Skip to main content

Virtuell virkelighet i opplæring

Dato: 04/11/2022

Author: Raluca Dascălu, Communications Manager, JYSK Romania

Kategori: Careers & HR , Sales Growth

VR-trening
Gjennom VR kan ansatte i JYSK forbedre salgstrening.

Den første opplæringen i virtuell virkelighet (VR) er tilgjengelig for alle butikkansatte i JYSK.

God salgsholdning har vært fokus i JYSK de siste årene. Sales Attitude hjelper ansatte å tilby en hyggelig opplevelse til kunder og forstå kundens behov bedre. Den gir ansatte resultater og god hjelp til å selge flere produkter.

ET REALISTISK BLIKK

En ny og spennende intern opplæring, som har et formål om å hjelpe ansatte med å forbedre seg som selger, er nå tilgjengelig for alle som jobber i JYSK. «The Right Sales Attitude»-treningen bruker VR-teknologi og hjelper medarbeidere med å øve på interaksjon med kunder. De presenteres for ulike situasjoner ute i butikken.

Denne interne læringsplattformen (MLearning) ble laget av opplæringsavdelingen i samarbeid med Retail Operations-avdelingen, med bistand fra et eksternt selskap som spesialiserer seg på webVR-tjenester.

Darina Stoynova, Training Manager JYSK, har stått for prosjektet. Hun tror at våre kolleger vil ha stor nytte av det.

Darina Stoynova, opplæringssjef JYSK
Darina Stoynova,
Training Manager in JYSK

«Den største fordelen er at utseendet og følelsen er veldig realistisk. Det føles som om du er i en ekte JYSK-butikk og snakker med ekte kunder for både uttrykk og kroppspråk er hentet fra det virkelige liv. Opplæringen består av scenarier med tre ulike kunder. Kolleger vil være i dialog med kunden og får flere svaralternativer å velge mellom. Den ansatte blir til og med evaluert av kunden ved hjelp av en virtuell kundetilfredshetsundersøkelse , sier Darina.

EN BEDRE LÆRINGSOPPLEVELSE

Etter endt opplæring oppfordres kolleger til å gi tilbakemelding på hvordan opplevelsen var, og hva de synes om opplæringen.

Vi ønsker å holde tritt med trendene innen lærings- og utviklingsområdet og gi våre ansatte de beste verktøy for læring. Derfor er vi alltid på utkikk etter nye løsninger og digitale forbedringer når det kommer til våre interne læringsplattformer”, sier Darina.

VR-treningen inkluderer også et gamification-aspekt. Dette motiverer ansatte til å lære, gi de riktige svarene og vinne flere poeng. Hver gang de foretar et salg, vil de motta et visst antall mynter. Mens de betjener kunden, kan de tjene eller miste stjernepoeng ved å velge riktige eller feil svar.

VR-trening
Ansatte vil få tilbakemeldinger underveis fra kunden når de har VR-treningen.

Akkurat som i en ekte butikk, når en kollega snakker direkte med kunden, vil en vellykket salgsholdning bli tildelt ved gode tilbakemeldinger på kundetilfredshetsundersøkelsen, og selvfølgelig en imponerende salgskvittering.

Latest news

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italia investerer i medarbeiderutvikling

19/03/2024 - 26. februar lanserte JYSK Italia det første District Manager Trainee-programmet (DMT) ved hovedkontoret i Milano.

FSC Week 2024

JYSK velger ansvarlig skogbruk

18/03/2024 - JYSK deltar igjen i feiringen av skog under FSC® Week 2024.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office