Skip to main content

94 procenta svih zaposlenih u JYSKu je reklo svoje

Датум: 11/02/2022

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Категорија: Careers & HR

Prevod: www.languagewire.com

U ESS anketi učestvovalo je 94 procenta. Sledeći korak je detaljni pregled svih odgovora.

Jan Verhoek
Jan Verhoek, Executive Vice President HR

Stopa učešća u JYSKovoj anketi o zadovoljstvu zaposlenih (ESS) je ponovo bila veoma visoka. Ovo pokazuje veliku posvećenost i Executive Vice President HR (izvršni potpredsednik ljudskih resursa), Jan Verhoek, smatra da to takođe znači da naši menadžeri imaju odgovornost da saslušaju.

„Imali smo stopu učešća od 94 procenta, što je veoma visoko, i veoma sam zadovoljan ovim rezultatom. S obzirom na to koliko zemalja je prvi put učestvovalo u zajedničkoj ESS anketi, nisam očekivao toliko odgovora“, kaže Jan Verhoek i nastavlja:

„Sa tako velikim brojem kolega koji su odgovorili, možemo biti sigurni da su odgovori veoma utemeljeni i pouzdani, što nam olakšava da odlučimo šta treba da uradimo kako bi JYSK bio još privlačnije mesto za rad“.

Velika odgovornost

Raduje se narednim nedeljama kada će pregledati odgovore.

„Zaista se radujem što ću pregledati odgovore i saznati više o tome šta je dobro u JYSKu, a šta može biti bolje. I onda imamo veliku odgovornost da reagujemo na to“, kaže Jan Verhoek.

Ukupno, 94 procenta zaposlenih u JYSKu je učestvovalo u anketi, a sve zemlje su imale stopu učešća od preko 80 procenata. U 11 zemalja i 2 distributivna centra, svi zaposleni su iskoristili priliku da iskažu svoje mišljenje tako što su učestvovali u ESS anketi.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office