Skip to main content

EN DAG I JYSK: FIRE KOLLEGER VISER SIN ARBEIDSDAG

Dato: 14/04/2021

Author: Laura Roesgaard, Sustainability Communications Consultant , JYSK

Kategori: People

Med mer enn 26 500 kolleger i mange forskjellige land er to arbeidsdager i JYSK aldri like. Vi har spurt fire JYSK-kolleger om å dele bilder fra sin arbeidsdag.

Her møter du:

  • Jasmin Keväänranta fra JYSK Lielahti i Tampere, Finland
  • Florentina Dumitru fra Customer Service i Romania
  • Bastian Böhm fra Distribution Centre Homberg i Tyskland
  • Gréta Kertész fra det ungarske hovedkontoret

 

Jasmin fra en JYSK-butikk i Finland

Jasmin Keväänranta er Deputy Store Manager i JYSK Lielahti i Tampere, Finland.

Finland 1

Jeg og kollegaen min, Sales Assistant Laura Kolistaja, feirer det gode og vellykkede salget.

Finland 2

Jeg hjelper en kunde i madrasstudioet – jeg er i ferd med å selge en Gold-madrass, og forteller selvfølgelig kunden alt om produktet.

finland 3

Jeg rengjør nettbrettet for kundeundersøkelser. Vi sørger regelmessig for at alle overflater er desinfisert og rengjort.

Finland 4 2

Jeg forbereder neste ukes kampanje. Jeg studerer de gode tilbudene, planlegger hvilke artikler som skal plasseres i powerline, og jeg sjekker varene som selger best. Med disse opplysningene kan jeg gi vår Logistics Responsible beskjed om hvilke varer vi må bestille flere av.

Florentina fra Customer Service i Romania

Florentina Dumitru er Customer Service Supporter i Romania.

Romania 1

Vanligvis kommer jeg på kontoret tidlig om morgenen. Jeg prøver å prioritere å starte dagen med å ta en kopp kaffe med kollegene, mens vi diskuterer viktige punkter fra den foregående dagen.

Nå drikker vi kaffen sammen via Skype, fordi det er en viktig del av samarbeidet selv om man jobber hjemmefra. Denne stunden sammen er også viktig for lagånden.

Romania 2

Jeg begynner arbeidsdagen med å sjekke de daglige oppgavene for å se hva jeg skal rekke i løpet av dagen. Om morgenen sjekker jeg om det er nye e-poster, og fordeler dem blant kollegene. Deretter organiserer og planlegger jeg min egen tid – jeg sjekker om jeg har noen svar fra kunder, og jeg oppdaterer e-postene jeg har liggende.

Alt dette hjelper meg å være forberedt når telefonlinjen åpner, og jeg er klar til å gi best mulig kundeservice.

Romania 3

Når telefonlinjen åpnes, begynner de virkelige opplevelsene innen kundeserviceyrket. Om morgenen får jeg mange oppringninger og chatter. Det er veldig underholdende; det er derfor jeg liker jobben min godt. Denne uken vil jeg gjerne øke salgsresultatet mitt og fokusere på potensielle kunder når jeg får de mange oppringningene.

Romania 4

Det er situasjoner der jeg trenger hjelp fra kolleger i andre avdelinger. De stiller alltid opp for oss, og er klare med rask og profesjonell hjelp.

Bastian fra Distribution Centre i Homberg, Tyskland

Bastian Böhm er Operation Manager ved Distribution Centre i Homberg, Tyskland.

Germany 1

Som regel begynner arbeidsdagen med den daglige planleggingen. Jeg samler inn data fra kundeordrer og innkommende containere. Alle disse tallene samles i et Excel-ark som jeg sender til alle avdelingene, slik at de vet hva dagens mengde er.

Germany 2

Hver morgen møtes jeg med Shift og Team Leaders for å høre hva som skjer i de enkelte avdelingene. Vi snakker om det daglige arbeidet og mulige problemer, og prøver å finne frem til løsninger.

Germany 3

I løpet av dagen besøker jeg hver eneste avdeling for å være synlig for kollegene mine. Jeg ønsker at de skal føle at de alltid kan komme til meg. Det er viktig å møte kollegene mine hver dag, og å sikre at det er god stemning på distribusjonssenteret.

Germany 4

På slutten av dagen sjekker jeg hvordan nivået har vært, og jeg lager en plan for hvordan vi kan gjøre ting enda bedre. Det er mange forskjellige utfordringer å ta seg av og løse hver eneste dag, og innsatsen vår er med på å gjøre meg stolt over å være en del av JYSK.

Gréta fra hovedkontoret i Ungarn

Gréta Kertész er Store Concept Coordinator i Ungarn.

Hungary 1

Som Store Concept Coordinator avhenger de daglige arbeidsoppgavene mine av kampanjer, aktiviteter og butikkenes tilpasning til de ulike sesongene.

Når jeg er på kontoret, starter jeg alltid dagen med å svare på e-post, telefonoppringninger og support tickets fra butikkene og District Managere.

En stor del av jobben er å oversette og følge opp når det skjer endringer i konseptene. Jeg må sørge for at butikkene har all informasjonen de trenger, for å sikre at butikkene er attraktive.

Hungary 2

For å vurdere det konseptuelle nivået i butikkene må jeg være svært presis og ha et øye for detaljer. Jeg lager alltid rapporter til butikkene på MYJYSK. På den måten kan jeg følge opp på oppgaven neste gang jeg kommer på besøk.

Hungary 3

For det meste ber jeg Store Manager om å følge meg rundt i butikken. Det er viktig fordi det er mye lettere å forklare ting ved å vise dem. Vi snakker mye om konseptene, jeg forklarer en masse om hvorfor vi gjør ting på en spesifikk måte, hvordan det forbedrer butikken og hvordan jeg kan hjelpe og støtte dem fremover.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office