Skip to main content
One day in JYSK hero photo

Jedan dan u JYSKu: Četvoro kolega govore o svom radnom danu (avgust 2019)

Датум: 16/08/2019

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорија: Careers & HR , People

Za više od 23.000 kolega iz više različitih zemalja, ne postoje dva istovetna radna dana u JYSKu. Zamolili smo četvoro kolega iz JYSKa da podele fotografije svog radnog danu na GOJYSK.com.

U nastavku ćete upoznati:

  • My Ohlander iz JYSK Engelholm u Švedskoj
  • Anna Lozko iz centra za korisničku službu u JYSK Ukrajina
  • Emil Krakowski iz distributivnog centra Radomsko u Poljskoj
  • Patricia Ciolac iz sedišta JYSK Rumunija


My iz JYSK Engelholm u Švedskoj

Ime: My Ohlander
Radno mesto: Deputy Store Manager (zamenik menadžera prodavnice) u JYSK Engelholm u Švedskoj

JSE_1

Moj radni dan često počinje pregledom novosti za računarom. Proveravam najnovije vesti, informacije i zadatke u sistemu MYJYSK.  

JSE_2

Nakon toga imam jutarnji sastanak sa timom, gde prolazimo kroz svakodnevno planiranje i držim kratak i nadahnut govor.  

JSE_3

Mislim da je važno učestvovati u svim zadacima u prodavnici, a obavljanje različitih zadataka unosi dosta raznolikosti tokom radnog dana.

JSE_4

Obožavam da prodajem i da premašim očekivanja kupaca. Fokus na kupce je nešto što je meni i mom timu zaista važno. 

Anna iz centra za korisničku službu u JYSK Ukrajina

Ime: Anna Lozko
Radno mesto: Customer Service Manager (menadžer korisničke službe)

JUA_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Odgovorna sam za pružanje podrške kupcima i našu online prodaju u JYSK Ukrajina. Pored toga, vodim sjajan tim od šest ljudi koji mi pomažu da obezbedimo najbolju korisničku službu i ostvarimo naše ciljeve.

JUA_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 


 

Alina, naš Customer Service Team Leader (vođa tima korisničke službe), i ja započinjemo zajedno svako jutro. Sumiramo rezultate koje je tim ostvario prethodnog dana i pravimo novi plan za taj dan. Prioritet su nam ključni KPI-ovi na koje moramo da se fokusiramo i pokušavamo da nađemo konkretne korake, koji bi mogli da nam pomognu u dostizanju cilja, kao i u tome da budemo iz dana u dan sve bolji. Nakon toga držimo timski sastanak na kojem razgovaramo o tome.

JUA_3

Svakodnevno provodim nešto vremena baveći se pozivima kupaca, e-porukama i zahtevima na društvenim mrežama. To mi pomaže da razumem glavne potrebe i probleme kupaca pri pravljenju internet narudžbina, isporuke, usluge u prodavnici ili nečeg drugog. Moj zadatak kao Customer Service Manager je da razrešim takve probleme i da olakšam interakciju između JYSKa i naših kupaca.

JUA_4

Osim toga, da bismo ostvarili glavne ciljeve moram da motivišem moj tim. Kako bih uspela u tome, veoma je važno da razumem motivacione faktore svakog člana tima. Svi smo veoma ambiciozni i volimo zajedno da dostižemo ciljeve. Kada uspemo u tome, volimo to da proslavimo i da se zabavimo. 
Svaki dan u korisničkoj službi je drugačiji i to mi se sviđa. Pomaže mi u tome da postanem kompetentnija i iskusnija, kao i da pružim našim kupcima visok kvalitet usluge.

Emil iz distributivnog centra Radomsko u JYSK Poljska

Ime: Emil Krakowski
Radno mesto: Team Leader, Picking in Distribution Centre, (vođa tima, primopredaja u distributivnom centru) Radomsko u Poljskoj

JPL_1

Svaki dan je drugačiji, ali običan radni dan počinje kratkim sastankom sa vođom tima iz prethodne smene. Na ovim sastancima razgovaramo o novostima i informacijama o zadacima i prioritetima za taj dan.

JPL_2

Zatim se nalazim sa timom pre početka smene. Dajem informacije o prioritetima za tekući dan, broju narudžbina, broju proizvoda za pakovanje, pitanjima vezana za organizaciju i pitanjima vezana za zdravlje i bezbednost.

JPL_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Tokom dana obilazim skladište i kontrolišem red, radno okruženje i bezbednost na radnom mestu. Važan deo mog dana čine konverzacija sa zaposlenima i pružanje podrške.
Na kraju radnog dana se sastajem sa timom i zahvaljujem im na dobro obavljenom poslu, dajem im povratne informacije o primeni plana, kao i komentare i informacije koje sumiraju taj dan.

JPL_4

Moja poslednja odgovornost za radni dan je predaja dužnosti sledećem vođi tima.

Patricia iz sedišta JYSK Rumunija

Ime: Patricia Ciolac
Radno mesto: Accountant (računovođa)

JRO_1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Ujutro sam odgovorna za evidentiranje transakcija sa izvoda banaka. Važno je imati ažurirane informacije u realnom vremenu, kojima može da se pristupi bilo kada, ako je to potrebno.

JRO_2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

Druge dnevne aktivnosti uključuju verifikaciju neautomatskih faktura robe i njihovu registraciju. Takođe razgovaramo sa glavnim dobavljačima kompanije kada imamo probleme sa isporukom.

JRO_3

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 

Arhiviranje dokumenata je druga dnevna aktivnost. Neophodno je da se to stalno izvršava jer bi u suprotnom dokumenti brzo nestali.

JRO_4

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

Postoje kupci koji plaćaju robu direktno na naš račun banke. Da bi mogli da preuzmu robu iz prodavnice, kupci moraju prvo da plate račune. Zbog toga je dnevna komunikacija sa kolegama iz maloprodaje veoma važna za preduzeće. Tu sam takođe da im pružim podršku koja im je potrebna u vezi sa prijemom robe.

Latest news

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Employees in a store

Zadovoljstvo poslom se povećava kod zaposlenih u JYSKu

01/03/2024 - Nova anketa sa stopom učešća od 97 posto zaposlenih u JYSKu pokazuje da se zadovoljstvo poslom povećalo sa nivoa koji je već bio visok 2022.

The entrance to JYSK Museum

JYSKova sećanja: Prva reklama, parasport i torba My blue bag

29/02/2024 - GOJYSK.com je pretraživao arhive ne bi li otkrio kako je JYSK svet izgledao ranije.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office