Skip to main content
ESS 2022

ESS 2022: Iskoristite svoje pravo i dužnost da kažete svoje mišljenje

Datum: 18/01/2022

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Careers & HR

Svake dvije godine JYSK ispituje sve zaposlenike o njihovom zadovoljstvu s poslom u anketi Employee Satisfaction Survey, poznatoj i pod skraćenicom ESS. U januaru 2022. ponovo je došlo vrijeme za provođenje ankete.

ESS 2022
Anketa u kojoj mogu učestvovati svi zaposlenici provodit će se od 18. januara do 2. februara 2022.

Jeste li motivirani da idete na posao svaki dan? Da li ste zadovoljni sa svojim direktnim menadžerom? Da li ste ponosni što radite u JYSKu?

To su samo tri od nekoliko glavnih pitanja koje JYSK postavlja svim zaposlenicima u anketi Employee Satisfaction Survey koja se provodi svake dvije godine.

Anketa, koja se obično naziva ESS, pruža priliku zaposlenicima da učine JYSK još boljim mjestom za rad. Kako za pojedinačne zaposlenike tako i za sve kolege.

Jan Verhoek
Jan Verhoek, Executive Vice President HR.

"Veoma nas interesuje kako se naši zaposlenici osjećaju na poslu, ne samo da saznamo šta možemo poboljšati nego i da znamo šta već radimo dobro", objašnjava Jan Verhoek, Executive Vice President HR (izvršni potpredsjednik odjela za ljudske resurse).

Obuhvaćeno je više zaposlenika

U januaru 2022. će se anketa prvi put provesti u svih 28 JYSKovih zemalja (osim zemalja franšize) od spajanja JYSK Nordic i DÄNISCHES BETTENLAGER.

Budući da učestvuje još više zaposlenika, Camilla Ölander, Employer Branding Manager (voditeljica za branding poslodavca), vidi ovu anketu kao sjajnu priliku za uvid u status JYSKa kao poslodavca.

"Stvarno se nadam da će svi moji kolege učestvovati u anketi. Važno nam je mišljenje svih. Želimo biti prvi izbor naših zaposlenika među maloprodajnim prodavnicama, i ako postoji područje u kojem se možemo poboljšati, to mogu najbolje iskazati upravo naši zaposlenici, tako da možemo odmah djelovati i unijeti promjene", kaže.

Anketa će se provoditi od 18. januara do 2. februara 2022.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Alida Poštovanje,
Zadovoljna poslom u jysku motivirana idem na posao .
UVIJEK MOŽE BOLJE.
Trebamo se voditi time da bi svi bili zadovoljni.
Nisvet Lijep i ugodan pozdrav

Što se tiče rada u Jysku, odnosa prema zaposlenima i ljudsih prava sve je super i na izvrsnom nivou. Svaki dan je ispunjen srećom i nema napetosti, opterećenja koje bi mogao navesti da bi me spriječilo da ne idem sretan i nasmijan na posao. Po meni neke od stvarih koje bi promijenio da se tokom sezone tokom velikih specijalnih aktivnosti ne rade inventure rade tj. za taj period da se izbace jer smo pretrpani kupcima, poslom, robom i mozda se na neke druge stvari koje su bitnije kao kupci daje manje vremena jer ga nemamo da bi se to završilo. Isto tako bi naveo veći broj ljudi po trgovinama općenito zbog usluge prema kupcima, da bi bila na 100% nivou. Zadnja stavka koju bi naveo a isto tako jako bitna da bi spriječili odlazak naših radnih kolega je povećanje bruto/neto plata.

Hvala vam na mogućnosti koju ste nam dali da moožemo iznijeti svoje vlastito mišljenje šta možemo bolje da bi nam bilo lakše.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office