Skip to main content

Centri za korisničku službu (Customer Service Centres) primaju pozive upućene prodavnicama

Datum: 08/11/2019

Author: Mikkel Barkler, Communications & PR Intern

Kategorija: Customer Service

Da bi zaposleni imali više vremena za kupce u prodavnici, na veći broj poziva upućenih prodavnicama odgovaraju centri za korisničku službu (Customer Service Centres).

Dick Weimer, Store Manager (menadžer prodavnice), Bernstorp
Dick Weimer, Store Manager, Bernstorp, Švedska

Za pružanje najbolje usluge kupcima i kako bismo se uverili da zaposleni imaju vremena za kupce u samoj prodavnici, JYSKovi centralizovani centri za korisničku službu (CSC) sve više odgovaraju na pozive koje kupci upućuju prodavnicama.

Vreme koje uštedimo našim kolegama u prodavnicama im omogućava da lakše rade ono u čemu su najbolji – prodaji proizvoda.
– Marina Ivić, Customer Service Manager (menadžer korisničke službe)

Dick Weimer, Store Manager iz Švedske, samo je jedan onih koji su zadovoljni ovakvom organizacijom. U njegovoj JYSK prodavnici u Bernstorpu u blizini Malmea, on ima iskustvo iz prve ruke šta znači pomoć CSC-a u Švedskoj.

„Imamo mnogo više vremena. Ranije bi, kada smo odgovarali na pozive direktno u prodavnici, telefoni zvonili bez prekida, a kada se javimo, kupac bi samo želeo da sazna radno vreme“, kaže Dick.

Umesto toga, Dick i njegov tim sada mogu više da se fokusiraju na pomoć kupcima u prodavnici.

„Naravno, ipak želimo da obavestimo naše kupce o radnom vremenu, ali imamo i odgovornost prema kupcima u prodavnici. Brzo nam je postalo teško da odredimo prioritet u takvim situacijama, jer šta god da uradimo, niko od kupaca nije dobijao najbolju uslugu, a sada jeste tako“, kaže Dick.

BLIŽE KUPCIMA I KOLEGAMA

Marina Ivić, Customer Service Manager West Balkan
Marina Ivić, Customer Service Manager West Balkan

Time što CSC preuzima pozive upućene prodavnicama, to znači da centar svakodnevno koordinira prodaju sa drugim kolegama u prodavnicama

Customer Service Manager za JYSK West Balkan, Marina Ivić i njen tim uživaju u bliskoj saradnji sa prodavnicama jer mogu da vide koliko to pomaže i kupcima i prodavnicama.

„Mislim da je sjajno što možemo da rasteretimo naše kolege u prodavnicama kako bi imali više vremena za svakog kupca. Kupci koji nas pozivaju mogu da dobiju brz i precizan odgovor jer imamo više dostupnih alatki kako bismo pronašli izgubljeni proizvod, informisali ih o radnom vremenu ili rasporedili artikle na novu adresu“, kaže Marina i dodaje:

„Vreme koje uštedimo našim kolegama u prodavnicama im omogućava da lakše rade ono u čemu su najbolji – prodaji proizvoda.“

Latest news

Best of #GOJYSK October

NAJBOLJE OD #GOJYSK – oktobar 2019.

11/11/2019 - Pogledajte neke od najboljih Instagram objava prethodnog meseca.

Customer Service Centres help with store calls

Centri za korisničku službu (Customer Service Centres) primaju pozive upućene prodavnicama

08/11/2019 - Da bi zaposleni imali više vremena za kupce u prodavnici, na veći broj poziva upućenih prodavnicama odgovaraju centri za korisničku službu (Customer Service Centres).

Rene Hartung

„Moj posao je da postavim BtB na mapu“

04/11/2019 - Kao deo nove strategije, Business-to-Business (BtB) treba da bude više uključen i dugoročno da čini veći deo poslovanja u JYSKu. Povećana online vidljivost i veći fokus na prodaju poslovnoj zajednici u prodavnicama deo su formule uspeha.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office