Skip to main content

KOLEGE RAZMJENJUJU ISKUSTVA U POLJSKOJ

Datum: 27/03/2017

Author: Anna Skrzypiec, HR Consultant

Kategorija: Customer Service

Adam Kowalski

Skupina poljskih kandidata u sklopu programa Store Manager Trainee posjetila je Centar za korisničku podršku u Radomskom da bi stekli uvid u to kako to odjeljenje funkcionira.

Tokom trodnevnog stažiranja kandidati su u sklopu programa Store Manager Trainee (SMT) preuzeli ulogu zaposlenika Korisničke službe: sjeli su za stolove, stavili slušalice, odgovarali na pozive, davali savjete i usrećivali kupce.

Jedan od pripravnika bio je Adam Kowalski (na slici), a njemu je pripravnički staž donio i nekoliko iznenađenja.

„Nisam znao da naš Centar za korisničku podršku pruža podršku za sve prodaje putem interneta u sklopu naše firme. Kada iskusite radna mjesta naših kolega sa tri ekrana na svakom stolu i sa pet različitih programa za pružanje usluga korisnicima, zaista naučite cijeniti posao koji rade”, kazao je Adam.

BEZ OBZIRA NA INTERNET, TELEFON JE I DALJE VAŽAN

Michała Janisza (na slici sa palčevima prema gore), još jednog pripravnika, naročito je iznenadila jedna situacija.

„Nakon što sam sa kupcem otprilike petnaest minuta razgovarao o madracima, kupac je naručio madrac GOLD putem interneta, a da ga nije pogledao u prodavnici. Tada sam shvatio da je telefon i dalje važan, bez obzira na internet”, kazao je Michał.

Rafał Kaliński ističe da je pozitivan stav kolega jedna od stvari koje su ga najviše impresionirale.

„Bez obzira na mnoštvo različitih zadataka i neprekidnu zvonjavu telefona, naše su kolege izuzetno uslužni i strpljivi”, kazao je Rafal.

Michal Janisz

SVI SU NA DOBITKU

Kolege iz korisničke podrške takođe su zadovoljni stečenim uvidom i iskustvom rada sa pripravnicima.

„Prepreke između fizičkih prodavnica i Centra za korisničku podršku nestaju kada naše kolege iz prodavnica dobiju priliku da iskuse našu stvarnost”, kazala je Olga Flaszka, Customer Service Team Leader Trainee.

Njene koleginice, Customer Service Team Leader Olga Matyja i Customer Service Supporter Ewelina Gaik, složile su se da je posjeta prodavnicama bila pozitivno iskustvo.

„Naše zajedničke radionice su nam mnogo pomogle da bolje razumijemo važnost posla koji obavljamo”, kazala je Olga Matyja.

Ewelina je pak objasnila sljedeće: „Dobili smo priliku da detaljno naučimo sve o radu naših kolega iz prodavnica i da ih pitamo kako rješavaju različite situacije. Razmijenili smo iskustva, ali smo se i zabavili. Bila je to izvrsna prilika da upoznamo kolege.”

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office