Skip to main content
ESS 2022

ESS 2022: Iskoristite svoje pravo i dužnost da iskažete svoje mišljenje

Датум: 18/01/2022

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Careers & HR

Svake dve godine JYSK pita sve zaposlene o njihovom zadovoljstvu poslom u okviru ankete o zadovoljstvu zaposlenih, skraćeno poznata i kao ESS. U januaru 2022. ponovo dolazi to vreme.

ESS 2022
Anketa, u kojoj mogu da učestvuju svi zaposleni, traje od 18. januara do 2. februara 2022. godine.

Da li imate motivaciju da idete na posao svaki dan? Da li ste zadovoljni svojim direktnim menadžerom? I da li ste ponosni što radite u JYSKu?

Ovo su samo tri glavna pitanja koja JYSK postavlja svim zaposlenima svake dve godine u anketi o zadovoljstvu zaposlenih.

Anketa, koja se obično naziva „ESS“, predstavlja priliku za zaposlene da učine JYSK još boljim mestom za rad. Kako za pojedinačnog zaposlenog, tako i za sve njegove kolege.

Jan Verhoek
Jan Verhoek, Executive Vice President HR (izvršni potpredsednik ljudskih resursa).

„Veoma nas zanima kako je našim kolegama na poslu, da znamo gde treba da se poboljšamo i šta već radimo dobro“, objašnjava Jan Verhoek, Executive Vice President HR.

Uključeno je više kolega

U januaru 2022. godine, anketa će biti sprovedena po prvi put od spajanja kompanija JYSK Nordic i DÄNISCHES BETTENLAGER u svih 28 JYSKovih zemalja (sem onih u kojima JYSK ima franšize).

Uz još više kolega koje učestvuju, Camilla Ölander, Employer Branding Manager (menadžer za brendiranje poslodavaca), smatra da je predstojeća anketa odlična prilika da se dobije jasna sliku o učinku JYSKa kao poslodavca.

„Zaista se nadam da će svako od mojih kolega učestvovati u anketi. Svačiji doprinos je važan. Želimo da budemo prvi izbor zaposlenih u maloprodaji, a kada imamo oblast u kojoj možemo da se poboljšamo, naše kolege mogu najbolje da ukažu na to, tako da možemo da pratimo stanje i odmah napravimo promene“, kaže ona.

Anketa traje od 18. januara do 2. februara 2022. godine.

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Petonijevic Sladjana pozdrav

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office