Skip to main content
New SMT materials

Poboljšani materijali za Store Manager Trainee (menadžer prodavnice na obuci)

Datum: 22/01/2019

Autor: Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Careers & HR

Arno den Otter
Arno den Otter, District Manager (regionalni menadžer) u JYSK-u, Holandija.

Na osnovu iskustva iz realnog života i slučajeva najbolje prakse, nove materijale za Store Manager Trainee su razvila Odeljenja za maloprodaju i ljudske resurse.

„Kako se JYSK menja, tako treba da se ažuriraju i naši materijali. Zaista mislim da su materijali za obuku sada mnogo bolji.“

Ovako misli Arno den Otter, District Manager u JYSKu, Holandija koji je pomogao u izradi novi međunarodnih materijala za program Store Manager Trainee (SMT).

Pre nego što je Arno postao District Manager, radio je nekoliko godina kao Store Manager, što je bilo veoma važno kod pravljenja odličnih materijala.

„Koristio sam iskustvo koje sam stekao kao Store Manager prilikom ažuriranja novih materijala. U ovom programu ima mnogo praktičnih elemenata, jer je to bilo u centru pažnje. Koristili smo i dosta slika kako bi materijali bili vizuelno zanimljivi i zabavni“, kaže Arno.

Budući da se materijali za obuku sada koriste u svim JYSK Nordic zemljama, Arno je zadovoljan što je učestvovao u projektu:

„Moram da kažem da sam bio ponosan kada sam video da se koriste moji prilozi. To je stvarno sjajno.“

Ana Zlopaša
Ana Zlopaša, HR Business Partner (poslovni partner za ljudske resurse) za JYSK West Balkan.

Saradnja između maloprodaje i Odeljenja za ljudske resurse

Novi materijali su nastali u saradnji između Odeljenja za ljudske resurse i maloprodaju. Na Zapadnom Balkanu, na primer, HR Business Partner Ana Zlopaša je radila sa kolegama iz maloprodaje.

„Saradnja je važna kada pravimo materijal za obuku za maloprodaju. U odeljenju za ljudske resurse znamo kako treba da izgleda obuka, a maloprodaja bolje zna kako prodavnice zaista funkcionišu“, kaže Ana.

Kolege iz Odeljenja ljudskih resursa i maloprodaje se slažu da je saradnja bila sjajna.

„Odabrali smo ljude iz maloprodaje koji imaju puno iskustva kao Store Manageri. Sada su na drugim pozicijama, ali još uvek imaju mnogo ličnog iskustva koje mogu da podele. To nam je puno pomoglo prilikom pregledanja materijala za obuku“, kaže Ana.

Evo kako su ažurirani materijali

  • Odeljenja za maloprodaju i ljudske resurse iz različitih zemalja su sarađivala na pravljenju novih materijala.
  • Dve osobe iz svake zemlje – jedna iz maloprodaje i druga iz odeljenja za ljudske resurse – bile su odgovorne za ažuriranje po jednog modula.
  • Sledeći na redu su materijali za obuku za District Manager Trainee (DMT) (regionalni menadžer na obuci) i Retail Manager Trainee (RMT) (menadžer maloprodaje na obuci).

 

Latest news

#GOJYSK pregled

#GOJYSK otkriva šta se događa iza scene

18/02/2019 - Od pokretanja oznake #GOJYSK, kolege iz JYSK Nordic su podelili više od 1800 objava širom sveta i time svima dali šansu da otkriju šta se događa iza scene.

Pregled za Slobodanku

„Zastrašujuće je – ali na dobar način“

15/02/2019 - Slobodanka Subić će biti Store Manager (menadžer prodavnice) u prvoj JYSKovoj prodavnici u Irskoj i raduje se što će predstaviti JYSK Ircima.

Daniel Nielsen

Daniel pobeđuje na takmičenju #GOJYSK

14/02/2019 - Daniel Nielsen, Sales Leader (vođa prodaje) u JYSKu Ølstykke u Danskoj, novi je pobednik JYSK influensera na GOJYSK.com.

You must have Javascript enabled to use this form.

About JYSK

Careers

JYSK Head Office