korisničke službe)

Dick Weimer, Store Manager iz Švedske, samo je jedan onih koji su zadovoljni ovakvom organizacijom. U njegovoj JYSK prodavnici u Bernstorpu u blizini Malmea, on ima iskustvo iz prve ruke šta znači pomoć CSC-a u Švedskoj.

„Imamo mnogo više vremena. Ranije bi, kada smo odgovarali na pozive direktno u prodavnici, telefoni zvonili bez prekida, a kada se javimo, kupac bi samo želeo da sazna radno vreme“, kaže Dick.

Umesto toga, Dick i njegov tim sada mogu više da se fokusiraju na pomoć kupcima u prodavnici.

„Naravno, ipak želimo da obavestimo naše kupce o radnom vremenu, ali imamo i odgovornost prema kupcima u prodavnici. Brzo nam je postalo teško da odredimo prioritet u takvim situacijama, jer šta god da uradimo, niko od kupaca nije dobijao najbolju uslugu, a sada jeste tako“, kaže Dick.

BLIŽE KUPCIMA I KOLEGAMA

Marina Ivić, Customer Service Manager West Balkan
Marina Ivić, Customer Service Manager West Balkan

Time što CSC preuzima pozive upućene prodavnicama, to znači da centar svakodnevno koordinira prodaju sa drugim kolegama u prodavnicama

Customer Service Manager za JYSK West Balkan, Marina Ivić i njen tim uživaju u bliskoj saradnji sa prodavnicama jer mogu da vide koliko to pomaže i kupcima i prodavnicama.

„Mislim da je sjajno što možemo da rasteretimo naše kolege u prodavnicama kako bi imali više vremena za svakog kupca. Kupci koji nas pozivaju mogu da dobiju brz i precizan odgovor jer imamo više dostupnih alatki kako bismo pronašli izgubljeni proizvod, informisali ih o radnom vremenu ili rasporedili artikle na novu adresu“, kaže Marina i dodaje:

„Vreme koje uštedimo našim kolegama u prodavnicama im omogućava da lakše rade ono u čemu su najbolji – prodaji proizvoda.“

Latest news

Russian team

Igor i njegov tim dovode JYSK u Rusiju

24/01/2020 - JYSK će 2. aprila 2020. otvoriti svoje prve dve prodavnice u Rusiji. Country Manager (menadžer za zemlju) Igor Raić je zadužen za to. Upravo sada, vredno radi sa svojim novim timom kako bi sve bilo spremno za otvaranje.

ESS 2020

ESS 2020: Pogledajte kako su vaše kolege poboljšale svoje radno mesto

23/01/2020 - Nakon najnovijeg ESS ankete (Employee Satisfaction Survey – anketa o zadovoljstvu zaposlenih) iz 2018. godine, kolege iz JYSKa su naporno radile da bi većim i malim promenama poboljšale svoje radno mesto.

Global Goals preview photo

Globalni ciljevi su novi okvir za JYSKovo održivo poslovanje

20/01/2020 - JYSK je odlučio da uvede UN globalne ciljeve održivog razvoja kao opšte smernice poslovanja u vezi sa održivošću.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office