Skip to main content

Våre trender viser nye måter å leve på

Dato: 17/01/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategori: Product Assortment

I denne serien får du et innblikk i det høykvalitetsarbeidet som ligger bak reisen av mange JYSK-produkter, som starter som en fargeprøve og utvikler seg til fysiske produkter i butikken. Dette er den første artikkelen i en serie på fire.

Vasen ULF
Vasen ULF.

Vasen ULF har oppstått fra den nye trendhistorien «Belonging», og den har eksistert lenge før den ankom butikken din.

Det er denne tiden av året igjen. Den store overgangen fra innendørs til utendørs, hvor nye produkter kommer i din butikk. En av de nye produktene er vasen ULF.

De første stegene i å bli vasen ULF ble tatt for to år siden da Range & Design-avdelingen begynte å definere den nye JYSK-trenden «Belonging». Range & Design definerer alle nye trendretninger i JYSK. De gjør dette ved å se på forskjellige trender i verden, og ved å søke inspirasjon gjennom ulike fora.

Prosessen med å definere en ny JYSK-trend begynner med å tilskrive ord og overskrifter til bevegelser og trender i samfunnet.

«Vi begynte å jobbe med trenden «Belonging» i januar 2021. Her startet vi med ord som «Crafted wellness», «DIY priorities» og «Vintage, Mend & Repair». Men prosessen med å finne inspirasjon til trender tar ingen ende. Vi må hele tiden holde oss oppdatert på samfunnsbehov og nye måter å leve på, forklarer Rikke Blæsild, som er sortiments- og designsjef i JYSK.

skandinavia er ledende

Det er mange ting å holde øye med når man skal definere nye trender. Derfor trenger Range & Design et ledende prinsipp for å holde seg på sporet og sikre JYSK-tråden i alle trender.

"Vi gjør mye forskning når vi definerer trender. Det er alle slags innspill med mange forskjellige trendretninger i vår analyse. Så vi bruker det skandinaviske DNAet av farger og former for å veilede oss. Da kan vi være tro mot merkevaren vår, sier Rikke.

"Vi går ikke ombord på toget av raske trender"

Det skandinaviske DNAet hjelper Range & Design nærmere målet, men det er også viktig å kjenne til kundenes behov og preferanser til JYSK.

«Vi må definere trender som kundene våre kan relatere seg til, men vi må også sørge for at vi ikke går ombord på toget av raske trender. Prosessen med å transformere en trend til et faktisk produkt i JYSK er lang, så vi må holde oss til de langsiktige trendene for å sikre at våre kunder fortsatt ønsker å bruke produktene våre to år etter at vi definerte trenden, forklarer Rikke.

tilhørende trend
Fra serien "Belonging".

Forbereder neste trinn

Seks måneder etter at de første ordene ble tilskrevet den nye trenden «Belonging», overleverer Range & Design sine trender til innkjøperne.

«I orienteringen skisserer vi farger og former, samt følelser og behov i samfunnet som trendene forholder seg til. Men vi overleverer også konkrete beskrivelser for hver trend i hver produktkategori. Da vet hver kjøper nøyaktig hva neste steg er, sier Rikke.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office