Skip to main content

KOLEGE RAZMENJUJU ISKUSTVA U POLJSKOJ

Датум: 27/03/2017

Author: Anna Skrzypiec, HR Consultant

Категорија: Customer Service

Adam Kowalski

Skupina poljskih kandidata u sklopu programa Store Manager Trainee je posetila Centar za korisničku podršku u Radomskom da bi stekli uvid u to kako odeljenje funkcioniše.

Tokom trodnevnog stažiranja kandidati u sklopu programa Store Manager Trainee (SMT) preuzeli su ulogu zaposlenih Korisničke službe: seli su za stolove, stavili slušalice, odgovarali na pozive, davali savete i usrećivali kupce.

Jedan od pripravnika bio je Adam Kowalski (na slici), a njemu je pripravnički staž doneo i nekoliko iznenađenja.

„Nisam znao da naš Centar za korisničku podršku pruža podršku za sve prodaje putem interneta u sklopu naše kompanije. Kada iskusite radna mesta naših kolega sa tri ekrana na svakom stolu i sa pet različitih programa za pružanje usluga korisnicima, zaista naučite da cenite posao koji rade”, rekao je Adam.

BEZ OBZIRA NA INTERNET, TELEFON JE I DALJE VAŽAN

Michała Janisza (na slici sa palčevima prema gore), još jednog pripravnika, posebno je iznenadila jedna situacija.

„Nakon što sam sa kupcem otprilike petnaest minuta razgovarao o dušecima, kupac je naručio dušek GOLD putem interneta, a da ga nije pogledao u prodavnici. Tada sam shvatio da je telefon i dalje važan, nezavisno od interneta”, kazao je Michał.

Rafał Kaliński ističe da je pozitivan stav kolega jedna od stvari koje su ga najviše impresionirale.

„Bez obzira na mnoštvo različitih zadataka i neprekidnu zvonjavu telefona, naše kolege su izuzetno uslužne i strpljive”, rekao je Rafal.

Michal Janisz

SVI SU NA DOBITKU

Kolege iz korisničke podrške su takođe zadovoljne stečenim uvidom i iskustvom rada sa pripravnicima.

„Prepreke između maloprodajnih objekata i Centra za korisničku podršku nestaju kada naše kolege iz prodavnica dobiju priliku da iskuse našu stvarnost”, rekla je Olga Flaszka, Customer Service Team Leader Trainee.

Njene koleginice, Customer Service Team Leader Olga Matyja i Customer Service Supporter Ewelina Gaik, složile su se da su posete prodavnicama bile pozitivno iskustvo.

„Naše zajedničke radionice su nam mnogo pomogle da bolje razumemo važnost posla koji obavljamo”, rekla je Olga Matyja.

Ewelina je pak objasnila sledeće: „Dobili smo priliku da detaljno naučimo sve o radu naših kolega iz prodavnica i pitamo ih kako rešavaju različite situacije. Razmenili smo iskustva, ali smo se i zabavili. Bila je to odličnaa prilika da upoznamo kolege.”

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office