Skip to main content

Trojica kolega objašnjavaju kako su postali District Manageri (regionalni menadžeri)

Datum: 05/04/2019

Autor: Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: Careers & HR

Pitali smo trojicu kolega kakvo je njihovo iskustvo kao District Manager Trainee (regionalni menadžer na obuci, skraćeno DMT).

Pre nego što postane District Manager u JYSKu, potencijalni kandidat prolazi kroz District Manager Trainee program obuke kako bi naučio veštine potrebne za uspešan rad u novoj ulozi.

Ovde možete da upoznate trojicu kolega koji učestvuju u programu District Manager Trainee.

Jimmy iz JYSKa u Švedskoj

Jimmy

„Pre nego što sam postao DMT, radio sam kao Store Manager (menadžer prodavnice) u JYSKu u Vekšeu. Posle završetka obuke, postao sam District Manager za Esterjetland u januaru 2019. Najveća razlika je u tome da sada provodim manje vremena u jednoj određenoj prodavnici, što je na početku bilo novina. Sada pružam podršku većem broju različitih prodavnica i Store Managera. Mislim da je velika prednost što sam u JYSKu dugo bio zadužen za prodavnice i što sam prošao kroz interni program jer sada imam puno iskustva iz različitih oblasti organizacije koje mogu da koristim u ulozi District Managera.“

Arthur iz JYSKa u Holandiji

Arthur

„Pre nego što sam postao DMT (i District Manager od decembra 2018.), bio sam Store Manager u JYSKu u Nijmegenu. Postao sam DMT zbog težnje da budem najbolji u onome što radim i zato koristim svaku priliku da budem ambasador JYSKa. Na primer, kada smo dobili priliku da posetimo jednog od naših dobavljača dušeka, ja sam prvi obezbedio svoje mesto. Posle posete sam držao prezentacije o specifikacijama i obučavao sam zaposlene u prodavnicama u oblasti prodaje i usluga. Bio sam pozitivno iznenađen što je, tokom moje DMT obuke, svako odeljenje održalo seminar o svom radu i tome kako mogu da pomognu da postanem i radim kao District Manager. Taj osećaj da sam član tima koji ima zajedničke ciljeve i pobednički mentalitet su me učinili ponosnim što sam deo ove organizacije.“

Fredrik iz JYSKa u Norveškoj

Fredrik

„Ono što je, po mom mišljenju, omogućilo uspeh u prodavnicama je osećaj pripadnosti i želja za uspehom među zaposlenima. Pre nego što sam postao DMT, nekoliko godina sam radio kao department manager (menadžer odeljenja) u Elkjepu u prodavnici elektronike u Norveškoj. Zatim sam bio Store Manager u JYSKu u Osu, pre nego što sam u aprilu 2018. godine došao u JYSK u Laksevogu. Ono što me je najviše iznenadilo u vezi sa DMT programom jesu mogući krajnji rezultati provere zaposlenih i rada u regionu koje obavlja District Manager. Od stvarno efikasnih do sasvim suprotnih. Pronalaženje prave metodologije rada je od suštinske važnosti.“

Latest news

Tim iz Sambrevila

JYSK usluga sa francuskim osmehom

18/04/2019 - JYSK je 3. aprila otvorio prvu prodavnicu u delu Belgije u kojem se govori francuski, kada je JYSK Sambrevil poželeo kupcima dobrodošlicu.

Jan Bøgh

Naš CEO donosi dobre vesti: Priprema za narednih 40 godina

17/04/2019 - Obaveštenje o budućnosti JYSKa koje je objavio naš CEO & President (glavni izvršni direktor i predsednik), Jan Bøgh.

Donacija za parasportove

JYSKovi gosti poklanjaju 200 000 DKK za danske parasportove

16/04/2019 - Gosti na prijemu povodom 40 godina JYSKa donirali su 200 000 (oko 27 000 EUR) organizaciji za danske parasportove.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office