Skip to main content

1 milliard DKK i B2B-salg

Dato: 07/07/2022

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Kategori: Sales Growth , Strategy

Oversettelse: www.languagewire.com

Per 28. juni hadde JYSK en omsetning på 1 milliard danske kroner innen Business to Business i inneværende regnskapsår. Dette hadde ikke vært mulig uten det strategiske fokuset på JYSKs B2B-modell.

1 milliard

I regnskapsåret 2017–18 ble det besluttet å øke fokuset på B2B-salg ved å gjøre det til en større del av JYSKs forretningsstrategi. Siden den gang har Rene Hartung, Business to Business Director i JYSK, og teamet hans hatt ansvaret for å sikre bedre muligheter for å nå JYSKs B2B-potensial. En jobb som har kommet langt, slik den nye milepælen på 1 milliard DKK i omsetning i et regnskapsår illustrerer.

Denne milepælen ville ikke vært mulig uten hjelp fra kolleger på tvers av JYSK, forklarer Rene.

"Mange kolleger har vært involvert i å nå en milliard danske kroner i B2B-salg. De bør alle feire seg selv som en del av reisen mot målene våre. En av de viktigste årsakene til suksessen er samarbeidet mellom Business to Business-teamene og kollegene i JYSK-butikken, som skal veilede kunden til en god løsning", sier Rene.

JYSK-ansatt
Rene Hartung, Business to Business Director i JYSK

B2B-salg i butikkene

Nå opplever Rene og teamet hans større fokus enn noensinne på å skape B2B-salg i JYSK-butikker, der medarbeiderne inspirerer og oppmuntrer hverandre. JYSK Hellas har for eksempel hatt suksess med å nærme seg bedrifter i nærområdet.

"Generelt har vi fokusert på å gi kollegene i butikkene en innføring i verdien av å nå ut til butikker i JYSK, noe som har hjulpet oss med å utvide JYSKs B2B-potensial", sier Rene.

Butikkene er en viktig del av JYSKs B2B-modell, fordi de gjør det enkelt for potensielle kunder å se sortimentet vårt i nærheten.

Land der JYSK driver B2B-virksomhet

  • Kroatia
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Finland
  • Tyskland
  • Hellas
  • Ungarn
  • Nederland
  • Norge
  • Polen
  • Romania
  • Sverige

"B2B-modellen fungerer godt med JYSKs sortiment, og egner seg for virksomheter som hoteller, restauranter, kontorer, skoler og boligutleiere og mye mer. Med våre mange butikker er det enkelt for potensielle kunder å besøke JYSK, se utvalget av varer og få kvalifisert veiledning fra butikkkollegene våre", forklarer Rene.

Fremtidig potensial

Milepælen må også ses i lys av ekspansjonen som JYSK B2B har hatt de siste årene. I 2019 hadde JYSK B2B virksomhet bare i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland, mens JYSK nå har lokale B2B-avdelinger i 12 land. Et tall som vil fortsette å vokse i årene som kommer.

"Nå som vi har nådd en ny milepæl på 1 milliard DKK i omsetning, er det tydelig at det er mye mer potensial å hente på JYSKs B2B-modell. I det kommende regnskapsåret er planen også å utvide våre B2B-avdelinger til enda flere land", sier Rene.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office