Skip to main content
ESS 2022

ESS 2022: Bruk din rett og plikt til å uttale deg

Dato: 18/01/2022

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategori: Careers & HR

Annethvert år spør JYSK alle medarbeiderne om å uttrykke sin tilfredshet i Employee Satisfaction Survey, som også bare kalles ESS. I januar 2022 er tiden kommet igjen.

ESS 2022
Alle medarbeidere kan delta i undersøkelsen, som går fra 18. januar til 2. februar 2022.

Er du motivert til å gå på jobben hver dag? Er du fornøyd med din direkte leder? Og er du stolt over å jobbe i JYSK?

Det er bare tre av de mange spørsmålene som JYSK stiller til alle medarbeidere i Employee Satisfaction Survey annethvert år.

Undersøkelsen kalles vanligvis bare ESS, og er medarbeidernes mulighet til å bidra til at JYSK blir en enda bedre arbeidsplass. Både for hver enkelt og for alle kollegene deres.

Jan Verhoek
Jan Verhoek, Executive Vice President HR.

– Vi er svært interessert i å vite hvordan kollegene våre har det på jobben, både for å vite hvor vi må forbedre oss og hva vi allerede gjør bra, forklarer Jan Verhoek, Executive Vice President HR.

Flere kolleger involvert

I januar 2022 blir undersøkelsen for første gang holdt på tvers av alle de 28 JYSK-landene (med unntak av franchise-landene), etter sammenslåingen av JYSK Nordic og DÄNISCHES BETTENLAGER.

Når enda flere kolleger deltar, ser Camilla Ölander, Employer Branding Manager, den kommende undersøkelsen som en svært god mulighet til å få en tydelig status på JYSKs prestasjon som arbeidsgiver.

– Jeg håper virkelig at alle kollegene mine vil delta i undersøkelsen. Alles mening er viktig. Vi ønsker å være medarbeidernes førstevalg innen retail, og hvis det er områder der vi kan forbedre oss, er kollegene våre de beste til å peke på dem, slik at vi kan følge opp og gjøre endringer med det samme, sier hun.

Undersøkelsen varer fra 18. januar til 2. februar 2022.

Latest news

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investerer i medarbeiderutvikling

19/03/2024 - 26. februar lanserte JYSK Italia det første District Manager Trainee-programmet (DMT) ved hovedkontoret i Milano.

FSC Week 2024

JYSK velger ansvarlig skogbruk

18/03/2024 - JYSK deltar igjen i feiringen av skog under FSC® Week 2024.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office