Skip to main content

Trojica kolega objašnjavaju kako su postali District Manageri (regionalni menadžeri)

Datum: 05/04/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Careers & HR

Pitali smo trojicu kolega kakvo je njihovo iskustvo kao District Manager Trainee (regionalni menadžer na obuci, skraćeno DMT).

Pre nego što postane District Manager u JYSKu, potencijalni kandidat prolazi kroz District Manager Trainee program obuke kako bi naučio veštine potrebne za uspešan rad u novoj ulozi.

Ovde možete da upoznate trojicu kolega koji učestvuju u programu District Manager Trainee.

Jimmy iz JYSKa u Švedskoj

Jimmy

„Pre nego što sam postao DMT, radio sam kao Store Manager (menadžer prodavnice) u JYSKu u Vekšeu. Posle završetka obuke, postao sam District Manager za Esterjetland u januaru 2019. Najveća razlika je u tome da sada provodim manje vremena u jednoj određenoj prodavnici, što je na početku bilo novina. Sada pružam podršku većem broju različitih prodavnica i Store Managera. Mislim da je velika prednost što sam u JYSKu dugo bio zadužen za prodavnice i što sam prošao kroz interni program jer sada imam puno iskustva iz različitih oblasti organizacije koje mogu da koristim u ulozi District Managera.“

Arthur iz JYSKa u Holandiji

Arthur

„Pre nego što sam postao DMT (i District Manager od decembra 2018.), bio sam Store Manager u JYSKu u Nijmegenu. Postao sam DMT zbog težnje da budem najbolji u onome što radim i zato koristim svaku priliku da budem ambasador JYSKa. Na primer, kada smo dobili priliku da posetimo jednog od naših dobavljača dušeka, ja sam prvi obezbedio svoje mesto. Posle posete sam držao prezentacije o specifikacijama i obučavao sam zaposlene u prodavnicama u oblasti prodaje i usluga. Bio sam pozitivno iznenađen što je, tokom moje DMT obuke, svako odeljenje održalo seminar o svom radu i tome kako mogu da pomognu da postanem i radim kao District Manager. Taj osećaj da sam član tima koji ima zajedničke ciljeve i pobednički mentalitet su me učinili ponosnim što sam deo ove organizacije.“

Fredrik iz JYSKa u Norveškoj

Fredrik

„Ono što je, po mom mišljenju, omogućilo uspeh u prodavnicama je osećaj pripadnosti i želja za uspehom među zaposlenima. Pre nego što sam postao DMT, nekoliko godina sam radio kao department manager (menadžer odeljenja) u Elkjepu u prodavnici elektronike u Norveškoj. Zatim sam bio Store Manager u JYSKu u Osu, pre nego što sam u aprilu 2018. godine došao u JYSK u Laksevogu. Ono što me je najviše iznenadilo u vezi sa DMT programom jesu mogući krajnji rezultati provere zaposlenih i rada u regionu koje obavlja District Manager. Od stvarno efikasnih do sasvim suprotnih. Pronalaženje prave metodologije rada je od suštinske važnosti.“

Latest news

From burned store to a successful sale

Od izgorele prodavnice do uspešne rasprodaje

07/07/2020 - Veći deo JYSKove prodavnice u Ringstedu, u Danskoj je 15. aprila 2020. u požaru toliko oštećen da nije mogao da se obnovi. Samo osam dana kasnije, tim prodavnice je organizovao uspešnu brzu rasprodaju preostalih proizvoda.

Jørgen Lund

25 godina neprekidnog razvoja

01/07/2020 - Jørgen Lund, Executive Vice President Marketing, Sales & Expansion (izvršni potpredsednik prodaje i marketinga), proslavio je 25 uzbudljivih godina rada u JYSKu 1. jula 2020.

Clara Hjelt

Clara Hjelt kreira odeću od JYSKovih tekstila

29/06/2020 - Danska dizajnerka, Clara Hjelt, pretvara raznovrsne JYSKove tekstile, poput posteljine i čaršava pogrešnih dimenzija, u ručno pravljenu odeću.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office