Skip to main content

94 posto od ukupnog broja JYSKovih zaposlenika izrazilo je svoje mišljenje

Datum: 11/02/2022

Author: Rune Jungberg Pedersen, Communications & CSR Director

Kategorija: Careers & HR

Prevod: www.languagewire.com

94 posto zaposlenika je učestvovalo u ESS-u. Sljedeći korak je temeljiti pregled odgovora.

Jan Verhoek
Jan Verhoek, Executive Vice President HR

Još jednom je postotak učestvovanja u JYSKovoj anketi Employee Satisfaction Survey (ESS) bio veoma visok. To pokazuje velik angažman, a prema mišljenju Jana Verhoeka, Executive Vice President HR (izvršni potpredsjednik odjela za ljudske resurse), to također znači da naši menadžeri imaju odgovornost da slušaju.

“Imali smo postotak učestvovanja od 94 posto, što je veoma velik postotak, i ja sam veoma zadovoljan tim rezultatom. Uzimajući u obzir koliko je država prvi put učestvovalo u zajedničkoj ESS anketi, nisam očekivao toliko odgovora”, kaže Jan Verhoek i dodaje:

“Uz tako visok postotak odgovora naših zaposlenika, možemo biti sigurni da odgovori imaju vrlo čvrst temelj i da su pouzdani, zbog čega nam je lakše odlučiti šta trebamo preduzeti da JYSK učinimo još atraktivnijim mjestom za rad”.

Velika odgovornost

Raduje se nadolazećim sedmicama proučavanja odgovora.

“Veoma se radujem proučavanju odgovora i dobijanju većeg uvida u ono što je u JYSKu dobro, a šta se može poboljšati. U tom slučaju imamo veliku odgovornost da ta područja poboljšamo”, kaže Jan Verhoek.

Ukupno je u anketi učestvovalo 94 posto JYSKovih zaposlenika, a u svim državama je postotak učestvovanja bio viši od 80 posto. U 11 država i 2 distributivna centra, svi zaposlenici su iskoristili priliku da izraze svoje mišljenje učestvovanjem u anketi ESS.

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenika

19/03/2024 - JYSK Italija je 26. septembra pokrenuo prvi program District Manager Trainee (DMT) u Glavnom uredu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi na aluminiju i kontejnerskom prostoru

08/03/2024 - Nove inicijative proizvodnje i pakovanja smanjuju upotrebu aluminija i potrebni transportni prostor.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office