Skip to main content

Unified commerce: En stor drøm er nær ved å bli virkelighet

Dato: 12/03/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategori: Seamless Cross Channel

Kundereisen har endret seg markant siden JYSK lanserte sin første nettbutikk i 2010. Derfor ble prosjektet Unified Commerce lansert. Snart vil en lang rekke nye funksjoner hjelpe kundene våre å få en enda mer fleksibel opplevelse.

Screenshot
Screenshot av det nye mobilbrukergrensesnittet.

I 2010 lanserte JYSK sin første nettbutikk i Danmark. På det tidspunktet var online og butikker to forskjellige salgskanaler. Siden den gang har JYSK fått nettbutikker i alle land og mye mer funksjonalitet, og det er blitt tydelig at de to salgskanalene må kombineres for å dekke kundenes behov.

Derfor ble Unified Commerce-prosjektet startet, og alt det harde arbeidet kommer snart til å gi resultater. Utrullingen starter nå i vår med mange fordeler for medarbeidere og kunder. Det første landet blir Danmark, så kommer Finland og i løpet av noen få år kommer alle de 28 JYSK-landene til å ha alle de nye funksjonene.

”Kundenes forventninger har endret seg mye, og det vil de fortsette med. Derfor har vi fokusert på å matche kundenes behov for en fleksibel opplevelse på tvers av online, butikker og Customer Service Centres. Det er ikke viktig om kundene kjøper i butikker eller på nettet, så lenge de handler hos JYSK”, sier Niels Veien, Executive Vice President Customer Experience, Digital & Business Development.

Mer avanserte kunder

En ny IT-plattform og et nytt kassasystem var nødvendig for å dekke dette behovet. Unified Commerce gjør det mulig å inspirere og informere, bytte/annullere, fullføre ordrer og returnere/bytte overalt og på tvers av alle kontaktpunkter og enheter.

Hele funksjonaliteten kommer også til å være tilgjengelig på smarttelefoner i butikkene. Dette vil blant annet gjøre det mulig å starte en ordre i sengeavdelingen og avslutte den ved kassen, eller fullføre hele ordren på telefonen.

Kollegaene i butikkene vil også kunne selge ”online only”-varer og gjøre endringer i nettbestillinger. Samtidig kommer det nye IT-systemet til å være mye mer pålitelig med tanke på leveringstider, og også til å sjekke når en utsolgt vare blir tilgjengelig igjen. Bare for å nevne noen få fordeler.

“Kundereisen er kompleks med mange kontaktpunkter, og man kan vinne eller tape kunder ved alle kontaktpunktene på reisen. Derfor så vi viktigheten av å forene alle kontaktpunktene og få dem til å fungere enda bedre sammen”, sier Niels.

Høydepunkter i de nye funksjonene

  • Alle funksjoner fra kassen kommer til å være tilgjengelige på smarttelefoner. En ordre kan for eksempel startes i sengeavdelingen og fullføres ved kassen, eller fullføres på telefonen.
  • Det blir mulig å selge ”online only”-varer og hjelpe kundene å endre en nettbestilling i butikkene.
  • Kundene i butikkene vil kunne velge de samme leveringsalternativene som nettkunder. Generelt kommer ordrehåndteringen til å bli mye mer fleksibel, slik at kundene kan hente en bestilling raskere. OOPUS-ordrer kan hentes fra varebeholdningen i en butikk.
  • Mer pålitelig IT-system som forutser leveringsdatoer og tilgjengelighet for utsolgte varer.
  • Hvis en kunde besøker en butikk og foretrekker å gå hjem og vurdere et kjøp, kan kunden få tilsendt et tilbud på e-post. I e-posten kan kunden logge inn og fullføre bestillingen hjemmefra. Det er fortsatt butikken som får salget.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office